2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Diofol folik asitine başladım bugün aksatmayınız beyin gelişimi esnasında çokça ihtiyaçları var bebişlerin

Yaş 34 Adıyaman tahmini tarih 31.03.2024 3. Çocuk

Bende yeni geldim ama biz yine duyamadık kalp atışını haftayada olmazsa kürtaj dedi öyle kötüyüm ki anlatamam
Merhaba bebeğiniz ne kadarlık acaba belki yazdınız ama görmedim kusura bakmayın öncelikle
Ben de ilk gittiğimde duyamamıştım aynı üzüntüyü yaşadığım için yazmak istedim 7. Haftada duydum ben kalp atışını
Bana da kürtaj olmam gerektiğini söylemişti iki ayrı doktora gitmiştim sonra kanamam oldu hatta o şekilde düşüyor diye gitmiştim ama şükürler olsun ki kalp atışı duyduk
Üzülmemeye çalışın lütfen hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Teşekkür ederim öncelikle desteğiniz için geçen hafta 6+2 demişlerdi 7+2 de gittim bu hafta duyamadı

Emin misiniz ? Doktorunuz mu dedi bunu? Doktor ne söyledi?

Darısı sanaZor dayanıcam ama mecburumbana dedi sık sık ultrason otizm yarata bilir çocukta..
Ozmn herhangi bi problemin olmadıgı surece beklıcen kuzum
Zten kalp atışından sonra doktorlar 1 ay arayla çağırıyor, bnım ilk gebelıgımdede öyleydi
Bnde ultrasonun bebege zarar verdıgı kanısındayım

Bn bn yarın akşam istanbula gdiyorum
P. Tesi kndı doktoruma gdıcem, optimete değil

Ben biliyordum zararlı olduğunu canım ama ne edeyim lekelenme olunca korktum..şimdi ama beklicem İn şa Allah bir sorun çıkmazSenin mesajını gördüm iyi ediyorsun git kendi doktoruna hem testlerinide yaptır güzelce

Darısı sanaZor dayanıcam ama mecburumbana dedi sık sık ultrason otizm yarata bilir çocukta..
Bunu doktor mu söyledi size? Ben de duydum bunu ultrasonda anne karnına uygulanan baskıdan bazı bebekler korkuyormuş ya da ultrasondaki seslerden korkuyormuş bu da bebek de otizm gibi bazı zihinsel hastalıklar yapıyormuş. Ama benimki kulaktan dolma bir bilgi. Doktor ağzından duymadım.

Doktorun kendisi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…