2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim iki kedim bir köpeğim vardı 5 senedir doğum sonrası işe dönünce bakamadık strese girip egzama falan oldular görümceme verdik evde hiç durmadığımız için o kadar hayvana rağmen senelerdir hiç toksoplazma geçirmemişim doğumda da sıkıntı yaşamadım ki evde o hayvanlar dışında parazitli yeni doğmuş annesinin bakmayıp attığı çok kedi tedavi edip sahiplendirdim yada annesine iyileştirip geri verdim siz temizliğinize dikkat ettiğiniz sürece çok kolay bulaşan birşey değil kedi kumumu maske ile temizleyip ellerimi değdirmiyor olmama rağmen güzelce yıkayıp ellerimi kolonya ile temizlerdim hep aldığım önlem buydu hamilelik döneminde de parazitli kedi almadık eve o kadar yani düşündüğünüz kadar kolay bulaşmıyor sadece temizliğe dikkat etmek lazım dışarda kedi sevdiniz üstüne gider elinizle cips yerseniz olmaz elinizi temizleyip bir kolonya sonrası mis hiç birşey olmaz. Birde çiğ sebze meyve önemli iyi temizlemek lazım zaten çiğ hayvansal ürün mümkün mertebe hiç tüketmemek lazım sadece hamilelikte değil

İlk 3 ay çok önemli canım ceviz süt yogurt kuruyemiş yumurta bunları yemen bebek için çok saglıklı
Bebek ilk 3 ay annenin depolarından besleniyormus ya canım, hatta mide bulantısı olanlar hiç bir şey yiyemiyor ama bebekler yine sağlıklı, önemli olan anne kendi hayatta kalacak kadar yese bile çocukta problem olmuyor diye okudum 3. Aydan sonra tabii bebek annenin yediklerinden beslendiği için önemli diye okumuştum şimdi en azından kendi depolarimdan çok eksilmesin bana da bir şeyler kalsın diye yediklerime dikkat edeyim dedim

Kizzz seninle Ekim 2021 annelerindeydik çok şaşırdım burda gördüğüme. Bebeğin hayırlı olsun

Kizlar bende bugün karindan baktirdim bir kese göründü doktor keseye benzeyen başka biyer daha buldu iki kese olma ihtimali varmiş. Geç döllenme olabilir dedi anlayabil var mi melegim can ?banada yorum yapar misin cnm

Eklentiler

• D60CE188-16B4-4F92-A2D0-1379A1FC1201.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 55
  • C22D99AB-1BEA-4CB1-B20F-CBB57EDC2ADB.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 58
Kizzz seninle Ekim 2021 annelerindeydik çok şaşırdım burda gördüğüme. Bebeğin hayırlı olsun
Aa evet bende hatırladım seni sorma ya bir Şişe 50lik beni mayıs annelerine getirdi. İyi oldu ben asla hazır olamazdım yeniden anne olmaya üç beş sene zorlanırım sonra da rahat ederim inanıyorum seninde hayırlı olsun 13 haftadaymışsın

Evet canım ben yanlışlıkla Mart anneleri yerine Mayıs annelerine bakmışım da ordan gördüm seni mart olacak nasipse benimki de.
Oğlun nasıl? Çok hareketli ve kilo almayan bir bebek olarak anımsıyorum

Evet canım ben yanlışlıkla Mart anneleri yerine Mayıs annelerine bakmışım da ordan gördüm seni mayis olacak nasipse benimki de.
Oğlun nasıl? Çok hareketli ve kilo almayan bir bebek olarak anımsıyorum
Hala aynı daha dün tarttık 9.7 kilo olmuş tezgaha falan tırmanıyo balkonu açık bırakamıyorum cam balkon tepeye kadar tırmanıyo hala aynı gram almıyo iki saniye de oturmuyo senin nasıl bebe hamilelik nasıl 2023 hamileliği nasıl geçiyo ben bu sefer çok rahatım gerçi çok başındayım daha ama doktora bile gitmedim her açıdan salmış bir haldeyim ikinci olunca ilkinin peşine koşmaktan insan dinleyemiyo kendini daha anlamadım hamileliğimi sadece adet olmuyormuşum gibi geliyo

Reactions: The
Hahah benimki hiçbir zaman bu kadar hareketli olmadı. Daha çok mıymıy benimki. Her istediğim olsun, sürekli birileri benimle ilgilensin, oynasın vs modunda. Biraz haylazlik yapıp kendi kendine takılmasını yeğlerim açıkçası.
Bu hamileliğimde ben de öyle çok sık doktora gitmiyorum. Açıkçası ne kaygılıyım ne de zamanım var ilkinde sürekli kendimi dinlerdim, bu da dinlenmeye dahi vaktim yok sanki. Sadece iki çocukla nasıl bir hayatımın olacağını düşünüyorum. İlk doğum iznim bitmeden ikinciyi alacağım resmen, bu yüzden çalıştığım yerle( belediye ) biraz sıkıntı yaşıyorum benim de planlı bir gebelik değildi. Nasip diyorum. İlk bebeğime resmen iki yıl uğraştık. Bu ise sadece 1 günlük bir kaçamağın sonucu oldu.

Bende aynıyım demekki ikinciler böyle oluyo ben 6 ayda döndüm işe ama iş yerine henüz söylemedim kalp atışını duymayı bekliyorum ben tekrar doğuracağım haberiniz olsun diye neyse sağlıkla gelsinlerrr çok sık doktora gitmek öyle saçmaymış ki stres sebebi sadece aman kese var mı aman görünmedi aman küçük büyüdü mü kalbi az attı falan şimdi 8. Haftamda gideceğim sağlıklıysa öğreneceğim değilse nasip buymuş diyeceğim 4 haftalık stresi atlatmış olacağım sonrada ikiliye giderim sonrada detaylıya muhtemelen aralarda asla gitmeyi planlamıyorum sağlık sıkıntısı olmadığı sürece.

Öyle mi bebeğine kim bakıyor peki? Ben de aynı senin gibi yaptım, ilk muayenemde kalp atışı duydum geldim. Kesinlikle bence de böylesi daha iyi ya ben iş yerindekilerden saçma sapan bir şekilde çekiniyorum bu konuda. Sürekli doğuruyormusum gibi hissediyorum araları çok az olunca. Eşim de kızıyor, millete ne diye ama işte. Dediğim gibi planlı değildi, öyle olsa en azından birkaç yıl daha beklerdim

Bende öyle sürekli doğuruyormuşum gibi hissediyorum şuan aileye kedi lazımdı ben oldum modundayım şuan. 6 ayda kreşe verdim ben işe döndüğüm için bakan kimsem yok maalesef. Peki emziriyor musun ben hala emziriyorum ve asla bırakmak istemiyo gece beslenmesini bile kesemedim iki yaşına geldi hala yenidoğan modunda iki saatte bir kalkıyo

Ah hayır bebek 7 haftalıkken falan kestim ben memeden. Benimki de çok emiyordu ama tahammülüm kalmadı gece uyanmalarina. Hiç pişman değilim ama. Gerçekten kendime eziyet ediyormusum dedim

Ah hayır bebek 7 haftalıkken falan kestim ben memeden. Benimki de çok emiyordu ama tahammülüm kalmadı gece uyanmalarina. Hiç pişman değilim ama. Gerçekten kendime eziyet ediyormusum dedim
Ben öyle seviyorum ki emzirmeyi bebek olmasa 10 yaşına kadar falan emziririm muhtemelen gerçi peşine bebek olacağı için 10 sene falan emzirmğş gibi hissedeceğim muhtemelen. Tiksindirmeden bıraktırmak istiyorum. Ama ne kadar konuşsam boş gündüz tamam diyor emmiyor gece oldu mu bir siren sesi bide oğlumun sesi yani o derece

Hahah sen seviyormuşsun emzirmeyi. Ben malesef pek o tayfadan değilim sanırım. Hani sadece gece memeden kesebilecegime inansam belki olurdu ama çok uğraştırdı diye düşünüyorum. Bir de seninki kreşte olunca belki gündüzleri çok emzirmedigin için de bunalmamis olabilirsin. Ben günde 1474858 kere emzirince sıkılmaya başlamıştım

Napsınlar seviyorlar doğduğundan beri en büyük bağları o ama tiksindirmeden kesmek çok zor bu çocuk kendi bırakmak istemez ki asla nasıl yapcam bilmiyorum yani

Napsınlar seviyorlar doğduğundan beri en büyük bağları o ama tiksindirmeden kesmek çok zor bu çocuk kendi bırakmak istemez ki asla nasıl yapcam bilmiyorum yani
Bu konuda yardımcı olamayacağım. Ben de senin gibi asla bu şekilde kesmek istemezdim. Ama yeni bebek gelince halsizligim ve mide bulantilarim da eklendi , azaltmak ve o şekilde sonlandırmak mümkün olmadı

Bu konuda yardımcı olamayacağım. Ben de senin gibi asla bu şekilde kesmek istemezdim. Ama yeni bebek gelince halsizligim ve mide bulantilarim da eklendi , azaltmak ve o şekilde sonlandırmak mümkün olmadı
Ben hala şansımı deniyorum bende dayanamaz hale gelirsem bende öyle kesicem mecbur da hala biraz halim var bu bebek çok farklı oğlumda asla uyuyamadım bunda kafam kalkmıyor hep uyumak istiyorum oğlumda 7 aya kadar bulantı ve tiksintilerim devam etti bunda akşamları biraz bulantım oluyo ama duvarları bile kemiresim var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…