Benimde bu gün çok hareketliydi yeni yeni sakinliyor. Çok kasıldı bu gün niye bilmiyorum.Bebek çok hareketli birde bugün çok uyumuşum ondan
Senin önceki ne zaman doğmuştu kaç haftalikken? 37+1im 37+4ken gitcem cati yapacak ama ağrılarım artiyo birde bacak kemiklerimin içi boş gibi hissediyorum normal mi bilmiyorum..Benimde bu gün çok hareketliydi yeni yeni sakinliyor. Çok kasıldı bu gün niye bilmiyorum.
Tekrar kontrol 37+0 da bu salı değil taaa diğer salı merak ediyorum nst nasıl çıkacak açılma vs varmıeşim bu çok bekletmicek bence diyo.
Bu gün de özlemlinanın storilere baktm ya 41. Haftada doğurmuş erkekaboo dedim benimde böyle olursa.
Senin ne zaman canım kontrol 37+0 oldun heralde sen bu gün demi?
Biri 39+1 diğeri 39+3 te doğduSenin önceki ne zaman doğmuştu kaç haftalikken? 37+1im 37+4ken gitcem cati yapacak ama ağrılarım artiyo birde bacak kemiklerimin içi boş gibi hissediyorum normal mi bilmiyorum..
41i ben bekleyememsenin açılma olmasa bile kasılma cikar
Yok bende olmadi.takip edilmeyecek bir sanci degil ki...ben surekli 'geliyoor' ' sanci geliyor' diye bagirdimÖzlemin doğumunu izliyor musunuz kızlar anlık story atıyorlar çok heyecanlıyalnız Özden’de de fark ettim doğum esnasında nst bağlayıp sancıyı takip ediyorlar bende hiç öyle olmamıştı sizin oldu mu normal doğum yapan arkadaşlar? Begonya2 @genc-anne medusaa
İlk çocuk çok tecrübesizlik oluyorKizlar toplamda 4 gunde 4 saat anca uyudumustelik bebemde ure kristali cikti..idrarinda pembemsilik...susuzluk demekmis..agla agla helak oldum ogrenince ac biraktumim bebemi duye..beslenmesine agirlik vermem gerek.sutum yetmemis susuz kalmis bugun tum gunumu meme sagarak gecirdim o yaralara ragmen...annelik zor zanaat memeyi acmaya calisiyorum.bestlaka basladik hosav dut ne bukursam yedim.bugun ilk defa idrar normal cikti yolumuz uzun ogrenmeniz gereken cok sey var..m
Şey diyorlar ya erkek geç doğar acaba öyle bir şey var mı? Masallah güzel zamanlarda doğmuşlar öyle olursa ben çatlarım amaBiri 39+1 diğeri 39+3 te doğdu
3 günün kalmış hadi güzel haberlerle gelirsin inşaAllah çok bekletmez oğluşun41 çok fazla Allah yardım etsin valla okadar bekleyene. Bakalım bizim grupta olacak mı bekleyen
Canım erkekler daha geç gelişiyormuş. Bana doktor eğer kız olsa 36 haftalık olunca alırdım erkekler biraz tembel 37 de alırım demişti.Şey diyorlar ya erkek geç doğar acaba öyle bir şey var mı? Masallah güzel zamanlarda doğmuşlar öyle olursa ben çatlarım ama
Kesinlikle haklısın canım ben de artık böyle düşünüyorum 2 gün kadarcık bir tolere etmem gerekiyor onu da hallederim inşallahCanım ben kv konularında çok katıyım sivri sivri konuşmak istemedim o yüzden yorum yapmadım. Şimdi kendi arkadaşım geldi aklıma doğumundan sonra herkes onun evinde kalmış eşinin tarafından. Hatta daha yakın bi arkadaşı da yardım için kalmış ama kocasını bırakamadığı için kocası da kalmışama kız hiç şikayetle anlatmadı biliyo musun. Ben bi ara evde kim var bilmiyodum bile diyo. Bebeğimle odamda kaldım sadece ona odaklandım çok iyi oldu yemeğim yapıldı temizliğim yapıldı bebekten başka bi şey düşünmedim diyo. Değiştiremeyeceğimiz durumlarda belki de böyle farklı bakmalıyız olaylara. Zaten 2-3 gün diyorsun belki fark etmeyeceksin bile gelip gittiklerini. Doğumuna günler kaldı yavrunla kavuşmanı hayal edip hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar bu günleri kötü hatırlama günün sonunda o evde 3 kişi olacaksınız P Pembepilates
Evet canım ben hiç duygusal değildim de gebelik işte söz konusu evlat oluncaDigerlerini hiç hatırlamıyorum canım bunda arkamda iki çocugum daha oldugu için fazla duygusalım galiba ama son aylar herkesde oluyor genelde
Ay evet erkekler tembel ya; geç doğuyorlar diş çıkarmaları geç oluyor emeklemeye yürümeye geç başlıyorlar her bakımdan kızlara göre daha yavaşlar bebeklerCanım erkekler daha geç gelişiyormuş. Bana doktor eğer kız olsa 36 haftalık olunca alırdım erkekler biraz tembel 37 de alırım demişti.
Gerçekten 7200 nedir yani yuhÇözdük tanımadan kaynananı
valla bende ondan korktum içimde kalacak sırf kendim için istedim oda süslemeyi. Hastanenin organizasyon firması 7200 diyor sanırsın nişan filan yapılacak öyle abartı. Bizimde yenge iyi bu konularda geçen gidip alışveriş yaptık işte kapıya tül balon bide yarım balon zinciri istedim bebeğin yatağına da kalan tülden etrafını süsleyin dedim yeter sade ama süslü olsun toplam 1500 tl anca tuttu fazla fazla aldık bide herşeyden. 7200 nere 1500 nere. 1500 tl içinde içimizde kalmaya değmez hele bide elinden bu işler gelen biri varsa çevrende bırak uğraşsınlar şimdi uğraşmayıp nezaman uğraşacaklar
Evet kullanışlı şeyleri insanlar çöpe atmıyor dediğin gibi anahtarlık çok mantıklı bugün nasip olursa gidersem aklımda bulunsunÇikolata da adettendir diye yaptırcam işte baklava düşünmemiştim kalanı Mevlüt’te dağıtırım diye düşündüm. Aynen valla anası olsun insanın
şişeler çok rövanşta şu sıralar. Ama ben yapcak olsam ya mum ya anahtarlık tercih ederdim. Bizim yenge temmuzda sünnet yapıp anahtarlık dağıttı örgü anahtarlıklardan isim yazısı sadece kartta vardı anahtarlıkta yok. Ay ben dahil herkesin elinde o anahtarlık en uzak misafirden en yakınına herkesin elinde geziyor isimli veya sünnet yada bebekli değil ya millet kullanıyor ozaman. Anahtarlık ta tavsiye ederim yani
Kız bu link şimdi mi atılır çok geç kaldımİPEK HOBİ MALZEMELERİ - İpek Hobi Bu siteden aldım gayet memnun kaldım biraz zor iletişime geçiliyor ama yazıyorlar yani bi şekilde herşey de vardı sadece boyam vardı benim onu almadım tavsiye ederim siteyi
Bende de var canım bu zamana kadar hep dikkat ettim gebelik boyunca kahve çay tüketmedim, şimdi gebeliğin sonunda olunca da bir şey olmaz son zamanım dedim kahveyi çayı abarttım yemeği de abarttım öyle olunca bende de batma nefesiz kalma olduKızlar iyi geceler, benim 2 gündür inanılmaz kalp batması yaşıyorum.
Çocukken kalp romatizmam vardı, şimdi biraz araştırdım da gebeliğin son zamanlarında artık kan basıncından dolayı kalp rahatsızlıkları artıyormuş. Kalbiyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba. Ciddi bişey değil çok şükür bilincindeyim ama rahat rahat nefes alamamak her nefeste kalbin batması çok rahatsızlık verici
Bir insan neyse o canım maalesef düzelmiyorEn iyi kv olmayan kv dir ben şu doğumu atlatayım görüşmeyeceğim arayı soğutucam zaten 2 sene görüşmedim kafam rahatmış resmen böyle kadın bana sinir stres oluyor insan kötüyse düzelmiyor hep aynı b.k olarak kalıyor
Benim eşim cilveden de anlamıyor tam bir orangutanHerkesin bir zayıf yönü vardır süpersin
Annemin atasözü buB.k hep aynı b.ktur
Kızlar yüz için lazere gitmekte mi sakıncalı gebeyken.Yüz kıllarımla başım dertteValla canım bende lazere gittim ama jiletle kendimi çok kesince mecbur ağdaya döndüm
Canım kan cıvıltıcı kullanıyor musun kullansan biraz rahatlarsın benim bi arkadaşımında kaşbınde bı sorun vardı ondan duymustumKızlar iyi geceler, benim 2 gündür inanılmaz kalp batması yaşıyorum.
Çocukken kalp romatizmam vardı, şimdi biraz araştırdım da gebeliğin son zamanlarında artık kan basıncından dolayı kalp rahatsızlıkları artıyormuş. Kalbiyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba. Ciddi bişey değil çok şükür bilincindeyim ama rahat rahat nefes alamamak her nefeste kalbin batması çok rahatsızlık verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?