Zaten ilgilenilmeyen çocuklar daha sağlıklı oluyor ilginç bir şekildeYaa yavrularımız iyi olsun diye üstüne titrerken neyi yanlış yaptık bizkızımın arkadaşı Allaha Emanat büyüyor annesini yermek yargılamak istemiyorum ama yeri geliyor gece 1-2 de yatıyor çocuk. Sabahları 11-12-1 gibi kahvaltı ediyor. Ama Dinçtir ,Sürekli abur cubur yer, soğukta üstüne bisey almadan çıkar, burnu akar falan ama maşallah cocuğa hasta olmaz. Hiç öyle ilaçlık bi durumu olmaz düzelir. Allah daha iyi etsin çocuğu bazen ihmal edildiğini bile düşünüyorum.. ama her anlamda benim kızımdan daha iyi durumda.. Biz nerde yanlış yaptık fazla mı korumacıyız acaba ?

Kizlar yaa benim gogusler yaranin yarasi oldu yaaa![]()
Canım benim de ilkinde çok kötü yara olmuştu kanıyordu her emzirmede. Garmastan diye bi krem var en iyi o geliyor ama onu da temizlemek lazım sanırım. Bir de ben kapsül şeklindeki e vitaminlerinden alıp onlardan sıkıyordum göğüs ucuna o da cildi yeniliyor. Mümkün olduğunca göğsünü açık tut hava alsın hiçbi şeye temas etmesin.Bana bide ilac verdi hastane..elinde olanlar sadece önler, olan yaraya faydasi yok diyerek ama oda ilac oldugu icin emzirmeden temizlemek gerekiyor dendi.benimki memeden ayrilmiyor ki sureyim bekleteyim kremi![]()