• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yaa yavrularımız iyi olsun diye üstüne titrerken neyi yanlış yaptık biz :KK43: kızımın arkadaşı Allaha Emanat büyüyor annesini yermek yargılamak istemiyorum ama yeri geliyor gece 1-2 de yatıyor çocuk. Sabahları 11-12-1 gibi kahvaltı ediyor. Ama Dinçtir ,Sürekli abur cubur yer, soğukta üstüne bisey almadan çıkar, burnu akar falan ama maşallah cocuğa hasta olmaz. Hiç öyle ilaçlık bi durumu olmaz düzelir. Allah daha iyi etsin çocuğu bazen ihmal edildiğini bile düşünüyorum.. ama her anlamda benim kızımdan daha iyi durumda.. Biz nerde yanlış yaptık fazla mı korumacıyız acaba ?
Zaten ilgilenilmeyen çocuklar daha sağlıklı oluyor ilginç bir şekilde 🙈 alerjik oldukları için de olabilir canım sürekli bir hastalık döngüsüne giriyorlar. Beyaz tenli bir de benimki o da ayrı bi hassasiyete sebep oluyor. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim büyüdükçe güçlenirler inşallah 🙏🏻
Kizlar yaa benim gogusler yaranin yarasi oldu yaaa🥺
Bana bide ilac verdi hastane..elinde olanlar sadece önler, olan yaraya faydasi yok diyerek ama oda ilac oldugu icin emzirmeden temizlemek gerekiyor dendi.benimki memeden ayrilmiyor ki sureyim bekleteyim kremi 🙄
Canım benim de ilkinde çok kötü yara olmuştu kanıyordu her emzirmede. Garmastan diye bi krem var en iyi o geliyor ama onu da temizlemek lazım sanırım. Bir de ben kapsül şeklindeki e vitaminlerinden alıp onlardan sıkıyordum göğüs ucuna o da cildi yeniliyor. Mümkün olduğunca göğsünü açık tut hava alsın hiçbi şeye temas etmesin.

Aynen öyle bende ondan devam ettim sarılıktan bir gün yatınca bırakmadım hemen
Çok şükür bugün kontrolümüz vardı sarılık değerimiz düşük çıkti, ben yine göğsümu de tutuyorum ağzına bazen emiyor. En azından tükürük salgisina göre üretmiş olurum sütü

Evet ikisinide kullaniyorum.benim bebe memeden ayrilmakta istemiyor.durmuyor illa meme de durmak istio..resmen acilara yürüyorum😔
Ayva çekirdeğinden jel yapıyorlarmış hem doğal hem de baya faydası oluyormuş bilmiyorum sezonu geçti mi ama geceden suya koyarak sanırım bekletince jel oluyormuş. Aklınızda olsun belki bulursanız.

Kızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.

cesursavasci cesursavasci Mavi070707 Mavi070707 kızlar biz bugün ödememizi yaptık, 30k olmuş sanırım. Ne zaman başlayacak falan dedik arkadaşlarımız doğum yapacak dedim, ne zmaan dedi bir kaç hafta içinde dedim. Tamam yardımcı oluruz bir kaç hafta içindeyse dediler. Siz hemen kabul etmeyin fiyatı pazarlık yapın yani 🤭
10 tane tanıdık buldum kurban pazarlığına gireceğim valla yazık günah özel hastanede pazarlık yapılması lazım zaten
bizi düşünmüşsün ya kalbim eridi çok sağol 🥹

Kızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.
Maşallah 38 i beklese 4 üstü 5 e yakın doğar zaten harbiden toraman 😂

Kızlar 34+5 olunca nst bakalım dedi ama bu haftada hemen çatı muayenesi olmaz değil mi erken.
Hiç olmadan direkt sezaryan istiyorum diycem. Bebek zaten iri yapamam yani.

Back