2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya kızlar sizin haftalarınız hep benden ilerde. 33+1 oldu bebekler. Ama sanki dün akşamdan beri hareketleri biraz azaldı. Hiç hareket yok değil hareket ediyorlar ama önceye göre cok az ya da anca ben hareket ettirince ediyorlar. Bu haftalarda normal mi yoksa kontrolümü öne çekmelimiyim?
En son 17si çarşamba gittim bi sıkıntı yoktu nst de sancı çıkması haricinde, son kontrolü de 27 si cumartesi gideceğim. Ama içim bi huzursuz oldu, gereksiz yere evham da yapmak istemiyorum.

Yok artık biz de bekliyoruz ne diyecek diye.

Yeri daralıyor artık büyüdükçe bende öyle düşünüyorum hareketleri azaldı ama bol su içince fazla oluyor hareketi. Bir de ılık duş alıp sevip konuşunca çok hareketleniyor. Korkma bence. Birkaç gün takip et olmazsa doktorunu ara sor gel derse gidersin

Benimde öyşe adetim düzensiz geç yumurtluyorum 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ilk gittiğimde hala öyle devam ediyor.
Sende hayırlısyla bi erkek haberi alırsın inşaAllah
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Peki ilişki ne zaman olmuştu yumurtlama dan oncemi sonra mı

Canıııım annişler size bir soru. Normalde ilk aylar için alt temizleme yöntemi olarak ılık su pamuk ikilisini kullanmayı düşünüyorum bir kap içine alarak ama şimdi hastane şartları vs bi ıslak mendil almam lazım içerik olarak en böyle pişiğe müsade etmeyen ıslak mendil ne aldınız ? Ya da şu marka iyi dediğiniz var mı. Çok dikkat etmene gerek yok amaaaan mı diyorsunuz ya da bi kaç eksik kaldı çantama onları da koyup artık kafamdan çıksın istiyorum

Ben ebebeğin kendi markasını aldım yorumları güzeldi kokusuz falan şuan küvezde olduğu için pamuk falan kullanamadık tabi ıslak mendil istediler onu verdim

Ben ebebeğin kendi markasını aldım yorumları güzeldi kokusuz falan şuan küvezde olduğu için pamuk falan kullanamadık tabi ıslak mendil istediler onu verdim
Sadece pamuk ve sudan oluşan ürünü değil mi o aklımda. Olmadı bende ondan alayım en iyisi

Ben slepy yeni doğan aldım

Ebebeğin bir ıslak mendili var sadece su ve pamuktan oluşuyor ben ondan aldım

Mavi070707 sizin doktor aynıydı demi ona yapmıyormuş bak bir de söylenmeyecek bir şey değil yani niye insanı heyecanlandırıyorsun ilginç ya

Kız harbi hissetmiş valla kız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
Canım nasılsın? Seni merak ettim bi bakalım dedim Mayıs ayında mı doğum, nasılsın? ben hamileyimmmm Allah nasip ederse inşallah... henüz çok çok minik

Mavi070707 sizin doktor aynıydı demi ona yapmıyormuş bak bir de söylenmeyecek bir şey değil yani niye insanı heyecanlandırıyorsun ilginç ya
Geçen golden-snitch seminere gitmisti orda bi hamile annede varmış elinde kağıt işte bunlar ne diye sormuş onada yapıyormuş ama bende maviye yapmamasina şaşırdım bence çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…