• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay ciddi misin çok korktum şu an yüzümde okadar kötü durumda ki tiksiniyorum kendimden.
Doktoruma sorarım ama cesaret kısmını bilemicem
Canım maalesef ben de de aynı şekilde bazen şu weetin ağdalarıyla yüz ağdasıyla bazen kuaförde iple aldırıyorum ama asla lazere gitmem bir daha ne olur ne olmaz sonrasında onun vicdan azabını çekmek çok daha kötü belki de lazerden olmadı ama ben hep bir suçluluk duydum içimde :(

Gittiğinde dr'a belirt ona göre alırsın canım. Bu süreçte 4-5 gün ağrı kesici iğne oldum. Her gün bir tane de ağrı kesici kullanıyorum. Hamileyken ilaç içmedim hic ama baş ağrım geçsin diye başlarda günde 2-3 parol içtim. Her gün icebildigim kadar kahve içtim. Düşününce hepsi bebeğe geçiyor aslında ama mecburum da 🥺 biz iyi olalım ki onlara yetebilelim❤️
Kesinlikle canım ben de antibiyotik kullandım ilk başlarda , kullanmasam bebeğe geçer Allah korusun mecburum bebek olmasa ayakta geçiririm derim de küçük bir bebiş var 🥰

Tecrubeli anneler..benim bebe uyanmiyor..sarilik vs yok cok sukur ama oyle uykucu ve tembelki🤣🤣🤣 uyandiramiyoruz mincikliyorum , opuyorum, ayagini gidikliyorum, yuzunu islatiyorum daha neler denedik yoook.uyanmaya niyeti yoksa napsak olmuyor.altini acinca bazen sinirleniyor bazen onda bile uyuyor😬😬 uyaniyor agliyor, 3 kere cuk cuk cuk cekip gene uyuyakaliyor bidik...uyandirma onerilerine acigim...❤️

İnşallah gönlüne göre güzel şeyler bulursun 😍

biz kimseye söylemiyoruz canım bitek aileler biliyor onlara da kimseye söylemeyin dedik doğurup odaya geldiğimde isterlerse tellal tutup yaysınlar. Oyüzden çevremizde herkesle aynı şehirdeyiz ama kimse gelmicek 🤭

5x mi çekmişler nedir oda bukadar büyük değil insanın ağzına girecek gibi durur bu hazırladıkları süsler. Bide cidden nişan gibi ya bukadar abartı olur mu alt tarafı çocuk doğuruyoruz 🤣🤣
Doğum hormonları da utangaç hormonlarmış bilimsel olarak da kimsenin bilmemesi gerekiyormuş birisi arayınca stres oluyormuş hamile kadın , işte bilemedik ya keşke biri uyarsaydı 😀 neyse bakalım antibiyotiklerle düzelir inşallah 🙏🏻
Aynen sen kendin süsle odayı canım biz de öyle yaparız hastane yapmıyormuş ; tül felan al kapı süsü bunlar çok güzel bir hava katar 😍

Çok geçmiş olsun ,evet öğreneceğimiz çok şey var,ama üzülme hemen öğreniveriyor insan ve hatasını düzeltince bebek hemen toparlıyor yine...

Bence bir doktora git en iyisi o söyler sana...ben gebelikte kullanmak zorunda kaldım antibiyotik..hamillelere en az etki eden largopen dedi kbb doktoru ,onu verdi..
Aynen canım şimdi gideceğim inşallah ne olur ne olmaz 🙏🏻

Tecrubeli anneler..benim bebe uyanmiyor..sarilik vs yok cok sukur ama oyle uykucu ve tembelki🤣🤣🤣 uyandiramiyoruz mincikliyorum , opuyorum, ayagini gidikliyorum, yuzunu islatiyorum daha neler denedik yoook.uyanmaya niyeti yoksa napsak olmuyor.altini acinca bazen sinirleniyor bazen onda bile uyuyor😬😬 uyaniyor agliyor, 3 kere cuk cuk cuk cekip gene uyuyakaliyor bidik...uyandirma onerilerine acigim...❤️
Cuk Cuk Cuk 😂😂😂kız okurken sevdim bebeni 😂 TV sesi de etkilemiyor mu yada hareketli müzik aç korkutmadan

Cuk Cuk Cuk 😂😂😂kız okurken sevdim bebeni 😂 TV sesi de etkilemiyor mu yada hareketli müzik aç korkutmadan
Ay inanamazsiniz cidden uyanmiyor...yani babasi kilikli oldu benim kiz...sesi umursamiyor zaten...dokunsal tepkilerde ise uyanip cigligi basip hop geri kapatiyor gozlerini.resmen beni rahatsiz etmeyin diyor😬 memeyi agzina tikana kadar geri uyuyakaliyor.en fazla 3 4 cektirebiliyorum.anca boyle deli aglatmam lazim ki uyansinda meme aransin...ama oyle zorki aglatmak..uykucu şirin dogurmusum ben🤣🤣🤣doktorlarin dedini gosterdigini yapiyorum ama yok. Soyup heryerini mincikliyorum opuyorum...umru diil🤣🤣🤣ayaklarini mincikliyorum banamisin dmiyor.doktorlar kadar haşin mi davranamiyorum acaba kendi bebem diye🤣🤣🤣🤣

Yani uğraşmak isteyene var evet 🙃🙃 ben de açacak yaptıracağım ya daha kullanışlı insanlar en azından çöpe attı mı atmadı mı diye düşünmem. Diğerleri bi şekilde çöp oluyor çünkü yazık günah.
Evet arkadaşım da açacak yaptırmış baktım evde herkes gazozu maden suyunu onunla açıyor😀 atılmıyor o tarz şeyler

image.jpg

Nst böyle çıktı doktor iyi iyi dedi ama bu nasıl yorumlanıyor hangi çizgi neyi ifade ediyor kızlar

Back