Sen meraklan diyeNe kadar şanslısin bana niye öyle ki
Şu cumartesi çekimi yaptırayım sonra gelsin özgürceGelecek bence haftaya 25 Nisan falan
Yok artık biz de bekliyoruz ne diyecek diye.Bende hep o moddayim canim hatta sinirliyim
Begonya2
K kelebekimsi
C Chen31
Kızlar şaka gibiyalancı sancilarin var normal doğum sancilarin başladığında süre tut.. 6 dk inince duşa gir sonra avmye git gez sonra gel dedi bunu neden yüz yüze söylemedi onu düşünüyorum sinirlerim çok bozuldu ahahhahahajajahw evde gülüp durdum Allah affetsin
Yeri daralıyor artık büyüdükçe bende öyle düşünüyorum hareketleri azaldı ama bol su içince fazla oluyor hareketi. Bir de ılık duş alıp sevip konuşunca çok hareketleniyor. Korkma bence. Birkaç gün takip et olmazsa doktorunu ara sor gel derse gidersinYa kızlar sizin haftalarınız hep benden ilerde. 33+1 oldu bebekler. Ama sanki dün akşamdan beri hareketleri biraz azaldı. Hiç hareket yok değil hareket ediyorlar ama önceye göre cok az ya da anca ben hareket ettirince ediyorlar. Bu haftalarda normal mi yoksa kontrolümü öne çekmelimiyim?
En son 17si çarşamba gittim bi sıkıntı yoktu nst de sancı çıkması haricinde, son kontrolü de 27 si cumartesi gideceğim. Ama içim bi huzursuz oldu, gereksiz yere evham da yapmak istemiyorum.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Peki ilişki ne zaman olmuştu yumurtlama dan oncemi sonra mıBenimde öyşe adetim düzensiz geç yumurtluyorum 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ilk gittiğimde hala öyle devam ediyor.
Sende hayırlısyla bi erkek haberi alırsın inşaAllah
Ben ebebeğin kendi markasını aldım yorumları güzeldi kokusuz falan şuan küvezde olduğu için pamuk falan kullanamadık tabi ıslak mendil istediler onu verdimCanıııım annişler size bir soru. Normalde ilk aylar için alt temizleme yöntemi olarak ılık su pamuk ikilisini kullanmayı düşünüyorum bir kap içine alarak ama şimdi hastane şartları vs bi ıslak mendil almam lazım içerik olarak en böyle pişiğe müsade etmeyen ıslak mendil ne aldınız ? Ya da şu marka iyi dediğiniz var mı. Çok dikkat etmene gerek yok amaaaan mı diyorsunuz ya dabi kaç eksik kaldı çantama onları da koyup artık kafamdan çıksın istiyorum
Sadece pamuk ve sudan oluşan ürünü değil mi o aklımda. Olmadı bende ondan alayım en iyisiBen ebebeğin kendi markasını aldım yorumları güzeldi kokusuz falan şuan küvezde olduğu için pamuk falan kullanamadık tabi ıslak mendil istediler onu verdim
Ben slepy yeni doğan aldımCanıııım annişler size bir soru. Normalde ilk aylar için alt temizleme yöntemi olarak ılık su pamuk ikilisini kullanmayı düşünüyorum bir kap içine alarak ama şimdi hastane şartları vs bi ıslak mendil almam lazım içerik olarak en böyle pişiğe müsade etmeyen ıslak mendil ne aldınız ? Ya da şu marka iyi dediğiniz var mı. Çok dikkat etmene gerek yok amaaaan mı diyorsunuz ya dabi kaç eksik kaldı çantama onları da koyup artık kafamdan çıksın istiyorum
Yani niye bu kadar gizem yarattı ki ilginç hakikatenKızlar tek tek cevap veremedim ama yani bende kaç gündür bunu mu bekledim dedim sinirlerim bozuldu.. Ne yani muayenede bunu niye söylemedi çok sinir oldum zaten hamilelik başıma vurmuşsinirde oldum uyuzda gicikta kaptim
golden-snitch Mavi070707 Nooneathome9 Begonya2 C Chen31 K kelebekimsi
Ona bakayım bide teşekkürler.Ben slepy yeni doğan aldım
Ebebeğin bir ıslak mendili var sadece su ve pamuktan oluşuyor ben ondan aldımCanıııım annişler size bir soru. Normalde ilk aylar için alt temizleme yöntemi olarak ılık su pamuk ikilisini kullanmayı düşünüyorum bir kap içine alarak ama şimdi hastane şartları vs bi ıslak mendil almam lazım içerik olarak en böyle pişiğe müsade etmeyen ıslak mendil ne aldınız ? Ya da şu marka iyi dediğiniz var mı. Çok dikkat etmene gerek yok amaaaan mı diyorsunuz ya dabi kaç eksik kaldı çantama onları da koyup artık kafamdan çıksın istiyorum
Evet bende duydum onu gidip bugün bir bakayım ona.Ebebeğin bir ıslak mendili var sadece su ve pamuktan oluşuyor ben ondan aldım
Kızlar tek tek cevap veremedim ama yani bende kaç gündür bunu mu bekledim dedim sinirlerim bozuldu.. Ne yani muayenede bunu niye söylemedi çok sinir oldum zaten hamilelik başıma vurmuşsinirde oldum uyuzda gicikta kaptim
golden-snitch Mavi070707 Nooneathome9 Begonya2 C Chen31 K kelebekimsi
Ay olmaz olurmu...oncesinde bi hareketlilik vardi asagilarda.yuz ifadesinden dedim var bi bagirsak hareketleri..altini actim temizlemeye tam siliyordum..hoop atisli yapti 50 cm falan ileri ve sacildi heryereAay alt açması yok muydu nasıl oldu
Canım nasılsın? Seni merak ettim bi bakalım dedimKız harbi hissetmiş vallakız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
GeçenMavi070707 sizin doktor aynıydı demi ona yapmıyormuş bak bir de söylenmeyecek bir şey değil yani niye insanı heyecanlandırıyorsun ilginç ya
Aaa 25 erken oluyo senin için o zamanŞu cumartesi çekimi yaptırayım sonra gelsin özgürce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?