• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Uyanma uyanma zorla uyu 🤣
Ruh gibiyim bugün 🤣 1de uyudum 3te kalktım 5 buçukta uyudum 7 buçukta kalktım 9a doğru uyudum 11 buçukta kalktım mal gibiyim 😂😂
:anne::anne: Düzene girecek Allah’ın izniyle tek çocuk hiç çocuk. En azından o uyuyunca uyuyabileceksin😍
Bende biliyorum rahat rahat uyuyacağım son günler 🥲 ama uyuyamıyorum gerçekten

Teyzoslar az once altini alirken totosundan bir atiş yapti🤣🤣🤣 yarim saattir salon koltuk temizliyorum🤣🤣🤣 ama yuzumde tatli bi gulumsele ile,☺️🙃🙃🙃
Hahahhaa bizimkinin de altını açarken aklına geliyor işemek 🤣 açınca annemin suratına dogrultuyor 🤣 sabahta sütüm koltuğa döküldü 😅

Kız harbi hissetmiş valla 🥰🥰 kız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
Bende hep o moddayim canim hatta sinirliyim😅
Begonya2 Begonya2
cesursavasci cesursavasci saat 1 oldu bakayım ne demiş diye geldim temizliği bırakıp😂😂😂🙊
K kelebekimsi
C Chen31
Kızlar şaka gibi 🤣 yalancı sancilarin var normal doğum sancilarin başladığında süre tut.. 6 dk inince duşa gir sonra avmye git gez sonra gel dedi🙄🤣🤣🤣 bunu neden yüz yüze söylemedi onu düşünüyorum sinirlerim çok bozuldu ahahhahahajajahw evde gülüp durdum Allah affetsin

K kelebekimsi
C Chen31
Kızlar şaka gibi 🤣 yalancı sancilarin var normal doğum sancilarin başladığında süre tut.. 6 dk inince duşa gir sonra avmye git gez sonra gel dedi🙄🤣🤣🤣 bunu neden yüz yüze söylemedi onu düşünüyorum sinirlerim çok bozuldu ahahhahahajajahw evde gülüp durdum Allah affetsin
Ayyy Allah onu napmasın ya bunun için mi bekletti 1 hafta 🤣🤣🤣🤣

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🥰
Hepsi bir ihtimal canım, benim hep adetime yakın oldu döllenmeler 2 kızım var şimdi oğlum olacak
Canim gözün aydın benimde iki kızım var.iliski yumurtlamadan 40 saat önce ve tam yumurta catladiginda oldu. Ultrasonda 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor doktor çok üzerinde durmadı adetin düzensiz ondandır dedi.

Canim gözün aydın benimde iki kızım var.iliski yumurtlamadan 40 saat önce ve tam yumurta catladiginda oldu. Ultrasonda 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor doktor çok üzerinde durmadı adetin düzensiz ondandır dedi.
Benimde öyşe adetim düzensiz geç yumurtluyorum 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ilk gittiğimde hala öyle devam ediyor.
Sende hayırlısyla bi erkek haberi alırsın inşaAllah 😍

Begonya2 Begonya2

K kelebekimsi
C Chen31
:KK51: Tamam deseydin :KK51:

Back