- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6.haftada basladiBu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı
Watsons ve gratiste var cnm.soguk sıkım hindistan cevizi yagi dersin.organik(yemeklerde fln kullanilir) lifein falan var marka olarak.Kizlar bu yağları aktarcılardan mı aliyorsunuz ? Önerdiğiniz marka var mi
Yaa harikaa benim göğüsler küçüktü zaten az büyümeye hemen çatladı göbekte bir şey yok ama şimdiden başlayayim dedimBen kullandım karnımda hiç çatlak yok canım 4 hamileliğimde de olmadı sadece bacaklarım da var az sürdüm sanırım oraya da
Yaa ne bileyim hep zarar olcak diye düşünüyorum yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum bundan sonra en azından nefsimi koreltecek kadar yiyeyimAyyy kuzum ye gitsin bu kadar kasmayın ben hep yiyorum paketli gıdalar canım çekmiş sonuçta kuzum bebiş istiyor
Benim devamlı olan bir bulantım yok, yağlı bir şey ya da hoslanmadigim bir şey yiyip içtiğimde bulanıyor 6. Haftadan sonra olmaya başladı sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanacak derecede degilimBu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı
Evet canım ben de de oldu yerleşme lekeleriKızlar iki gün önce değerim 72 idi bugün baktırdık 236 nasıl sizce :) lekelenmeler devam ediyor yerleşme olduğundan mı öyle oluyor acaba
Merhabalar bende diyetisyene başladım 1 haftadır ama ayni kilodaydım dikkat etmeme rağmen verememişim normalde çok çabuk veririm aslında ama siz verebilmişmisinizMerhaba hamile kaldığımı 2 hafta önce öğrendim. Direk diyet programına başladım. Beslenme uzmanım haftalık program yazıyor. Hatta uzman zayıflamak isteyip istemediğimi sordu. Bende ilk 3 ayda sadece bebeğe faydalı besinler olsun dedim. Şu an devam ediyorum. Gayet iyi gibi. Ve bolcada yiyorum aslında. Sabah kahvaltı yumurta zeytin yeşillik peynir. Öğlen çorba ayran, 4 gibi meyve ceviz. 6 akşam yemeğinde köfte veya et çorba yoğurt bolca yeşillik. 8 gibide tekrar kuruyemiş ve günü bitiriyorum
Demekki 6 haftadan sonra göreceğiz inşallah zamanla genelde öyle oluyormuş hayırlısı bakalım bende biraz anksiyete var hamilelikte nasıl olur bilemiyorum şuan sakinim ama hamilelik korkumda vardıBenim devamlı olan bir bulantım yok, yağlı bir şey ya da hoslanmadigim bir şey yiyip içtiğimde bulanıyor 6. Haftadan sonra olmaya başladı sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanacak derecede degilim
Kötüyü cagirmamak lazım, her şey olumlu geçecek hiç bir sıkıntı olmayacak diyelim öyle olsunDemekki 6 haftadan sonra göreceğiz inşallah zamanla genelde öyle oluyormuş hayırlısı bakalım bende biraz anksiyete var hamilelikte nasıl olur bilemiyorum şuan sakinim ama hamilelik korkumda vardı
Bende öyleyim cildim zaten kuru iyice pul pul olduBen ilk gebeliğimde biooil kullanmıştım hiç kurumadım onda ama bu gebeliğimde yürürken arkamda döküntü bırakıyorum resmen geçen annemlerde zeytin yağ sürdüm mutfaktan ne bulursam sürekli sürüyorum egzama gibi oldum resmen
Aslında yağ çok hava almasını de önlüyor cildin daha su bazlı şeyler kullanmak lazım bephantol sensidaily var oda iş görüyor da daha sık sürmek lazımBende öyleyim cildim zaten kuru iyice pul pul oldu
Merhabalar :) Teşekkür ederim, sizinde hayırlı olsun. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun Kendi doktorum progestan vermişti onu kullanmaya devam ettim oldukça azaldı ama bu süreçte işe gitmedim rapor aldım dinlenmem gerektiğini söyledi son gittiğim doktor. Bu mesajı attığımdaki kontrolde de çok şükür bi kanama alanı görmedi, keyfi yerinde dedi. Ancak her lekelenme bi düşük tehlikesi olarak kabul edilir, dikkat edip dinlenmenizde işe gitmemenizde fayda var dedi. Kendi doktorumdan da görüş alıp duruma göre bir yol çizmeyi planlıyorum :) bende çok heyecanlı, stresli ve hatta sinirliyim. Ekstra bir sinir yüklenmiş gibi ama arınıp sakim kalmaya şu andan keyif almaya gayret ediyorum :)Merhaba hayırlı olsun öncelikle Şimdi sayfayı okurken aynı dönemde hamile kaldığımızı öğrendim. 4 gün sonra doktora gideceğinizi yazmışsınız bende 4 gün sonra gidicem inşallah. Lekelenme oluyor demişsiniz bendede oluyor hafif açık kahverengi doktorunuz bu konuda ne dedi ? Benim ilk gittiğim doktor herşeyde korkutarak konuşuyor o yüzden doktor değiştirdim. Yaşımızda aynı ve ilk gebeliğim o yüzden biraz fazla heyecan var
Daha önce kedi besledim ve kan sonucumda bana hiç bulaşmamis bile bence kedinin kendi temiz olmasiylada alakalı birazKızlar benim aklıma bir şey takıldı gece uykularım kaçtı dün doktor evcil hayvanınız var mı dedi var dedik artık kumunu sen temizlemiyosun kesinlikle eşin temizliyo dedi tamam dedik aşıları tam mı diye üstüne basa basa sordu biz bu sene aşıları 2 ay geciktirmiştik eşimin iş yoğunluğu falan girince araya. Dün yaptırdık hemen alel acele ve kedim gece böyle dışkı gibi kustu. Karanlıkta parazitli mi olup olmadığına bakamadım bi de o sersemlikle ama şuan çok korkuyorum netten bir sürü şey okudum psikolojim bozuldu bebeğe geçerse %75-80 beyin hasarlı doğar falan yazıyo daha önceden geçirmişsem mesela bu hastalığı tekrar geçirmemişimdir dimi hamilelik döneminde bilgisi olan var mı? Çünkü çok fazla sahiplendirme vs yaptım hayvanları çok seviyorum görünce dayanamayıp kucakladığım çok oldu geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek eğer böyleyse bağışıklığım olmuş oluyo dimi gece eşimi uyandırdım uykularım kaçtı ya çok fena
Benim suan avuç avuç dökülüyor doğuma kadar kel kalcam galibaBunların daha ileri boyutları var saç ve diş dökülmesi gibi Benim saçlarım dökülmüştü avuç avuç doğumdan sonra çıktı Allahtan
Benimde öyle ya bide ankaradayım havası kupkuru mahvoldu cildimBende öyleyim cildim zaten kuru iyice pul pul oldu