2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar benim aklıma bir şey takıldı gece uykularım kaçtı😔 dün doktor evcil hayvanınız var mı dedi var dedik artık kumunu sen temizlemiyosun kesinlikle eşin temizliyo dedi tamam dedik aşıları tam mı diye üstüne basa basa sordu biz bu sene aşıları 2 ay geciktirmiştik eşimin iş yoğunluğu falan girince araya. Dün yaptırdık hemen alel acele ve kedim gece böyle dışkı gibi kustu. Karanlıkta parazitli mi olup olmadığına bakamadım bi de o sersemlikle ama şuan çok korkuyorum netten bir sürü şey okudum psikolojim bozuldu bebeğe geçerse %75-80 beyin hasarlı doğar falan yazıyo😭 daha önceden geçirmişsem mesela bu hastalığı tekrar geçirmemişimdir dimi hamilelik döneminde bilgisi olan var mı? Çünkü çok fazla sahiplendirme vs yaptım hayvanları çok seviyorum görünce dayanamayıp kucakladığım çok oldu geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek eğer böyleyse bağışıklığım olmuş oluyo dimi gece eşimi uyandırdım uykularım kaçtı ya çok fena😢
Kuzum sadece dışkısından uzak dur ilk gebeliğimde benimde kedim vardı ve sorunsuz doğum yaptım oğlumda sağlıklı onun bi testi var zaten onu yapar doktor sıkıntı görmez o kadar evcil hayvanı olup da bebek doğuran insanlar var sıkıntı yapma kendine 😇

hayatım ben de senin gibi hayvanları çok seviyorum sitedekileri hep ben besliyorum ama bıraktık beslemeyi çünkü onlardan geçebilirmiş. evcil hayvanın aşı oldu diye kusmuştur bence onu sevebilirsin bikaç ay aşısız geçti diye bir şey olmaz ben oğluşuma dış parazit aşısı yaptırmıyordum bile hep evde diye
ama artık sokaktaki hayvanları kucaklama lütfen birazcık sabret :)
Aslında hala denk gelince besliyorum ama pek dokunmadım hamile olduğumdan beri dikkat ediyorum hele de öğrendikten sonra, inşallah dediğiniz gibidir sabrederim elbette yeter ki bebişim sağlıklı olsun🥹 çok teşekkür ederim

Kuzum sadece dışkısından uzak dur ilk gebeliğimde benimde kedim vardı ve sorunsuz doğum yaptım oğlumda sağlıklı onun bi testi var zaten onu yapar doktor sıkıntı görmez o kadar evcil hayvanı olup da bebek doğuran insanlar var sıkıntı yapma kendine 😇
Ohh çok çok sağolun artık uzak duruyorum ilk evlendiğimizde “bak her şeyi yaparım ama kedinin kumunu ellemem kokuya dayanamıyorum” diyen eşim dün sen temizliceksin diyen doktor karşısında süt dökmüş kedi gibi tamam dedi😂 çöpten kusmuğuna da açıp baktım kedimin kıl kusmuş sırf daha da rahatladım🙏🏼

Ohh çok çok sağolun artık uzak duruyorum ilk evlendiğimizde “bak her şeyi yaparım ama kedinin kumunu ellemem kokuya dayanamıyorum” diyen eşim dün sen temizliceksin diyen doktor karşısında süt dökmüş kedi gibi tamam dedi😂 çöpten kusmuğuna da açıp baktım kedimin kıl kusmuş sırf daha da rahatladım🙏🏼
Merak etme herşey yolunda gidicek tabi tedbiri elden bırakmamak lazım canım 😇

X