Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 402ydi dr'um kan sulandırıcı verdiKızlar merhaba tahlillerden anlayanınız var ise bnm PLT değerim 443 çıkmış sizce pıhtılaşma sorunum mu var henüz gösteremedim doktora haftasonu girdi araya
Plt 450 çıkınca normal oluyor bence tek başına plt 443 olması dikkate alınmaz diye düşünüyorum başka testlerde referans dışı durum varsa bence o zaman dikkate alırKızlar merhaba tahlillerden anlayanınız var ise bnm PLT değerim 443 çıkmış sizce pıhtılaşma sorunum mu var henüz gösteremedim doktora haftasonu girdi araya
Evet canım ben yanlışlıkla Mart anneleri yerine Mayıs annelerine bakmışım da ordan gördüm seni mart olacak nasipse benimki de.
Oğlun nasıl? Çok hareketli ve kilo almayan bir bebek olarak anımsıyorum
İkinci bebekler biraz daha rahat geçiyor herhalde hamilelik açısından ben de daha az kaygılıyım aynı yaşlarda bebekleri olan ikincileri de aynı yaşlarda olanlar olacağız The ben de Kasım 2021 annelerindeydim 2 sene önce bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyorHala aynı daha dün tarttık 9.7 kilo olmuş tezgaha falan tırmanıyo balkonu açık bırakamıyorum cam balkon tepeye kadar tırmanıyo hala aynı gram almıyo iki saniye de oturmuyo senin nasıl bebe hamilelik nasıl 2023 hamileliği nasıl geçiyo ben bu sefer çok rahatım gerçi çok başındayım daha ama doktora bile gitmedim her açıdan salmış bir haldeyim ikinci olunca ilkinin peşine koşmaktan insan dinleyemiyo kendini daha anlamadım hamileliğimi sadece adet olmuyormuşum gibi geliyo
Ben pazartesi gideyim en iyisi bakalım gebelik istiyorum femera başladım pcos var inşallah güzel sonuçlar alırızPlt 450 çıkınca normal oluyor bence tek başına plt 443 olması dikkate alınmaz diye düşünüyorum başka testlerde referans dışı durum varsa bence o zaman dikkate alır
Bende Ekim anneleri ile Eylül anneleriyle aynı grupta gidip geliyordum Eylül annesi oldum valla o zamanki stresimi şimdi mesajlarıma dönüp bakıp görüyorum bir daha yapmam dediğim çok şey var inş tekrar yapmam belli de olmaz benim sağım solum yaptığım hataları tekrarlamakta benim tarzımİkinci bebekler biraz daha rahat geçiyor herhalde hamilelik açısından ben de daha az kaygılıyım aynı yaşlarda bebekleri olan ikincileri de aynı yaşlarda olanlar olacağız The ben de Kasım 2021 annelerindeydim 2 sene önce bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor
Ahahahaha evet ya süreci biliyor olmak gerçekten bi rahatlık veriyor bence yapmazsın bazıları acemilikten bazıları da aşırı kaygılanmaktan kaynaklıydı o hataların bir çoğununBende Ekim anneleri ile Eylül anneleriyle aynı grupta gidip geliyordum Eylül annesi oldum valla o zamanki stresimi şimdi mesajlarıma dönüp bakıp görüyorum bir daha yapmam dediğim çok şey var inş tekrar yapmam belli de olmaz benim sağım solum yaptığım hataları tekrarlamakta benim tarzım
Cajun baharatı satılıyo aslında fırına patates sürüp üstüne onu döksen yine biraz idare eder gibiKizlar canım bir cips çekiyor anlatamam böyle baharatlı şeyler yemek istiyorum. Akşam yemegimi yedim ama yok tatmin olmadım, devamını yemek istemiyorum züber nohut cipsinin icerigine baktım diğerlerine oranla temiz ama paketli sonuçta emin de olamadım tadı da nasıl bilmiyorum cips isteğimi karşılar mı resmen açım ve ne yicem bilmiyorum
Evde var aslında patatesi öyle yapıyorum da yarın usenmezsem kendim cips yapcam artikCajun baharatı satılıyo aslında fırına patates sürüp üstüne onu döksen yine biraz idare eder gibi
Ben diyet yaparken yiyordum, yeteri kadar cips isteğini gideriyor üstelik ben 1 paketi 5-6 seferde ancak yiyordum. Birazcık yemekten bir şey olmaz. Çokta strese girmemek gerek diye düşünüyorum. Kekik maydanoz düşüğe sebebiyet veriyor diye köfte yemiyordum içinde maydonoz vs var diye doktora sordum abartmadığın sürece her şeyi ye şifası bile olur düşünme yeterki çok olmasın dediKizlar canım bir cips çekiyor anlatamam böyle baharatlı şeyler yemek istiyorum. Akşam yemegimi yedim ama yok tatmin olmadım, devamını yemek istemiyorum züber nohut cipsinin icerigine baktım diğerlerine oranla temiz ama paketli sonuçta emin de olamadım tadı da nasıl bilmiyorum cips isteğimi karşılar mı resmen açım ve ne yicem bilmiyorum
Ben de hamileligimi daha yeni ogrenmisken kekiklim menüsü yemiştim ve yarısında aklıma geldi çok şükür bir sey olmadı,çayı zararlı sanırım. Ya ne bileyim iç güdüsel olarak sana emanet bir canlı var benim yüzümden bir şey olursa hissi çok içimi kemiriyor peki hangisini onerirsin onu alayım? Süt içtim zorla(hic sevmem,ağzıma surmezdim) şimdi midem çok kötü oldu ne cips istiyorum ne başka bir şey ama olur da yine canım isterse güzel olanından alayımBen diyet yaparken yiyordum, yeteri kadar cips isteğini gideriyor üstelik ben 1 paketi 5-6 seferde ancak yiyordum. Birazcık yemekten bir şey olmaz. Çokta strese girmemek gerek diye düşünüyorum. Kekik maydanoz düşüğe sebebiyet veriyor diye köfte yemiyordum içinde maydonoz vs var diye doktora sordum abartmadığın sürece her şeyi ye şifası bile olur düşünme yeterki çok olmasın dedi
Bende tam senin gibi düşünüyordum hoca kekik çayı örneğini verdi her gün 1 fncan içersen tabi olmaz dedi bu arada önersem de beğenmeyebilirsin, ben dün ki yediğim yemeği 2 kaşık yiyemedim tadı çok kötü geldi. Gördüğünde canın ne istiyorsa onu al bence zevkler sanki anlık gibi artıkBen de hamileligimi daha yeni ogrenmisken kekiklim menüsü yemiştim ve yarısında aklıma geldi çok şükür bir sey olmadı,çayı zararlı sanırım. Ya ne bileyim iç güdüsel olarak sana emanet bir canlı var benim yüzümden bir şey olursa hissi çok içimi kemiriyor peki hangisini onerirsin onu alayım? Süt içtim zorla(hic sevmem,ağzıma surmezdim) şimdi midem çok kötü oldu ne cips istiyorum ne başka bir şey ama olur da yine canım isterse güzel olanından alayım
Ben kusmadigim ne varsa suan mecbur yiyorum o an icim ne alirsa..bazen dondurma..doktor demisti mesela dondurma ye bulantiya iyi gelir diye.mesela.suan bunuaç kalmamdan ii bence diyerek.cok az nefsini oldurerek kadar ye bence.surekli yemedigin surece arada biraz yemek bence cokta sikinti degil.tarhana cipsi al aktarlarda falan oluyor.Kizlar canım bir cips çekiyor anlatamam böyle baharatlı şeyler yemek istiyorum. Akşam yemegimi yedim ama yok tatmin olmadım, devamını yemek istemiyorum züber nohut cipsinin icerigine baktım diğerlerine oranla temiz ama paketli sonuçta emin de olamadım tadı da nasıl bilmiyorum cips isteğimi karşılar mı resmen açım ve ne yicem bilmiyorum
Evet daha önce onu yemiştim ama o midemi eksitiyor dondurma iyi geliyor bana da şu an sipariş vermiştim hatta bulantı yanma durumum niyeyse akşam olunca oluyor. Bugün özellikle dikkat ettim öğlen kuruyemiş falan yedim aç kalmamaya çalıştım ama yine midem kötü olduBen kusmadigim ne varsa suan mecbur yiyorum o an icim ne alirsa..bazen dondurma..doktor demisti mesela dondurma ye bulantiya iyi gelir diye.mesela.suan bunuaç kalmamdan ii bence diyerek.cok az nefsini oldurerek kadar ye bence.surekli yemedigin surece arada biraz yemek bence cokta sikinti degil.tarhana cipsi al aktarlarda falan oluyor.
Valla canım bildiğin bol baharatlı cips istiyordu ama sanmıyorum şu an midemin baharat kaldırabileceğini dondurma söyledim şu ara favorim o, bu saatlerde midem kötü ama aç oluyor dondurma rahatlatıyorBende tam senin gibi düşünüyordum hoca kekik çayı örneğini verdi her gün 1 fncan içersen tabi olmaz dedi bu arada önersem de beğenmeyebilirsin, ben dün ki yediğim yemeği 2 kaşık yiyemedim tadı çok kötü geldi. Gördüğünde canın ne istiyorsa onu al bence zevkler sanki anlık gibi artık
İlk gebeliğimde simsiyah oldu cildim sivilceden hatta izi bayağı kaldı şimdi çok çok az ama hamilelik lekesi kalır ya öyle inceden bi belli alnımda hayatımda hiç sivilce çıkarmamıştım hamileliğe kadar sonrasında eksik olmadıBenim icin herseyin tadi degisti kizlar.agzimda acimsi bir tat gripken olur ya..sadece meyve ve sekerli seylerin tadi oldugu gibi.gerisi zehir birde vcudum sivilce doldu.biranda sirtim kalcam kollarim bitek yuzumde yok...sizde de varmi sivilce sorunu?
Bence hafif bulantiyi surekli birsey yiyerek bastirmaya calisiyoruz ama her yedigimiz bizi daha beter ediyor.kuruyemis de aslinda yagli cunku.leblebi yiyorum bende ama bu ara hersey nafilee gorsel olarak zaten yiyecekler ile tum iliskimi kestim.olurda baktigimda igrenmedigim birsey bulursam ne oldugunu icerigini onemsemeden mecbur yiyorum.halsiz ve enerjisiz kalmaktan iyidir...Evet daha önce onu yemiştim ama o midemi eksitiyor dondurma iyi geliyor bana da şu an sipariş vermiştim hatta bulantı yanma durumum niyeyse akşam olunca oluyor. Bugün özellikle dikkat ettim öğlen kuruyemiş falan yedim aç kalmamaya çalıştım ama yine midem kötü oldu