- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Evet canım erkekler gelişimlerini kızlardan daha geç tamamlıyor demişti benim doktorda özellikle ciğerler olarakCanım erkekler daha geç gelişiyormuş. Bana doktor eğer kız olsa 36 haftalık olunca alırdım erkekler biraz tembel 37 de alırım demişti.
bide yaptığı organizasyona bak kusucamGerçekten 7200 nedir yani yuh
Aslında gitseniz iyi olur. Bende bayram haftası hiç bi yere cıkmadıgım halde hasta oldum. Ateşimde 38 lere dayanıyordu. İlk gün kendimiz düşürdük ikinci gün yine yükselince mecbur doktoru aradık. Ateş istemediğim bişey dogumu başlatır demişti. Hastaneye yönlendirip serum taktırdı. Sonrasında da augmentin yazdı antibiyotik olarak. Bogaz agrım, halsizliğim, ateşim geçti ama hala öksürüğüm devam ediyor mesela toparlanmak zor oluyor. Sizde de bu süreçte ilerler falan zorluk yaşamayın derimKızlar ya biliyorsunuz çarşambaya gün aldım ben, dün hafif semptomlarım vardı bugün biraz daha arttı doktorumu aradım bunlar grip nezle gibi şeyler biz kadın doğum kısmına bakıyoruz git istersen antibiyotik yazdır dedi, ne yapayım hemen başlayayım mı sizce? Bebeği emzirirken ona geçmesinden korkuyorum.
Bebek mi kertiyorlar nişan gibiEvet canım erkekler gelişimlerini kızlardan daha geç tamamlıyor demişti benim doktorda özellikle ciğerler olarak
bide yaptığı organizasyona bak kusucam
Aynen öyle canım gideceğim birazdan inşallahAslında gitseniz iyi olur. Bende bayram haftası hiç bi yere cıkmadıgım halde hasta oldum. Ateşimde 38 lere dayanıyordu. İlk gün kendimiz düşürdük ikinci gün yine yükselince mecbur doktoru aradık. Ateş istemediğim bişey dogumu başlatır demişti. Hastaneye yönlendirip serum taktırdı. Sonrasında da augmentin yazdı antibiyotik olarak. Bogaz agrım, halsizliğim, ateşim geçti ama hala öksürüğüm devam ediyor mesela toparlanmak zor oluyor. Sizde de bu süreçte ilerler falan zorluk yaşamayın derim
Ay ciddi misin çok korktum şu an yüzümde okadar kötü durumda ki tiksiniyorum kendimden.Ay sakın sakın gitme ben ilk gebeliğimde seni korkutmak istemiyorum girdim lazere doktorumdan izin aldım, maalesef kalbi atmadı ; tabiki sebebi lazer değil yaşayacağı varsa yaşardı bebek ama ben hep kendimi suçladım benim doktorum bana izin verdi özel bölge hariç yaptırabilirsin dedi; yine sen de bir doktoruna sor ben bu gebeliğimde bıraktım
Perdedeki kuğu beni benden aldiEvet canım erkekler gelişimlerini kızlardan daha geç tamamlıyor demişti benim doktorda özellikle ciğerler olarak
Gittiğinde dr'a belirt ona göre alırsın canım. Bu süreçte 4-5 gün ağrı kesici iğne oldum. Her gün bir tane de ağrı kesici kullanıyorum. Hamileyken ilaç içmedim hic ama baş ağrım geçsin diye başlarda günde 2-3 parol içtim. Her gün icebildigim kadar kahve içtim. Düşününce hepsi bebeğe geçiyor aslında ama mecburum daKızlar ya biliyorsunuz çarşambaya gün aldım ben, dün hafif semptomlarım vardı bugün biraz daha arttı doktorumu aradım bunlar grip nezle gibi şeyler biz kadın doğum kısmına bakıyoruz git istersen antibiyotik yazdır dedi, ne yapayım hemen başlayayım mı sizce? Bebeği emzirirken ona geçmesinden korkuyorum.
Doğumdan sonra dikişlerle öksürmek de çok zor olur. Doğuma kadar geçer inşallahAynen öyle canım gideceğim birazdan inşallah
doktor izin verse de bazı merkezler yapmıyor lazeri. Biz ablamla birlikte başlamıştık oluyor baya. Ablam hamile oldugunu öğrendiğinde direk merkez seanslarını dondurmuştu yapmadılar lazeri bölge darketmezsizinAy ciddi misin çok korktum şu an yüzümde okadar kötü durumda ki tiksiniyorum kendimden.
Doktoruma sorarım ama cesaret kısmını bilemicem
Evet canım erkekler gelişimlerini kızlardan daha geç tamamlıyor demişti benim doktorda özellikle ciğerler olarak
Çok geçmiş olsun ,evet öğreneceğimiz çok şey var,ama üzülme hemen öğreniveriyor insan ve hatasını düzeltince bebek hemen toparlıyor yine...Kizlar toplamda 4 gunde 4 saat anca uyudumustelik bebemde ure kristali cikti..idrarinda pembemsilik...susuzluk demekmis..agla agla helak oldum ogrenince ac biraktumim bebemi duye..beslenmesine agirlik vermem gerek.sutum yetmemis susuz kalmis bugun tum gunumu meme sagarak gecirdim o yaralara ragmen...annelik zor zanaat memeyi acmaya calisiyorum.bestlaka basladik hosav dut ne bukursam yedim.bugun ilk defa idrar normal cikti yolumuz uzun ogrenmeniz gereken cok sey var..m
Bence bir doktora git en iyisi o söyler sana...ben gebelikte kullanmak zorunda kaldım antibiyotik..hamillelere en az etki eden largopen dedi kbb doktoru ,onu verdi..Kızlar ya biliyorsunuz çarşambaya gün aldım ben, dün hafif semptomlarım vardı bugün biraz daha arttı doktorumu aradım bunlar grip nezle gibi şeyler biz kadın doğum kısmına bakıyoruz git istersen antibiyotik yazdır dedi, ne yapayım hemen başlayayım mı sizce? Bebeği emzirirken ona geçmesinden korkuyorum.
cesursavasci sordum kuzum artık doğumu bekliyoruz doğal bir akıntı korkma dedi 2800 olmuşuz nst ye de aldı şimdi dönmüş kafasını da doğum pozisyonuna almış çiçeğim biz normal doğum gibi gözüküyoruz
Ağrılarıma olur olur öyle dedimaşallah ağrılarına ne dedi o da normal demiştir çünkü bana inşallah artar demisti çok iyi haber senin bebisin kilosuda çok uygun masallah nst nasıl gidiyo sancı cikiyo mu
İnşallah gönlüne göre güzel şeyler bulursunEvet kullanışlı şeyleri insanlar çöpe atmıyor dediğin gibi anahtarlık çok mantıklı bugün nasip olursa gidersem aklımda bulunsun
biz kimseye söylemiyoruz canım bitek aileler biliyor onlara da kimseye söylemeyin dedik doğurup odaya geldiğimde isterlerse tellal tutup yaysınlar. Oyüzden çevremizde herkesle aynı şehirdeyiz ama kimse gelmicekKızlar size nacizane önerim doğuma gün alırsanız veya doğuma giderseniz pek insanlara haber vermeyin ben kendi aileme eşim kendi ailesine söyledi; 2 gündür telefonlar susmuyor fakültede bir kişiye söyledi eşim maşallah tüm fakülte duydu o ona söylemiş o ona söylemiş derken adını bile bilmediğim insanın benim doğuracağım günü bilmesi sinir bozucubiraz araştırdım da doğuma giderken pek kimsenin bilmemesi gerekiyormuş doğum anını zorlaştırıyormuş gerçekten de şurda doğuma 3 gün kaldı nerdeyse bu kadar güzel havada dikkat etmeme rağmen nasıl hastalandım hasta olmak hiç problem değil ama bebek emzireceğim için stres oldum ona geçerse diye siz siz olun bizim düştüğümüz hataya düşmeyin vallahi salak kafam
5x mi çekmişler nedir oda bukadar büyük değil insanın ağzına girecek gibi durur bu hazırladıkları süsler. Bide cidden nişan gibi ya bukadar abartı olur mu alt tarafı çocuk doğuruyoruzBebek mi kertiyorlar nişan gibioda bu kadar büyük mü ya benim odam biraz küçüktü gezdiğimde
Bende 10 mayistan sonra diyodum ama sanki artik mayis da yeter diyor gibiyimSırasıyla inşallahben bı mayıs ortasını görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?