2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Progrsyeran iğne de başlamalısınız ve hep yatmalısınız. Doktorunuza bir sorun

Bugün yolk kesesini gördük kalp atışı için ne zamana randevu almalıyım sizce? 1 hafta yeter mi? Benim doktorum ultrason muayeneden bişey olmaz dedi ama yine de temkinli olmak için gitmeyim erken

Bugün yolk kesesini gördük kalp atışı için ne zamana randevu almalıyım sizce? 1 hafta yeter mi? Benim doktorum ultrason muayeneden bişey olmaz dedi ama yine de temkinli olmak için gitmeyim erken
Cnm bnde 39 yaşındayım
Grubun ablalarıyız sanırım
Bnım 2. Gebeliğim 11 yaşında evladım var
Senin ilk gebeliğin mi ve kaçıncı haftadasın?

Cnm bnde 39 yaşındayım
Grubun ablalarıyız sanırım
Bnım 2. Gebeliğim 11 yaşında evladım var
Senin ilk gebeliğin mi ve kaçıncı haftadasın?
Evet canım öyle ben de yeni 40 oldum güzel bi yaş benim ilk bebeğim. Daha önce kısmet olmadı içime sinen bir eş adayı olmamıştı ondan biraz geciktik şimdi çok şükür keyfimiz yerinde bi de bebek gelince inşallah yuvamız tam olacak Allah bağışlasın senin 11 sene baya zaman ara vermişsin planlı mı oldu, ben düşünüyorum acaba ikinciyi yapmak için ne düşünücem, nereden baksan 42'de olacak en erken

Sevgili anneler 40. Gün kese bebek görülür ve kalp atışı duyulur mu ? Çok korkuyorum .

İnşallah cnm rabbim evliliğini hayırlı bir evlatla taçlandırsın

Cnm bn arada yaş farkı zten istıyordum
Kasım ayında korunmayı bıraktık
Ocak, mart, ve hazıranda kımyasallarım var, son kımyasaldan sonra hamiş kaldım yıne, eşimde 45 yaşında

P. Tesi kalp atışı randevum var inşallh hrsey yolundadır
Bunca sene sonrada yıne anne olmak oda ayrı bı duygu, ayrı bı heyecan sanki

Herkese merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım 3 kez gebelik kaybettim maalesef şimdi tekrar gebeyim fakat yine düşük olacak diye çok endişeliyim heveslenmek bile istemiyorum çok travmatik günler geçirdim 6 hafta 5 günlük şuan mide bulantılarınız ne durumda tüm gün mü sürüyor yoksa sadece sabah yada akşamları mı ara ara kesildiği oluyor mu cevaplarınız çok sevinirim

Merhaba 6+3 teyim. Aynı sebeplerden aynı endişeleri ben de yaşıyorum. Üstelik benim lekelenmelerim olduğu için istirahat halindeyim. 3 gündür benimde bulantılarım kayboldu ama olabildiğince kötü düşünmemeye çalışıyorum. Siz kalp atışlarını duydunuz mu?

Kalp atışını 6+3 de vajinal duyduk karından duyulmadı fakat kalp durması sonucu düşüklerim olduğu için kalp atışı duymak benim için endişelerimin kaybolmasını sağlamıyor hala devam ediyor malesef bir doktorum mide bulantısı canlılık belirtisi demişti onun bu sözü beni çok körü etkiliyor sürekli mide bulantısı takibi yapıyorum kesiliyor kesilince direk umutsuzluk başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…