2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bebek çok hareketli birde bugün çok uyumuşum ondan
Benimde bu gün çok hareketliydi yeni yeni sakinliyor. Çok kasıldı bu gün niye bilmiyorum.
Tekrar kontrol 37+0 da bu salı değil taaa diğer salı merak ediyorum nst nasıl çıkacak açılma vs varmı eşim bu çok bekletmicek bence diyo.
Bu gün de özlemlinanın storilere baktm ya 41. Haftada doğurmuş erkek aboo dedim benimde böyle olursa.
Senin ne zaman canım kontrol 37+0 oldun heralde sen bu gün demi?

Senin önceki ne zaman doğmuştu kaç haftalikken? 37+1im 37+4ken gitcem cati yapacak ama ağrılarım artiyo birde bacak kemiklerimin içi boş gibi hissediyorum normal mi bilmiyorum..
41i ben bekleyemem senin açılma olmasa bile kasılma cikar

Biri 39+1 diğeri 39+3 te doğdu
3 günün kalmış hadi güzel haberlerle gelirsin inşaAllah çok bekletmez oğluşun 41 çok fazla Allah yardım etsin valla okadar bekleyene. Bakalım bizim grupta olacak mı bekleyen

Yok bende olmadi.takip edilmeyecek bir sanci degil ki...ben surekli 'geliyoor' ' sanci geliyor' diye bagirdim

Kizlar toplamda 4 gunde 4 saat anca uyudum ustelik bebemde ure kristali cikti..idrarinda pembemsilik...susuzluk demekmis..agla agla helak oldum ogrenince ac biraktumim bebemi duye..beslenmesine agirlik vermem gerek.sutum yetmemis susuz kalmisbugun tum gunumu meme sagarak gecirdim o yaralara ragmen...annelik zor zanaatmemeyi acmaya calisiyorum.bestlaka basladik hosav dut ne bukursam yedim.bugun ilk defa idrar normal ciktiyolumuz uzun ogrenmeniz gereken cok sey var..m

İlk çocuk çok tecrübesizlik oluyor zamanla herşeyi öğreniyorsun sevindim canım normale dönmesine. Hık dese guk dese meme vermek lazım ilk zamanlar süt artımının iyi olması için.
Bak sana bi hoşaf tarifi vereyim
2 avuç dolusu dut
2 karanfil
4-5 çubuk tarçın (sevmiyorsan katma)
3 adet gün kurusu kayısı
3 4 adet kuru incir
Tek sayıyla hurma ( biz 15 tane ) koyduk bol bol.
Şekerde isteğine göre katarsın yada katmazsın

2 litre su. Bunları kaynatıyoruz. Hemen yumşuyolar zaten kaynadıktan sonra kapatıp tarçınları alıp geri kalan malzemeleri blenderdan geçiriliyo ama ben minik doğrayıp tane tane yemeyi kaşıkla daha çok seviyorum senin tercihine kalmış.

Şey diyorlar ya erkek geç doğar acaba öyle bir şey var mı? Masallah güzel zamanlarda doğmuşlar öyle olursa ben çatlarım ama

Şey diyorlar ya erkek geç doğar acaba öyle bir şey var mı? Masallah güzel zamanlarda doğmuşlar öyle olursa ben çatlarım ama
Canım erkekler daha geç gelişiyormuş. Bana doktor eğer kız olsa 36 haftalık olunca alırdım erkekler biraz tembel 37 de alırım demişti.

Kesinlikle haklısın canım ben de artık böyle düşünüyorum 2 gün kadarcık bir tolere etmem gerekiyor onu da hallederim inşallah

Canım erkekler daha geç gelişiyormuş. Bana doktor eğer kız olsa 36 haftalık olunca alırdım erkekler biraz tembel 37 de alırım demişti.
Ay evet erkekler tembel ya; geç doğuyorlar diş çıkarmaları geç oluyor emeklemeye yürümeye geç başlıyorlar her bakımdan kızlara göre daha yavaşlar bebekler

Gerçekten 7200 nedir yani yuh

Evet kullanışlı şeyleri insanlar çöpe atmıyor dediğin gibi anahtarlık çok mantıklı bugün nasip olursa gidersem aklımda bulunsun

Bende de var canım bu zamana kadar hep dikkat ettim gebelik boyunca kahve çay tüketmedim, şimdi gebeliğin sonunda olunca da bir şey olmaz son zamanım dedim kahveyi çayı abarttım yemeği de abarttım öyle olunca bende de batma nefesiz kalma oldu iki gündür bıraktım doğuma kadar dikkat edeceğim canım senin niye oldu acaba ödem de oldu mu sende bende ödem de oldu

Bir insan neyse o canım maalesef düzelmiyor

Canım kan cıvıltıcı kullanıyor musun kullansan biraz rahatlarsın benim bi arkadaşımında kaşbınde bı sorun vardı ondan duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…