Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah valla bende duygulandım
O sürekli kontrol hali bende de varYok canım ağrı kesicilik bisey değil şuanda normal ama yine insan çok tereddütlü oluyor her lavaboya gittiğimde acaba leke varmı diye kontrol ediyorum ay kendi kendimi panik ediyorum bende haftaya cuma gidecem keseyi görsem rahat edecem
6+2 sizYalnız olmadigima sevindimkaç haftaliksiniz acaba
Maşallah6+2 siz
Aynen benim de o civarlarda öyleydi bölük bölüktü uykum ama şu an bir defa wcye kalkarsam kalkiyorum güzel uyumaya başladımÇok sevindim ya ayniymisiz sizden geride haftam 4+4 şuan
Banu Çiftçi'nin kitabı var bende geçen sene almıştımKızlar hamilelikle ilgili kitaplar aldınız mı okumaya başladınız mı? Ben birkaç tane buldum alayım diyorum
Aay maşallah minigee
Benim 6+5ken boyu 0.71di bu bebişin maşallahı varmışKızlar size 4 ve 6 haftalık kitap resmî böyle görünüyormuş bebişler
Bir fasulye tanesi kadarmışBenim 6+5ken boyu 0.71di bu bebişin maşallahı varmışuygulamaya gire de 0.8 olmalı yazıyordu
Saglıkla gelsin erkek bebiş geliyor sanki
Nasıl canım 5 ağustos benim bat tarihim 7. Hafta içinde değil miyim dün program 6+0 göstermiştiKuzum senin 7+0 ise asagidaki tarihin guncel diil:) bende 7+1 im.artik 8. Hafta da gorunmen lazimm senin etikette:)
bana kız gelmez zaten ya 10 tane doğursam 10 tane erkek yaparımSaglıkla gelsin erkek bebiş geliyor sanki
bakarım birazdan şuan çantamda çantam biraz uzaktaAay maşallah minigeebenim dr'um kalp ritmindeki cm aralagini genis tutmuş 15-25-35 gibi ritim minicik gözüküyor sizinki çok güzel wmf diye bir değer var mı ultrason ciktisinda
60 yazıyo sizde kaçtıAay maşallah minigeebenim dr'um kalp ritmindeki cm aralagini genis tutmuş 15-25-35 gibi ritim minicik gözüküyor sizinki çok güzel wmf diye bir değer var mı ultrason ciktisinda
90di demek ki kalp atim hızı değil o zaman ya nette çok bilgi kirliliği var60 yazıyo sizde kaçtı
Ben sorarım yarın doktora hemşireyim bende doktorlarla çalışıyorum ama kadın doğumcu değiller yüne de bilebilirler belki90di demek ki kalp atim hızı değil o zaman ya nette çok bilgi kirliliği var