- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 30
Sırasıyla inşallahNiye doğuran yok bizim gruptaiyi alismistik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırasıyla inşallahNiye doğuran yok bizim gruptaiyi alismistik
Allah affetsin güldümAnnemin atasözü bugenelde bizim için kullanıyor ama
![]()
Senin var daha o yüzdenSırasıyla inşallahben bı mayıs ortasını görmek istiyorum
Ay sakın sakın gitme ben ilk gebeliğimde seni korkutmak istemiyorum girdim lazere doktorumdan izin aldım, maalesef kalbi atmadı ; tabiki sebebi lazer değil yaşayacağı varsa yaşardı bebek ama ben hep kendimi suçladım benim doktorum bana izin verdi özel bölge hariç yaptırabilirsin dedi; yine sen de bir doktoruna sor ben bu gebeliğimde bıraktımKızlar yüz için lazere gitmekte mi sakıncalı gebeyken.Yüz kıllarımla başım dertte
Bize diyor ki hep o pislik halalarınıza çekmişsinizAllah affetsin güldümeserin dicen olmayacak en iyisi bi kenarda sessizce susmak
![]()
Bebeklikte kızlar hızlı çocukluk döneminde erkekler atak yapıyorAy evet erkekler tembel ya; geç doğuyorlar diş çıkarmaları geç oluyor emeklemeye yürümeye geç başlıyorlar her bakımdan kızlara göre daha yavaşlar bebekler![]()
Nerden bilebilirdin ki iste.. Sen yinede ilaç kullansanda benim dünkü tarifi uygula canım, soğan, sarımsak ve haşlama corbasi ye içKızlar size nacizane önerim doğuma gün alırsanız veya doğuma giderseniz pek insanlara haber vermeyin ben kendi aileme eşim kendi ailesine söyledi; 2 gündür telefonlar susmuyor fakültede bir kişiye söyledi eşim maşallah tüm fakülte duydu o ona söylemiş o ona söylemiş derken adını bile bilmediğim insanın benim doğuracağım günü bilmesi sinir bozucubiraz araştırdım da doğuma giderken pek kimsenin bilmemesi gerekiyormuş doğum anını zorlaştırıyormuş gerçekten de şurda doğuma 3 gün kaldı nerdeyse bu kadar güzel havada dikkat etmeme rağmen nasıl hastalandım
hasta olmak hiç problem değil ama bebek emzireceğim için stres oldum ona geçerse diye
siz siz olun bizim düştüğümüz hataya düşmeyin vallahi salak kafam
![]()
Canım doğumdan sonra zaten antibiyotik kullanılıyor.Kızlar ya biliyorsunuz çarşambaya gün aldım ben, dün hafif semptomlarım vardı bugün biraz daha arttı doktorumu aradım bunlar grip nezle gibi şeyler biz kadın doğum kısmına bakıyoruz git istersen antibiyotik yazdır dedi, ne yapayım hemen başlayayım mı sizce? Bebeği emzirirken ona geçmesinden korkuyorum.
Hım hiç başlamayayım mı sence ? Hiç bilmiyordum antibiyotik kullanıldığını süte geçmeyen bir antibiyotik demekki sen hangisini kullanıyorsun doktorun neyi reçete ettiCanım doğumdan sonra zaten antibiyotik kullanılıyor.
Aynen öyle benim kız yeğenim beş aylıkken dişi çıktı altı aylıkken dönüyordu 7. Ayda emekledi sonra yürüdü, şimdi erkek kardeşi nerdeyse 8. Ayı bitirecek ne diş çıkardı ne dönmek istiyor karın üstü koyunca bırak dönmeyi sinir krizi geçiriyor kaldırın beni diyor resmen kendi kalkmıyorBebeklikte kızlar hızlı çocukluk döneminde erkekler atak yapıyor![]()
Sabah kalktım direk yaptım canımNerden bilebilirdin ki iste.. Sen yinede ilaç kullansanda benim dünkü tarifi uygula canım, soğan, sarımsak ve haşlama corbasi ye iç
valla kısmete bak randevuya gidiyorum yol leş gibi insanlar acayip kötü araba kullanmaya başladı hemen
Canım başla bence benim kuzenim doğumda gripti enfeksiyon bebeğe geçmiş yoğun bakımda kaldı 10 gün sen kullan riske atma bebişi. DUOCİD 375 ml yazdı canım.Hım hiç başlamayayım mı sence ? Hiç bilmiyordum antibiyotik kullanıldığını süte geçmeyen bir antibiyotik demekki sen hangisini kullanıyorsun doktorun neyi reçete etti
Ayy artık sende doğurabilirsinSenin var daha o yüzdenben listenin başındakilerden bahsediyordum da kimsede tık yok diyip ben dogurcam gibi hissediyorum ahahhaha
Ay direk gidip yazdırayım bugün doktora ayıboğan kocamın uyanmasını bekliyorum sabahtandır nöbeti vardıCanım başla bence benim kuzenim doğumda gripti enfeksiyon bebeğe geçmiş yoğun bakımda kaldı 10 gün sen kullan riske atma bebişi. DUOCİD 375 ml yazdı canım.
Evet ya hatta o cinsiyeti bekleme süresi 40 yıl gibiydiAyy artık sende doğurabilirsinçok duygusal değil mi birlikte kese görmeyi bekliyorduk şimdi doğumu