• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay olmaz olurmu...oncesinde bi hareketlilik vardi asagilarda.yuz ifadesinden dedim var bi bagirsak hareketleri..altini actim temizlemeye tam siliyordum..hoop atisli yapti 50 cm falan ileri ve sacildi heryere🤣🤣🤣
Aaay çok fenaa 🤣 bizimkini de yanımızda dursun diye reflü yatagiyla birlikte park yatağına koymuştuk, daha park yatağını silememistim. Yavrum altını değiştirirken park yatağına da sicratti 🤣 huni alcam artık 🤣🤣

Ya kızlar sizin haftalarınız hep benden ilerde. 33+1 oldu bebekler. Ama sanki dün akşamdan beri hareketleri biraz azaldı. Hiç hareket yok değil hareket ediyorlar ama önceye göre cok az ya da anca ben hareket ettirince ediyorlar. Bu haftalarda normal mi yoksa kontrolümü öne çekmelimiyim?
En son 17si çarşamba gittim bi sıkıntı yoktu nst de sancı çıkması haricinde, son kontrolü de 27 si cumartesi gideceğim. Ama içim bi huzursuz oldu, gereksiz yere evham da yapmak istemiyorum.
Canım gun gun değişiyor bazen çok hareketli bazen çok sakin oluyorlar nstedeki ebe akşam yemek ve su içtikten sonra sol tarafına dönüp say 10 kere hareket eylemınde bulunması normalmiş

Anlamadım ki suyun yolunu mu tıkadılar acaba ne yaptilar🤣🤣 benim bu ağrıyla şimdiye dogurmam lazımdı yine benden önce bir şey demeden doğuran var haksızlık 🥲🤣🤣 seron bir şey demedi diye hatırlıyorum
29 nisana vermişlerdi onun sezaryen tarihi. Bebeğin kilosu düşük diye 39 haftaya doğum planlanmıştı erken geldi

Canım nasılsın? Seni merak ettim bi bakalım dedim 😍 Mayıs ayında mı doğum, nasılsın? 😍 ben hamileyimmmm Allah nasip ederse inşallah... henüz çok çok minik 🤰💃
Edaaa beni hatırladın mıı çookk çok sevindimm sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 emeklerinin mükafatını aldın sonunda 😍

Edaaa beni hatırladın mıı çookk çok sevindimm sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 emeklerinin mükafatını aldın sonunda 😍
Kız hatırlamaz olur muyum hiç 😍❤ çok şükür canım çok şükür. Geç oldu ama oldu 🙏😍❤ sen nasılsın ? Doğum ne zaman?

Back