2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O kadın kacinciyi doğurdu hala ben doguramamis gibi hissediyorum

O kadını da ben içeri alırlar sanıyordum

Bende de var mitral kapakcik darligi olusturuyor bana 2 yilda bir kontrole gel demsti doktorum az duzeyde zaten ama yinede rahatsz ettiği icin baktr demişti birde dış cektrdgn zaman ve hamileliginde kontrol ettir demisti 12. Haftasında kontrol ettirdim simdilik sorun olmaz ama doguma son 1 ay kala falan gel dedi hatta untmusum bile siz diyince aklma geldi

Bide küçük kızıyla doğum aynı gün olmuş bizimkiler gibi doktor bana sabah 7bucukta doğuma alırım dedi o saatte kızım uyuyor olur uyandırmadan giderim gece onunla uyurum uyanınca beni arar odalarda tüm gün görmücek beni hastaneye gelmicek. Annemi yanımda isterdim gece ama kızım annemle uyumaya da alışkın o daha önemli olduğu için gece annem yanımda kalmıcak kızımın yanında olcak ozaman içim daha rahat eder. Ama şimdiden çok zor geliyor

Annem gelmek istemiyor ki zaten teklif etmedi yani kayınvalidem gelecek desem direkt tamam der heralde Doğum öncesi gelip gitmeyi düşünüyorlardı. Bakalım bekleyeceğim teklif edecek mi diye
Valla şeytan diyor ikinizde gelmeyin
Dimi ama
Hahahahaha madem öyle dedi demek ki hepsi gerekli ben Magnet yaptırmak istemedim canım şöyle ki başkasının adını kimse buzdolabına asmıyor kenara hatta çöpe bile atan var öyle olunca vazgeçtim
Ben anahtarlık yaptırıyorum sadece çok yakınlara vermek için 30 tane.
Ben de sevmiyorum normalde. Sırf hamileliklerimiz aynı zamanda diye takip ediyorum şimdi de çocuk için takip ederim bir süre
Ben bu kadını hiç sevmem hiçte takip etmem ama siz yazınca merak ettim şuan ağlıyorum sağolun ya 9 gün kaldı ben kızımı nasıl bırakıp gideceğim
Ayy geride çocuğunu bırakıp gitmek çok zor ya bir yanım hastanede beraber kalalım diyo eşim oğlum ben olarak diğer yanım oğlum canımın yandığını görürse çok üzülür diyo, dayanamaz bana zaten anne kardeşimi çıkarmak için karnını mı kesecekler diye sorup üzülüyor. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza

Evet canım evet kızıyla aynı tarihte dogdu darısı bize inşallah yaaa keşke götürsen yanında bende evde babaannesi gil ile bırakmıştım onlar gelene kadar çocuk dogmuştu kızım 5 yaşındaydı içeri girdi bebegi beni öyle görünce rengi attı çocugumun şok oldu götürmedigime çok pişman oldum

Canım sen naptın doktor kontrolünde konuştun mu doktorunla? Geç döllenme durumu mu var ?
Konuştum dün kontrolüm vardı,hocam geç döllenme olabilir mi dedim ,yok dedi zaten bana ilk geldiğin zamandan bu yana tüm ultrason görüntülerini takip ediyorum dedi öyle bişey yok dedi ilk zamanlar uyumluydu ayıyla dedi, bilmiyorum yine çok küçük çıktı,33 .haftada 1500 kilosu ...karın bölgesi ve bacakları neredeyse 3 hafta geride dedi ama baş normal haftasında...

Bizim doktorda seni hastane odasında görmesin kardeşini suçlar dedi daha aklı ermiyor ya. Ben kızımla kuaföre gidip kaş bile aldıramıyorum bana zarar veriyorlar sanıyor kıyamet kopuyor hele doktor kontrolleri sadece birkez götürdüm yine durum aynıydı. Tüm hamilelik sürecinde öğürme kusma vs hep dibimde bitiyor yüzüme bakıp ağlıyor afedersin bi yandan kusup bi yandan altıma kaçırıp bi yandan onun yüzüne gülümsüyodum kötü bişey olduğunu düşünmesin diye
Senin oğlan tamam yine aklı eriyor büyük ama etkilenir bide hastane köşelerinde kötü olur çocuk ya insan gözünün önünden ayırmak istemiyor ikiye bölünmüşlük daha doğumda başlıyor zaman daraldıkça sıkıntıya giriyoruz ikinciyi üçüncüyü doğuracaklar olarak hepimiz Allah yardımcımız olsun

Ben bu kadını hiç sevmem hiçte takip etmem ama siz yazınca merak ettim şuan ağlıyorum sağolun ya 9 gün kaldı ben kızımı nasıl bırakıp gideceğim
Benimde normalde instagramım yok 1 senedir kullanmıyorum ama duydum doğuma gittiğini annemin instagramı açıp ordan baktım

babası ameliyat olacakken götürmüştük rezil oldu hastanede çocuk uykusu geldi ağladı eziyet etti. Şimdi sabah 6 da kaldırsam 7 buçukta hastanede olcaz iyice eziyet edecek orda da hemşireler başıma gelip gittikçe ağlıcak. Bide beni o halde görsün istemiyorum Allahın izniyle ertesi gün eve gelip beni evde görsün kardeşiyle istiyorum. Bide benim kız biliyorsun ameliyat filan oldu hastaneyi hiç sevmiyor kp ameliyat olduğunda bikaç kez götürdük görsün dedesi diye. Sesi soluğu kesiliyor bi kenara siniyor travmaları tetikleniyor. Bana çok zor gelecek ama onun için götürmücem

E gerilik başından beri var diyordun nasıl ilk zamanlar öyle bişey yoktu diyor ki. Peki doğumu neye göre yaptıracak geriliğe göre mi haftasına göre mi

O kadını da ben içeri alırlar sanıyordum
Bence içeriye girmeyi haketmşti ama olan dilan polata oldu bi tek..
Ayy kıyamam ne kadar masumlar çocuklar,ne kadar temiz...

Ayy kıyamam seninki minik daha tabi anlamlandıramıyordur doktorun dediği doğru aslında benimki için bile, beni öyle acı içinde görmesi kardeşini suçlamasına sebep olabilir dediğin gibi bir de bana üzülür en iyisi ben biraz toparlanınca hastaneye gelmeleri ya da direkt evde görmesi.
Amin kuzum ya valla doğum yaklaştıkça geriliyoruz hepimiz, inşallah güzel günlere kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…