2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benimde normalde instagramım yok 1 senedir kullanmıyorum ama duydum doğuma gittiğini annemin instagramı açıp ordan baktım
Vallahi bende okuyup bakmıcam bakmıcam dedim sonunda dayanamayıp baktım iyi halt ettim
Bence içeriye girmeyi haketmşti ama olan dilan polata oldu bi tek..

Ayy kıyamam ne kadar masumlar çocuklar,ne kadar temiz...
evet ya kıyamam yüzümüze bakıp sorun olup olmadığını anlamaya çalışıyorlar çok masumlar annelik çok farklı ya canın çıkacak gibi olsa yine yüzlerine gülümsemek zorundasın problem yok der gibi

E gerilik başından beri var diyordun nasıl ilk zamanlar öyle bişey yoktu diyor ki. Peki doğumu neye göre yaptıracak geriliğe göre mi haftasına göre mi
Yok gerilik 24.haftada tespit edildi..daha öncesinde öyle bişeyden hiç bahsetmedi şu an gittiğim doktorum...sadece ilk gebeliğimi tespit eden doktorun bebeği göremeyişini,adet tarihini 2 hafta ilerde yazdığını , hepsini anlattım doktora,olsa ilk aylardan farkederdik diyor...normal haftama göre hareket edecek,hatta çalışabilir raporu için tekrar sordum haftamı 31 olarak mı hesaplıyacaksınız yoksa 33 mü diye,33 dedi...

Bide seninkide sana çok düşkün tam erkek çocuğu yani. Seni ağrı acı içinde görünce çok üzülür aklıda eriyor anlıyor da senin o anlarına şahit olmaması onun açısından daha iyi olur. İster sonra toparlanıp kendine gelince getirtirsin ister ertesi gün direk evde görür seni hiç gitmemişsin gibi
aaa anladım canım ben baştan beri var diye anlamışım durumu. Şuan 30 haftayla filan uyumlu ozaman. Olsun sağlıkla gelsin az az da olsa kilo almaya devam etsin de tek sonrası hallolur doğunca alır. 39 hafta civarı 36-37 gibi olsa kilosu yine ideal ele gelir en azından. Sağlığı yerinde olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…