Bunların daha ileri boyutları var saç ve diş dökülmesi gibi Benim saçlarım dökülmüştü avuç avuç doğumdan sonra çıktı AllahtanEvet evet orası öyle tabii halsizlik, mide yanması, baş dönmesi oluyor bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunların daha ileri boyutları var saç ve diş dökülmesi gibi Benim saçlarım dökülmüştü avuç avuç doğumdan sonra çıktı AllahtanEvet evet orası öyle tabii halsizlik, mide yanması, baş dönmesi oluyor bu sefer
Oof yaa evet süt hiç sevmem ama artık içmem lazim sanırım en azından bu 3 aylık dönem kendimiz için önemli sanırımBunların daha ileri boyutları var saç ve diş dökülmesi gibi Benim saçlarım dökülmüştü avuç avuç doğumdan sonra çıktı Allahtan
Kuzum sadece dışkısından uzak dur ilk gebeliğimde benimde kedim vardı ve sorunsuz doğum yaptım oğlumda sağlıklı onun bi testi var zaten onu yapar doktor sıkıntı görmez o kadar evcil hayvanı olup da bebek doğuran insanlar var sıkıntı yapma kendineKızlar benim aklıma bir şey takıldı gece uykularım kaçtı dün doktor evcil hayvanınız var mı dedi var dedik artık kumunu sen temizlemiyosun kesinlikle eşin temizliyo dedi tamam dedik aşıları tam mı diye üstüne basa basa sordu biz bu sene aşıları 2 ay geciktirmiştik eşimin iş yoğunluğu falan girince araya. Dün yaptırdık hemen alel acele ve kedim gece böyle dışkı gibi kustu. Karanlıkta parazitli mi olup olmadığına bakamadım bi de o sersemlikle ama şuan çok korkuyorum netten bir sürü şey okudum psikolojim bozuldu bebeğe geçerse %75-80 beyin hasarlı doğar falan yazıyo daha önceden geçirmişsem mesela bu hastalığı tekrar geçirmemişimdir dimi hamilelik döneminde bilgisi olan var mı? Çünkü çok fazla sahiplendirme vs yaptım hayvanları çok seviyorum görünce dayanamayıp kucakladığım çok oldu geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek eğer böyleyse bağışıklığım olmuş oluyo dimi gece eşimi uyandırdım uykularım kaçtı ya çok fena
Süt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et bunları daha sıklıkla yememiz lazımOof yaa evet süt hiç sevmem ama artık içmem lazim sanırım en azından bu 3 aylık dönem kendimiz için önemli sanırım
Dikkat edeyim bundan sonrasında ilk üç ay diye çok seyapmadimSüt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et bunları daha sıklıkla yememiz lazım
Ya yemek soyle dursun, bakamiyorum bile benSüt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et bunları daha sıklıkla yememiz lazım
Aslında hala denk gelince besliyorum ama pek dokunmadım hamile olduğumdan beri dikkat ediyorum hele de öğrendikten sonra, inşallah dediğiniz gibidir sabrederim elbette yeter ki bebişim sağlıklı olsun çok teşekkür ederimhayatım ben de senin gibi hayvanları çok seviyorum sitedekileri hep ben besliyorum ama bıraktık beslemeyi çünkü onlardan geçebilirmiş. evcil hayvanın aşı oldu diye kusmuştur bence onu sevebilirsin bikaç ay aşısız geçti diye bir şey olmaz ben oğluşuma dış parazit aşısı yaptırmıyordum bile hep evde diye
ama artık sokaktaki hayvanları kucaklama lütfen birazcık sabret :)
Ay içime su serptiniz çok teşekkür ederim insan yine de evham yapıyor testleri yapınca iyice rahatlayacağımEvdeki hayvanın zaten toksoplazma olması mümkün değil nerdeyse
12-13 haftalar arasında geçiyor aşerme aslında bu bulantıymış. Zorla da olsa mideni bulandırmayın birşeylerin yanında yemen gerekiyor canımYa yemek soyle dursun, bakamiyorum bile ben
Süper :) inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza amin :)Değerim 308den 878e yükselmiş
Amin canımSüper :) inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza amin :)
Maşallah canım güzel yükselmiş sağlıkla ilerlesin inşallahDeğerim 308den 878e yükselmiş
Çok teşekkür ederim iyi ki sizlere danıştım içim rahatladıBu testler sağlık ocağında yapılıyor, toksoplazma testi. Evcil kedilerden geçmediği söyleniyor sadece dediğin gibi dışkısından gecebilirmis o yüzden temizleme, gönlünü ferah tut evdeki kediden bir şey olmaz sokaktaki ne dikkat et ama
Ohh çok çok sağolun artık uzak duruyorum ilk evlendiğimizde “bak her şeyi yaparım ama kedinin kumunu ellemem kokuya dayanamıyorum” diyen eşim dün sen temizliceksin diyen doktor karşısında süt dökmüş kedi gibi tamam dedi çöpten kusmuğuna da açıp baktım kedimin kıl kusmuş sırf daha da rahatladımKuzum sadece dışkısından uzak dur ilk gebeliğimde benimde kedim vardı ve sorunsuz doğum yaptım oğlumda sağlıklı onun bi testi var zaten onu yapar doktor sıkıntı görmez o kadar evcil hayvanı olup da bebek doğuran insanlar var sıkıntı yapma kendine
Çok güzel yükselmiş maşallahhhDeğerim 308den 878e yükselmiş
Merak etme herşey yolunda gidicek tabi tedbiri elden bırakmamak lazım canımOhh çok çok sağolun artık uzak duruyorum ilk evlendiğimizde “bak her şeyi yaparım ama kedinin kumunu ellemem kokuya dayanamıyorum” diyen eşim dün sen temizliceksin diyen doktor karşısında süt dökmüş kedi gibi tamam dedi çöpten kusmuğuna da açıp baktım kedimin kıl kusmuş sırf daha da rahatladım
Amin canım bütün hamişlerimiz sağlıkla ilerlesin inşallahMaşallah canım güzel yükselmiş sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkün ederimÇok güzel yükselmiş maşallahhh
Maşallah canımDeğerim 308den 878e yükselmiş