Ahh yillarca sivilcecen cekip roaccutane kullanip kurtulmustum sivilce derdinden.simdi tekrar gorunce panik oldumİlk gebeliğimde simsiyah oldu cildim sivilceden hatta izi bayağı kaldı şimdi çok çok az ama hamilelik lekesi kalır ya öyle inceden bi belli alnımda hayatımda hiç sivilce çıkarmamıştım hamileliğe kadar sonrasında eksik olmadı
Valla hormonal olduğu için çözümü de yok geçmiyo yani ben antibiyotik bile sürmüştüm bir ay ama geçmedi yani çıktı çıktı durdu sonrada barıştım mecbur iyi marka bide fondöten aldım napimAhh yillarca sivilcecen cekip roaccutane kullanip kurtulmustum sivilce derdinden.simdi tekrar gorunce panik oldumahh su hormonlar
Evet kuruyemiş yağlı olduğu için muhtemelen daha kötü yapıyorBence hafif bulantiyi surekli birsey yiyerek bastirmaya calisiyoruz ama her yedigimiz bizi daha beter ediyor.kuruyemis de aslinda yagli cunku.leblebi yiyorum bende ama bu ara hersey nafileegorsel olarak zaten yiyecekler ile tum iliskimi kestim.olurda baktigimda igrenmedigim birsey bulursam ne oldugunu icerigini onemsemeden mecbur yiyorum.halsiz ve enerjisiz kalmaktan iyidir...
Ona da kabul ne diyelim..ana olmak boyle birsey demek kiValla hormonal olduğu için çözümü de yok geçmiyo yani ben antibiyotik bile sürmüştüm bir ay ama geçmedi yani çıktı çıktı durdu sonrada barıştım mecbur iyi marka bide fondöten aldım napim
Reflu ise kizartma ve baharattan uzak dur bence:) cipsten deEvet kuruyemiş yağlı olduğu için muhtemelen daha kötü yapıyorben de ne yesem kötü olacakmisim gibi geliyor ne istediğimi bulamadım sabah kahvaltısında bir şey burnuma koksa bile zorla yiyorum nefes almadan ama akşam yemekleri sıkıntı olmaya başladı, bir şey yemeyince kan sekerim düşüyor muhtemelen, bayılacak gibi oluyorum çok bulantılı değilim şükür yiyebildikce yemeye çalışıyorum ama reflüm var zaten o biraz beni zorluyor
Aay istediğim şeyler de hep öyle şeylerReflu ise kizartma ve baharattan uzak dur bence:) cipsten de
Bu hamilelik boyle birsey sanirim.sevdigim ne varsa bulanti yapiyor hic olmadik seyleri yiyesim geliyor.aksam benim hic sevmedigim ama esimin cok sevdigi birsey pisirdik.ekmek arasina koydum yedim.oyle guzel geldiki.esim suratima bakiyor.sen bunu hic sevmezsin ki diyeAay istediğim şeyler de hep öyle şeylerben dondurmadan devam o zaman
Merhaba hamile kaldığımı 2 hafta önce öğrendim. Direk diyet programına başladım. Beslenme uzmanım haftalık program yazıyor. Hatta uzman zayıflamak isteyip istemediğimi sordu. Bende ilk 3 ayda sadece bebeğe faydalı besinler olsun dedim. Şu an devam ediyorum. Gayet iyi gibi. Ve bolcada yiyorum aslında. Sabah kahvaltı yumurta zeytin yeşillik peynir. Öğlen çorba ayran, 4 gibi meyve ceviz. 6 akşam yemeğinde köfte veya et çorba yoğurt bolca yeşillik. 8 gibide tekrar kuruyemiş ve günü bitiriyorumKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
Sütten nefret ederim belki güzel gelir dedim ama yokBu hamilelik boyle birsey sanirim.sevdigim ne varsa bulanti yapiyor hic olmadik seyleri yiyesim geliyor.aksam benim hic sevmedigim ama esimin cok sevdigi birsey pisirdik.ekmek arasina koydum yedim.oyle guzel geldiki.esim suratima bakiyor.sen bunu hic sevmezsin ki diyededim bugun degil..bugun seviyorum
Kahve benim icin en onemlisi..ben kahvesiz hayata baslayamazdim..yani biyere gittik diyelim 1 saat fazladan yol yapar gene kahvemi alirim..evimde barista gibi takilirim.suan ne goruntusune ne kokusuna tahammul edemiyorum..inanilmaz birsey benim icin.hala da inanamiyorum.nasil icemem diyeSütten nefret ederim belki güzel gelir dedim ama yokhenüz sevmediğim bir şeyi yemedim sanırım ama böyle değişik şeyler duymuştum annem patates kızartması yiyemezmis ekşi geldiği için,limon gibi ekşi gelirdi çok ilginçti demişti
Aaa doğru kahve var, ben de bayılırım kahveye hatta hamile olmadan önce de çeşit çeşit almıştık eşimle, hamilelikte bıraktım tabi nadir içiyorum. İlk içtiğimde o kadar zevkle içmedigimi fark ettim. Benim için tahammülsüzlük seviyesinde değil, kahve dolabını açtığımda bugün harika geldi kokusu ama içince de öyle severek icemedim o yüzden yapmadım bile nasıl olsa sevmicem diyeKahve benim icin en onemlisi..ben kahvesiz hayata baslayamazdim..yani biyere gittik diyelim 1 saat fazladan yol yapar gene kahvemi alirim..evimde barista gibi takilirim.suan ne goruntusune ne kokusuna tahammul edemiyorum..inanilmaz birsey benim icin.hala da inanamiyorum.nasil icemem diye
Kilo aldiniz mi hic su 2 ayda? Ben bise yiyemedigim halde 1 kg almisim nasil oldu anlamadimAaa doğru kahve var, ben de bayılırım kahveye hatta hamile olmadan önce de çeşit çeşit almıştık eşimle, hamilelikte bıraktım tabi nadir içiyorum. İlk içtiğimde o kadar zevkle içmedigimi fark ettim. Benim için tahammülsüzlük seviyesinde değil, kahve dolabını açtığımda bugün harika geldi kokusu ama içince de öyle severek icemedim o yüzden yapmadım bile nasıl olsa sevmicem diye
Merhaba hayırlı olsun öncelikleBende lekelenmem için geldiğim doktora tekrar kontrol için geldim. Kendi doktoruma randevum 4 gün sonrabakalım kalp atışı duyabilecek miyim?
Benim cildim çok kuru kaşıntıdan duramıyorum tüm vucuda hindistan cevizi yagı kullanacagım sadece. Diger hamileligimde de gögüs ve karnıma badem yagı kullanmıştım hiç çatlagım olmadı canımKizlar birde catlaklar icin onlemleri kacinci aydan itibaren almak lazim acep? Ben gogus icin basladim catlak icin hindistan cevizi yagi be bio oil kullaniyorum suan.gobege henuz basladim ama onada baslicam sanirim.
Aynıyım ben, geçtiğimiz haftalarda sık idrara çıkmaktan bı 600gram falan kilo vermiştim tekrar alıp eski halime dönmüşümKilo aldiniz mi hic su 2 ayda? Ben bise yiyemedigim halde 1 kg almisim nasil oldu anlamadim
Ben de hindistan cevizi yağına başladım dün göbek ve göğüslere sürdümKizlar birde catlaklar icin onlemleri kacinci aydan itibaren almak lazim acep? Ben gogus icin basladim catlak icin hindistan cevizi yagi be bio oil kullaniyorum suan.gobege henuz basladim ama onada baslicam sanirim.
Ayyy kuzum ye gitsin bu kadar kasmayın ben hep yiyorum paketli gıdalar canım çekmiş sonuçta kuzum bebiş istiyorKizlar canım bir cips çekiyor anlatamam böyle baharatlı şeyler yemek istiyorum. Akşam yemegimi yedim ama yok tatmin olmadım, devamını yemek istemiyorumzüber nohut cipsinin icerigine baktım diğerlerine oranla temiz ama paketli sonuçta emin de olamadım tadı da nasıl bilmiyorum cips isteğimi karşılar mı resmen açım ve ne yicem bilmiyorum
Ben kullandım karnımda hiç çatlak yok canım 4 hamileliğimde de olmadı sadece bacaklarım da var az sürdüm sanırım oraya daBen de hindistan cevizi yağına başladım dün göbek ve göğüslere sürdüm