2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı 😂😆
Bende 6.haftada basladi

Bu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı 😂😆
Benim devamlı olan bir bulantım yok, yağlı bir şey ya da hoslanmadigim bir şey yiyip içtiğimde bulanıyor 6. Haftadan sonra olmaya başladı sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanacak derecede degilim

Merhaba hamile kaldığımı 2 hafta önce öğrendim. Direk diyet programına başladım. Beslenme uzmanım haftalık program yazıyor. Hatta uzman zayıflamak isteyip istemediğimi sordu. Bende ilk 3 ayda sadece bebeğe faydalı besinler olsun dedim. Şu an devam ediyorum. Gayet iyi gibi. Ve bolcada yiyorum aslında. Sabah kahvaltı yumurta zeytin yeşillik peynir. Öğlen çorba ayran, 4 gibi meyve ceviz. 6 akşam yemeğinde köfte veya et çorba yoğurt bolca yeşillik. 8 gibide tekrar kuruyemiş ve günü bitiriyorum
Merhabalar bende diyetisyene başladım 1 haftadır ama ayni kilodaydım dikkat etmeme rağmen verememişim normalde çok çabuk veririm aslında ama siz verebilmişmisiniz

Benim devamlı olan bir bulantım yok, yağlı bir şey ya da hoslanmadigim bir şey yiyip içtiğimde bulanıyor 6. Haftadan sonra olmaya başladı sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanacak derecede degilim
Demekki 6 haftadan sonra göreceğiz inşallah zamanla genelde öyle oluyormuş hayırlısı bakalım🌸 bende biraz anksiyete var hamilelikte nasıl olur bilemiyorum şuan sakinim ama hamilelik korkumda vardı

Demekki 6 haftadan sonra göreceğiz inşallah zamanla genelde öyle oluyormuş hayırlısı bakalım🌸 bende biraz anksiyete var hamilelikte nasıl olur bilemiyorum şuan sakinim ama hamilelik korkumda vardı
Kötüyü cagirmamak lazım, her şey olumlu geçecek hiç bir sıkıntı olmayacak diyelim öyle olsun 🌸

Ben ilk gebeliğimde biooil kullanmıştım hiç kurumadım onda ama bu gebeliğimde yürürken arkamda döküntü bırakıyorum resmen geçen annemlerde zeytin yağ sürdüm mutfaktan ne bulursam sürekli sürüyorum egzama gibi oldum resmen

Ben ilk gebeliğimde biooil kullanmıştım hiç kurumadım onda ama bu gebeliğimde yürürken arkamda döküntü bırakıyorum resmen geçen annemlerde zeytin yağ sürdüm mutfaktan ne bulursam sürekli sürüyorum egzama gibi oldum resmen
Bende öyleyim cildim zaten kuru iyice pul pul oldu

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ❤️ Şimdi sayfayı okurken aynı dönemde hamile kaldığımızı öğrendim. 4 gün sonra doktora gideceğinizi yazmışsınız bende 4 gün sonra gidicem inşallah. Lekelenme oluyor demişsiniz bendede oluyor hafif açık kahverengi doktorunuz bu konuda ne dedi ? Benim ilk gittiğim doktor herşeyde korkutarak konuşuyor o yüzden doktor değiştirdim. Yaşımızda aynı ve ilk gebeliğim o yüzden biraz fazla heyecan var
Merhabalar :) Teşekkür ederim, sizinde hayırlı olsun. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻 Kendi doktorum progestan vermişti onu kullanmaya devam ettim oldukça azaldı ama bu süreçte işe gitmedim rapor aldım dinlenmem gerektiğini söyledi son gittiğim doktor. Bu mesajı attığımdaki kontrolde de çok şükür bi kanama alanı görmedi, keyfi yerinde dedi. Ancak her lekelenme bi düşük tehlikesi olarak kabul edilir, dikkat edip dinlenmenizde işe gitmemenizde fayda var dedi. Kendi doktorumdan da görüş alıp duruma göre bir yol çizmeyi planlıyorum :) bende çok heyecanlı, stresli ve hatta sinirliyim. Ekstra bir sinir yüklenmiş gibi ama arınıp sakim kalmaya şu andan keyif almaya gayret ediyorum :)

Kızlar benim aklıma bir şey takıldı gece uykularım kaçtı😔 dün doktor evcil hayvanınız var mı dedi var dedik artık kumunu sen temizlemiyosun kesinlikle eşin temizliyo dedi tamam dedik aşıları tam mı diye üstüne basa basa sordu biz bu sene aşıları 2 ay geciktirmiştik eşimin iş yoğunluğu falan girince araya. Dün yaptırdık hemen alel acele ve kedim gece böyle dışkı gibi kustu. Karanlıkta parazitli mi olup olmadığına bakamadım bi de o sersemlikle ama şuan çok korkuyorum netten bir sürü şey okudum psikolojim bozuldu bebeğe geçerse %75-80 beyin hasarlı doğar falan yazıyo😭 daha önceden geçirmişsem mesela bu hastalığı tekrar geçirmemişimdir dimi hamilelik döneminde bilgisi olan var mı? Çünkü çok fazla sahiplendirme vs yaptım hayvanları çok seviyorum görünce dayanamayıp kucakladığım çok oldu geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek eğer böyleyse bağışıklığım olmuş oluyo dimi gece eşimi uyandırdım uykularım kaçtı ya çok fena😢
Daha önce kedi besledim ve kan sonucumda bana hiç bulaşmamis bile bence kedinin kendi temiz olmasiylada alakalı biraz

Kızlar bildirim gelmemiş diye epeydir girmemişim topiğe,son 2-3 sayfayı okudum. Hindistan cevizi yağı ya da diğer yağlardan kullanan kızlarımm nasıl kullanıyorsunuz? Hergün mü? Bir de Hindistan cevizi yağı kıllanma yapmaz mı. Aklımda deli sorular 😁

Hee bir de bende de cilt kuruluğu oluştu. Yüzüm karmayken kuruya döndü şuan. Ama ilginç bir şekilde sivilce de baş gösterdi yavaştan anlamadım gitti

X