2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Uyanma uyanma zorla uyu
Ruh gibiyim bugün 1de uyudum 3te kalktım 5 buçukta uyudum 7 buçukta kalktım 9a doğru uyudum 11 buçukta kalktım mal gibiyim
Düzene girecek Allah’ın izniyle tek çocuk hiç çocuk. En azından o uyuyunca uyuyabileceksin
Bende biliyorum rahat rahat uyuyacağım son günler ama uyuyamıyorum gerçekten

Teyzoslar az once altini alirken totosundan bir atiş yapti yarim saattir salon koltuk temizliyorum ama yuzumde tatli bi gulumsele ile,
Hahahhaa bizimkinin de altını açarken aklına geliyor işemek açınca annemin suratına dogrultuyor sabahta sütüm koltuğa döküldü

Kız harbi hissetmiş valla kız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
Bende hep o moddayim canim hatta sinirliyim
Begonya2
cesursavasci saat 1 oldu bakayım ne demiş diye geldim temizliği bırakıp
K kelebekimsi
C Chen31
Kızlar şaka gibi yalancı sancilarin var normal doğum sancilarin başladığında süre tut.. 6 dk inince duşa gir sonra avmye git gez sonra gel dedi bunu neden yüz yüze söylemedi onu düşünüyorum sinirlerim çok bozuldu ahahhahahajajahw evde gülüp durdum Allah affetsin

Ayyy Allah onu napmasın ya bunun için mi bekletti 1 hafta

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Hepsi bir ihtimal canım, benim hep adetime yakın oldu döllenmeler 2 kızım var şimdi oğlum olacak
Canim gözün aydın benimde iki kızım var.iliski yumurtlamadan 40 saat önce ve tam yumurta catladiginda oldu. Ultrasonda 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor doktor çok üzerinde durmadı adetin düzensiz ondandır dedi.

Benimde öyşe adetim düzensiz geç yumurtluyorum 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ilk gittiğimde hala öyle devam ediyor.
Sende hayırlısyla bi erkek haberi alırsın inşaAllah

Tamam deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…