• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar yüz için lazere gitmekte mi sakıncalı gebeyken.Yüz kıllarımla başım dertte
Ay sakın sakın gitme ben ilk gebeliğimde seni korkutmak istemiyorum girdim lazere doktorumdan izin aldım, maalesef kalbi atmadı ; tabiki sebebi lazer değil yaşayacağı varsa yaşardı bebek ama ben hep kendimi suçladım benim doktorum bana izin verdi özel bölge hariç yaptırabilirsin dedi; yine sen de bir doktoruna sor ben bu gebeliğimde bıraktım

Kızlar ya biliyorsunuz çarşambaya gün aldım ben, dün hafif semptomlarım vardı bugün biraz daha arttı doktorumu aradım bunlar grip nezle gibi şeyler biz kadın doğum kısmına bakıyoruz git istersen antibiyotik yazdır dedi, ne yapayım hemen başlayayım mı sizce? Bebeği emzirirken ona geçmesinden korkuyorum.

Kızlar size nacizane önerim doğuma gün alırsanız veya doğuma giderseniz pek insanlara haber vermeyin ben kendi aileme eşim kendi ailesine söyledi; 2 gündür telefonlar susmuyor fakültede bir kişiye söyledi eşim maşallah tüm fakülte duydu o ona söylemiş o ona söylemiş derken adını bile bilmediğim insanın benim doğuracağım günü bilmesi sinir bozucu:( biraz araştırdım da doğuma giderken pek kimsenin bilmemesi gerekiyormuş doğum anını zorlaştırıyormuş gerçekten de şurda doğuma 3 gün kaldı nerdeyse bu kadar güzel havada dikkat etmeme rağmen nasıl hastalandım :( hasta olmak hiç problem değil ama bebek emzireceğim için stres oldum ona geçerse diye :( siz siz olun bizim düştüğümüz hataya düşmeyin vallahi salak kafam 🫠🫠🥺🥺

Kızlar size nacizane önerim doğuma gün alırsanız veya doğuma giderseniz pek insanlara haber vermeyin ben kendi aileme eşim kendi ailesine söyledi; 2 gündür telefonlar susmuyor fakültede bir kişiye söyledi eşim maşallah tüm fakülte duydu o ona söylemiş o ona söylemiş derken adını bile bilmediğim insanın benim doğuracağım günü bilmesi sinir bozucu:KK43: biraz araştırdım da doğuma giderken pek kimsenin bilmemesi gerekiyormuş doğum anını zorlaştırıyormuş gerçekten de şurda doğuma 3 gün kaldı nerdeyse bu kadar güzel havada dikkat etmeme rağmen nasıl hastalandım :KK43: hasta olmak hiç problem değil ama bebek emzireceğim için stres oldum ona geçerse diye :KK43: siz siz olun bizim düştüğümüz hataya düşmeyin vallahi salak kafam 🫠🫠🥺🥺
Nerden bilebilirdin ki iste.. Sen yinede ilaç kullansanda benim dünkü tarifi uygula canım, soğan, sarımsak ve haşlama corbasi ye iç

Kızlar ya biliyorsunuz çarşambaya gün aldım ben, dün hafif semptomlarım vardı bugün biraz daha arttı doktorumu aradım bunlar grip nezle gibi şeyler biz kadın doğum kısmına bakıyoruz git istersen antibiyotik yazdır dedi, ne yapayım hemen başlayayım mı sizce? Bebeği emzirirken ona geçmesinden korkuyorum.
Canım doğumdan sonra zaten antibiyotik kullanılıyor.

Bebeklikte kızlar hızlı çocukluk döneminde erkekler atak yapıyor 😂😂
Aynen öyle benim kız yeğenim beş aylıkken dişi çıktı altı aylıkken dönüyordu 7. Ayda emekledi sonra yürüdü, şimdi erkek kardeşi nerdeyse 8. Ayı bitirecek ne diş çıkardı ne dönmek istiyor karın üstü koyunca bırak dönmeyi sinir krizi geçiriyor kaldırın beni diyor resmen kendi kalkmıyor😀😀 emekleme felan zaten hiç demiyorum bile😀😀 inanılmaz tembeller erkekler😀

Hım hiç başlamayayım mı sence ? Hiç bilmiyordum antibiyotik kullanıldığını süte geçmeyen bir antibiyotik demekki sen hangisini kullanıyorsun doktorun neyi reçete etti
Canım başla bence benim kuzenim doğumda gripti enfeksiyon bebeğe geçmiş yoğun bakımda kaldı 10 gün sen kullan riske atma bebişi. DUOCİD 375 ml yazdı canım.

Canım başla bence benim kuzenim doğumda gripti enfeksiyon bebeğe geçmiş yoğun bakımda kaldı 10 gün sen kullan riske atma bebişi. DUOCİD 375 ml yazdı canım.
Ay direk gidip yazdırayım bugün doktora ayıboğan kocamın uyanmasını bekliyorum sabahtandır nöbeti vardı 🤣🤣🙏🏻

Back