- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Bebeklere yaylı yatak önerilmiyor süngeri canimda gidip görsen daha iyi olur yatasinkiyle aynı ici ama 4 cm 5 cm var ben 5i aldımİyimi ćanm yarın oraya gideyim görseli varmı acaba yaylı mi süngermi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeklere yaylı yatak önerilmiyor süngeri canimda gidip görsen daha iyi olur yatasinkiyle aynı ici ama 4 cm 5 cm var ben 5i aldımİyimi ćanm yarın oraya gideyim görseli varmı acaba yaylı mi süngermi
Çok teşekkür ederim cnm yarın oraya gidmBebeklere yaylı yatak önerilmiyor süngeri canimda gidip görsen daha iyi olur yatasinkiyle aynı ici ama 4 cm 5 cm var ben 5i aldım
Gözün aydın canım o kendını toparlar hiç merak etme sağlıklı olundaKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Hayırlı olsunKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Ay benim de olsunBen yumurtlama günümü biliyordum hangi gun hamile kaldim cok belli baska gun iliski zaten olmadi yumrtlama gunum 30- 31 agustostu hem ovulasyondan hem de bobrek agrim vardi ordan hatrlyorm yumurtlama gunumde bobrek agrim oluyor neyse iliskide 29 unda oldu yani nerdeyse eminim ama oğluşum olacak![]()
İnfluenza felan değildir inşallahAynen öyle ben de öyle düşünüyorum canım hiç iyileşme belirtisi yok maalesef bayağı kemiklerim ağrıyor![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla toplar merak etme kaç haftalık doğdu bebişKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Hayırlı olsun canımKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Benim hep senden bir gün önce oluyor dediklerin bende de dün akşam öyleydi çok rahatsız oldum bugün squat yaptım belki biraz aşağı iner diyr merdiven indim çıktımK kelebekimsi canım nasılsın benim bebiş toplanması bugün baya arttı sürekli midemin üzerinde sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma
Hayırlı olsun canım toparlar toparlar kilosu iyi maşallah bol bol emzir Allah analı babalı büyütsünKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Ay bende bugun cok hareketsizdim ondan mı acaba sureklı yatar pozısyondaydımBenim hep senden bir gün önce oluyor dediklerin bende de dün akşam öyleydi çok rahatsız oldum bugün squat yaptım belki biraz aşağı iner diyr merdiven indim çıktım
Saglıklı olsunda canım önemli olan o aslında haftan da ileriydi neden az kilosu nisan bebişlerinden hepsi bu kiloda 3 kilo dogan olmadı daha karnındayken kaç kiloydu canım . Hayırlı olsun çom geçmiş olsun saglıkla büyüsün inşallahKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Sağlıklı olsun da toparlar çabucak canım çok sevindim kavuştunuzKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Bilmiyorum ki ondan da olabilir ben de dün genelde evdeydim pek bir şey yapmadım yürüyüşümü yapmıştım ama bence bizimkiler çok yukarda durduğundan öyle aşağı inmeye niyetleri yok herhaldeAy bende bugun cok hareketsizdim ondan mı acaba sureklı yatar pozısyondaydım
Saglıklı olsunda canım önemli olan o aslında haftan da ileriydi neden az kilosu nisan bebişlerinden hepsi bu kiloda 3 kilo dogan olmadı daha karnındayken kaç kiloydu canım . Hayırlı olsun çom geçmiş olsun saglıkla büyüsün inşallah![]()
37+5 miş canım haftası. Geçen 29 nisana sezaryen tarihi almıştı 39 haftaya. Aynı gün tarihimiz olduğundan aklımda. Bebiş zayıf kilosu az diye doktor o tarihi uygun görmüştü öyle diyodu. Ama bebiş kendi seçimini yaptı gününe kendi karar verdiHayırlı olsun canımkaçıncı haftadaydın? Toparlar merak etme minik doğanlar farkı kapatıyor
![]()
Ay yukarda durması neyse de topaklanıp sertleşmesi can sıkıcı resmen mıdemın ustunde taş gibiydi ay biraz daha sabretsinlerde yukarda dursunlarBilmiyorum ki ondan da olabilir ben de dün genelde evdeydim pek bir şey yapmadım yürüyüşümü yapmıştım ama bence bizimkiler çok yukarda durduğundan öyle aşağı inmeye niyetleri yok herhalde![]()