2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Yok duymadım askim daha bugün 1006 oldı değer daha bi 2 haftası var senin ne durum da kese kalp
Bana dedi 15 gün sonra gel kalb atışı için..bende sabr edemiyorum ya..acaba kaç haftalığım hepsini merak ediyorum

Bana dedi 15 gün sonra gel kalb atışı için..bende sabr edemiyorum ya..acaba kaç haftalığım hepsini merak ediyorum
İnşallah kalplerini de duyarız sağlıkla bende çok heyecanlıyım benimde belim çok ağrıyor bide başım çok dönüyor sürekli

İnşallah kalplerini de duyarız sağlıkla bende çok heyecanlıyım benimde belim çok ağrıyor bide başım çok dönüyor sürekli
İn şa Allah canımaynen bel ağrısı böyle halsizlik bir yere gidince hemen eve gidib uzanmak istiyorum..birde kalb atışı eskisine göre daha hızlı atıyor

İn şa Allah canımaynen bel ağrısı böyle halsizlik bir yere gidince hemen eve gidib uzanmak istiyorum..birde kalb atışı eskisine göre daha hızlı atıyor
Evet sürekli yorgunmuşum gibi bide sabah uyanınca böyle midem yanıyor resmen acı yemişim gibi

bende Allah nasip ederse mart ayında anne olacaklardanım :) pazartesi test verdim beta hcg 103 çıktı. iki gün sonra verdiğimde 310larda çıktı. sağlık ocağındaki doktor artışın az olduğunu daha çok artış beklediğini ve artık kadın doğuma gidebileceğimi, bebeğin kalp atışını duyduğumda bilgilendirmemi söyledi. kadın doğum için çok erken olduğunu düşünerek gitmedim. yarın tekrar beta hcg testi vermeli miyim sizce yoksa beklemeli miyim?

Merhaba kızlar. Bende ocak ayı annesi olacakken 8. Haftamda maalesef düşükle sonuçlandı.
20 mayıs ile 18 haziran arasi aralikli cok kalamam oldu ve anemi oluştu.
Düzenim bozulduğu için gelecek adet tarihimide bilmiyorum.
Eğer nasip olmuşsa mart ayi annesi olarak bende burada olacağım.
Rabbım hepimize güzel bir hamilelik süreci ve sonrasını yaşamayı nasip etsin

Artış bana normal geldi canım 48 saate iki katı olması gerekiyor olmuşta zaten sters yapma lütfen

Kizlar merhaba adetime 5 gün kala kaset test yaptim hafif pembe cizgi cikti ertsi gun kan testi yaptrdim 48 ile hamile olduğumu ogrendim dün dayanamayip bir daha kan verdim acaba dogru mu diye 66 cikti o da SAT tarihim 11 haziran bende mart annesi olucam ınsllah

Benimde 31 Mayıs sat dün 592 değerle netleşti ama çok endişeliyim yüksek olması gerekmezmiydi

Benimde 31 Mayıs sat dün 592 değerle netleşti ama çok endişeliyim yüksek olması gerekmezmiydi
Bir kaç gün ara ile tekrar edebilirsin testini.
Demek ki baktığında çok yeniydi
31 Mayıs son adet göre dollenme 16 hazirana geliyor çünkü, senin döllenme belki daha ileri bir tarihe denk gelmiş sanırım.
Yeniden kan testi yaptın mı merak ettim bnde

Kızlar selam biliyorsunuz en son Salı günü 97 çıkmıştı değerim. Bugün yani 3 günde 467 olmuş çok mu fazla acaba artış ya çok korkuyorum yine dış gebelik olacak diye

Yaptırdım canım dün 2 gün arayla yani 1006 çıktı değer nasıl sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…