- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Aay hep bı surpriz arayınca ne Dicek kacirirsam bana da söyle canimm cok merak ediyorumSaat vermiş aramami istemiş o saatte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay hep bı surpriz arayınca ne Dicek kacirirsam bana da söyle canimm cok merak ediyorumSaat vermiş aramami istemiş o saatte![]()
Gelecek bence haftaya 25 Nisan falanGelsin istiyorum bende doğsunda bizde o mis kokuyu alalım![]()
Uyanma uyanma zorla uyuYa hafta sonu uyuyim diyorum ama bi uyanıyorum uykum kaçıyor![]()
Uyanma uyanma zorla uyu
Ruh gibiyim bugün1de uyudum 3te kalktım 5 buçukta uyudum 7 buçukta kalktım 9a doğru uyudum 11 buçukta kalktım mal gibiyim
![]()
Hahahhaa bizimkinin de altını açarken aklına geliyor işemekTeyzoslar az once altini alirken totosundan bir atiş yaptiyarim saattir salon koltuk temizliyorum
ama yuzumde tatli bi gulumsele ile,
![]()
Aaay evet 2 ve daha fazlasi çok daha zorDüzene girecek Allah’ın izniyle tek çocuk hiç çocuk. En azından o uyuyunca uyuyabileceksin
Bende biliyorum rahat rahat uyuyacağım son günlerama uyuyamıyorum gerçekten
Bende hep o moddayim canim hatta sinirliyimKız harbi hissetmiş vallakız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
K kelebekimsi
Ayyy Allah onu napmasın ya bunun için mi bekletti 1 haftaBende hep o moddayim canim hatta sinirliyim
K kelebekimsi
C Chen31
Kızlar şaka gibiyalancı sancilarin var normal doğum sancilarin başladığında süre tut.. 6 dk inince duşa gir sonra avmye git gez sonra gel dedi
bunu neden yüz yüze söylemedi onu düşünüyorum sinirlerim çok bozuldu ahahhahahajajahw evde gülüp durdum Allah affetsin
Valla hiçbir şey kaçırmış değilsinAay hep bı surpriz arayınca ne Dicek kacirirsam bana da söyle canimm cok merak ediyorum![]()
Şaka gibi degil mi ben mi algilayamiyorum bunu neden demedi randevudaAyyy Allah onu napmasın ya bunun için mi bekletti 1 hafta![]()
Benimki işese iiydiHahahhaa bizimkinin de altını açarken aklına geliyor işemekaçınca annemin suratına dogrultuyor
sabahta sütüm koltuğa döküldü
![]()
Şaka gibi vallaŞaka gibi degil mi ben mi algilayamiyorum bunu neden demedi randevudakocam haklı sanırım gererek beni dogurtturmaya calisiyo
![]()
Canim gözün aydın benimde iki kızım var.iliski yumurtlamadan 40 saat önce ve tam yumurta catladiginda oldu. Ultrasonda 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor doktor çok üzerinde durmadı adetin düzensiz ondandır dedi.Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin![]()
Hepsi bir ihtimal canım, benim hep adetime yakın oldu döllenmeler 2 kızım var şimdi oğlum olacak
Off evet ya ama sinir oldum ahahah bunun için miydiŞaka gibi vallaneler neler kurduk kafamızda
bence de öyle
![]()
Ahahah senin dr çok komikValla hiçbir şey kaçırmış değilsin![]()
Benimde öyşe adetim düzensiz geç yumurtluyorum 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ilk gittiğimde hala öyle devam ediyor.Canim gözün aydın benimde iki kızım var.iliski yumurtlamadan 40 saat önce ve tam yumurta catladiginda oldu. Ultrasonda 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor doktor çok üzerinde durmadı adetin düzensiz ondandır dedi.
Aay alt açması yok muydu nasıl olduBenimki işese iiydiisiyorda...ama otekini koltuktan temizlemek biraz zorladi
![]()
Bende hep o moddayim canim hatta sinirliyim
Begonya2
K kelebekimsi
C Chen31
Kızlar şaka gibiyalancı sancilarin var normal doğum sancilarin başladığında süre tut.. 6 dk inince duşa gir sonra avmye git gez sonra gel dedi
bunu neden yüz yüze söylemedi onu düşünüyorum sinirlerim çok bozuldu ahahhahahajajahw evde gülüp durdum Allah affetsin