Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde büyük kız başakAmin amin inşaAllah
Büyük kızım başak yükseleni yay
Küçük kızım koç yükseleni başak
Buda boğa bakalım nasıl bi model olck
Eşimle bende yengeç
Güzel haberlerle gel inşallah canımOğluşumu görmeye gidiyorum![]()
Bu kadar beklemişken tarihini bekler artık,şunun şurasında ne kalmış ki....sağlıkla gelsin inşallahKızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah
![]()
Amin inşallah canım beklesin diye dua ediyorum vallahi hazır değilim de mental olarak kendimi 29 nisana sabitlemişim erken gelmesi durumunu hiç düşünmedim inşallah sancılar yalancıdırBu kadar beklemişken tarihini bekler artık,şunun şurasında ne kalmış ki....sağlıkla gelsin inşallah
Benim de büyük kızım 4 eylül doğumlu,başak oluyor herhalde..çok uysal,sakin ,çalışkan bir kız...ikinci kızım 20 nisan doğumlu,boğa oluyor herhalde..çok aksi,huysuzdunküçükken şimdi daha iyi,ve bana çok bağlı...bu da Allah nasip ederse mayısın 20 sinden sonra doğar diye düşünüyorum,burcu ne olur o zaman bilmiyorum..inşallah sakin ,uyumlu,çalışkan bir burç olurBenimde büyük kız başakdogru söyle kız çok dik başlı aksi degil mi
![]()
30 sancı seni bir hafta daha götürür canım ama 29 nisanı bekler mi bilmemKızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah
![]()
Buda boga olacak kuzum ben boga olandan memnunum şimdilik başak olan ergenlik çagında onda aksi olabilir ayrıyeten kolay kolay hiç bir şeyi begenmez çok seçiciBenim de büyük kızım 4 eylül doğumlu,başak oluyor herhalde..çok uysal,sakin ,çalışkan bir kız...ikinci kızım 20 nisan doğumlu,boğa oluyor herhalde..çok aksi,huysuzdunküçükken şimdi daha iyi,ve bana çok bağlı...bu da Allah nasip ederse mayısın 20 sinden sonra doğar diye düşünüyorum,burcu ne olur o zaman bilmiyorum..inşallah sakin ,uyumlu,çalışkan bir burç olur![]()
Ay inşallah bekler yaa30 sancı seni bir hafta daha götürür canım ama 29 nisanı bekler mi bilmemkilosuda güzel canım bence tam olması gerektigi gibi yarın tam 36 haftalık oluyorsun bende 100 gram fazla ile dogurmuştum boyu maşallah haftasından ilerde ama dogum tarihide gönlünden geçen olsun inşallah olmazsa 24 nisan olsun ben öyle diyorum eger kızımın dogum gününde gelmiceksen 24 nisanda gel tarih yazalım
![]()
Evet güzel ama kızlarımızın dogum tarihinden daha güzel olamazAy inşallah bekler yaakilosu +- desek 2900 filanda olabilir sıkıntı değil ele gelecek şekilde gene. boyda hadi 2 cm küçültsem 51 boy gene önde nasıl bukadar attı birden anlamadım boyu.
Ay doktor biz daha 23-24 nisanı geçircez hastanede 4 Nisan kıyameti koptu 26 tane doğum vardı doğumhane katı 14 odalı diğer katlara yatırdılar sonrada ilgilenilmedi diye hep şikayet etmişler ben almıyorum o tarihlere acil olmadıkça dedi. İnşallah 23-24 nisanda gelmez yanieşimde o an bi düşündü 24 Nisan mı olsa diye yok dedim 29 olsun bizim olsun
ama 24.04.2024 te çok güzel be
![]()
Aslında bana biraz daha götürür gibi geldi sizi. Ama çokta bilgim yok.Kızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah
![]()
Yaa ama minicik bişey ve doğunca kızarık şiş buruşuk bisey oluyolar neyini merak ediyolarKız benim kv dün gece tarihi söyledik ona, bugün telefonum 1 dk susmadı ha bire eşimin bir akrabası bir tanıdığı Allahım açsam bir dert açmasam bin dert işim gücüm vardı o kadar bugün o kadar yoruldum ki telefonlarakaldı ki resim
ve benim eşimin ailesinde bir bebek doğunca elli yere resim gidiyor ben asla kimseden resim istemem haberim olmayan bebeklerin bile resmi atılıyor bana çok üzülüyorum yani bana kadar bu resim gelmemeli daha yeni doğmuş yani ben görsem ne yapacam sanki
uyarsam kızsam yanlış anlaşılacak ve eminim benim oğlumun resmi fizana kadar yayılacak
![]()
Vallahi aynısını dedim eşime. 24.04 özel tarih olabilir ama 29 bizim için daha özel dedim.Evet güzel ama kızlarımızın dogum tarihinden daha güzel olamazbenimde korkum o hastane dolu olur rezil olursam diye neyse acil olmazsa sıkıntı degil. Eksik fazla bile olsa 3 kilodan aşagı olmaz canım artık şimdi böyle bir hafta daha durdugunu düşün tam ele avuca gelir
Ben 3 olsun yeter diye tasarladım kafamda saglıkla gelsinlerde azda kilo boy konuşuruz artık tosunları merak ediyorum çok fark olacak mı![]()
ay hadi inşallah ağzından bal damlıyorAslında bana biraz daha götürür gibi geldi sizi. Ama çokta bilgim yok.
Benim iki haftadır 100 lerde baya sık cıkıyor nst de ama ilaç kullandırıyor doktor iki haftadır dogmadılar Allaha şükür. İnsallah bi 14 gün daha dayanırlar![]()
Başla bence hurma yemekle hemen doğum olmaz zaten en azından rahim ağzı yumuşamaya başlar birazKuşlar biz artık 36 haftalık olucaz sizce hurma yemeğe başlasam mı daha erken mi acaba
Ben böyle dedim diye ertesi gün doğuruyormuşsunBaşla bence hurma yemekle hemen doğum olmaz zaten en azından rahim ağzı yumuşamaya başlar biraz
Amiiinay hadi inşallah ağzından bal damlıyorinşallah psikolojimizi hazırladığımız tarihlere kadar dayanırlar beklerler
ne ilaç kullanıyorsun canım sen
Bende hiç istemiyorum ikizler olmasınıBen de en geç 20 mayısta doğursam ne güzel olur. Sonrası olursa ikizler olacak![]()
Maşallah canım boyu baya uzunKızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah
![]()