• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben yumurtlama günümü biliyordum hangi gun hamile kaldim cok belli baska gun iliski zaten olmadi yumrtlama gunum 30- 31 agustostu hem ovulasyondan hem de bobrek agrim vardi ordan hatrlyorm yumurtlama gunumde bobrek agrim oluyor neyse iliskide 29 unda oldu yani nerdeyse eminim ama oğluşum olacak 😊
Ay benim de olsun💙 inşallah Sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏

K kelebekimsi canım nasılsın benim bebiş toplanması bugün baya arttı sürekli midemin üzerinde sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma
Benim hep senden bir gün önce oluyor dediklerin bende de dün akşam öyleydi çok rahatsız oldum bugün squat yaptım belki biraz aşağı iner diyr merdiven indim çıktım

Benim hep senden bir gün önce oluyor dediklerin bende de dün akşam öyleydi çok rahatsız oldum bugün squat yaptım belki biraz aşağı iner diyr merdiven indim çıktım
Ay bende bugun cok hareketsizdim ondan mı acaba sureklı yatar pozısyondaydım

Kızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Saglıklı olsunda canım önemli olan o aslında haftan da ileriydi neden az kilosu nisan bebişlerinden hepsi bu kiloda 3 kilo dogan olmadı daha karnındayken kaç kiloydu canım . Hayırlı olsun çom geçmiş olsun saglıkla büyüsün inşallah 💗💗

Ay bende bugun cok hareketsizdim ondan mı acaba sureklı yatar pozısyondaydım
Bilmiyorum ki ondan da olabilir ben de dün genelde evdeydim pek bir şey yapmadım yürüyüşümü yapmıştım ama bence bizimkiler çok yukarda durduğundan öyle aşağı inmeye niyetleri yok herhalde😂

Saglıklı olsunda canım önemli olan o aslında haftan da ileriydi neden az kilosu nisan bebişlerinden hepsi bu kiloda 3 kilo dogan olmadı daha karnındayken kaç kiloydu canım . Hayırlı olsun çom geçmiş olsun saglıkla büyüsün inşallah 💗💗
Hayırlı olsun canım 🤗 kaçıncı haftadaydın? Toparlar merak etme minik doğanlar farkı kapatıyor ☺️
37+5 miş canım haftası. Geçen 29 nisana sezaryen tarihi almıştı 39 haftaya. Aynı gün tarihimiz olduğundan aklımda. Bebiş zayıf kilosu az diye doktor o tarihi uygun görmüştü öyle diyodu. Ama bebiş kendi seçimini yaptı gününe kendi karar verdi 🤭🤭

Ya siz de benim gibi deliriyor musunuz kafayı yicem ben.
Sinir krizleri geliyor sebepsizce herşey gözüme batıyor☹️

Eşime süpürge tut dedim akşam yapayım dedi ben de ev kirli olunca oturamıyorum aniden öfkelenip süpürgeyi duvara vurup kırdım. Adam şok oldu.

Hiç yapmayacağım şeyler sonra da ağla ağla şiştim.
Yürüyüşe çıktım iyi geldi ama geçmiyor sarıyorum kafada.
Şu 40 gün de bitsin geçsin hemen ne olur 🙏gebeliğin en zor sürecindeyim galiba.

Bilmiyorum ki ondan da olabilir ben de dün genelde evdeydim pek bir şey yapmadım yürüyüşümü yapmıştım ama bence bizimkiler çok yukarda durduğundan öyle aşağı inmeye niyetleri yok herhalde😂
Ay yukarda durması neyse de topaklanıp sertleşmesi can sıkıcı resmen mıdemın ustunde taş gibiydi ay biraz daha sabretsinlerde yukarda dursunlar 😅

Back