2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Benim de sat 2 Haziran bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördükbüyük ihtimalle sizin geç döllenme birde ikinci çizgi ne kadar sürede belli oldu
Benim 31 Mayıs dün değer 1006ydı ama karından baktı göremedi keseyi normalmidir

Benim de sat 2 Haziran bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördükbüyük ihtimalle sizin geç döllenme birde ikinci çizgi ne kadar sürede belli oldu
2-3 dk içinde çıktı ama çok silik çıktı sizin adet düzenli oluyordur bende düzenli değil genelde 30 ile 35 gün arasında oluyor her ay farklı oluyor

Ay ben çok pinpirijliyim ya panik atak da var zaten ha bire korku yaşıyorum eşim de kızıyor haklı aslında olacaksa da olmayacaksa da bizim endişelenmemiz bişey değiştirmeyecek daha çok zarar veriyoruz kendimize
Bu resmen ben ve eşim o inadına rahat bende herşeye panik endişeli . Sürekli kızıyor yeter diye Ama anne olmak yada olmaya calismak ne kadar zor bi bilseydi su erkekler ….

Arkadaslar 5 6 7ci haftalarda bebegin omurga gelisimi oluyor folik asit kullanilmazsa nöral tüp defekti ihtimali artiyormus folik asit 400 mikrogram olani yani en dusuk dozundan kullanmak gerekiyor. Riske atmaya degmez bence

Cnm bnde inşallah mart annesi olurum.
Bugun test yaptım
Maazimiz benzıyor
Ocak, mart ve haziran ayı üst üste 3 kimyasal..

Busefer inşallah katlanır
Sen ne yaptın cnm?

Eklentiler

• IMG_20230707_185243.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 43
Ayy çok sevindim seni biliyorum canım.3 kimyasalım vardı senin.Genetk sonucu çıktı mı seni
Yok cnm daha çıkmadı genetik sonuç

Bu ay salmıştım, yazlığa geldim
Eşim arada gelip gdecekti yanıma
Yumurtlamayıda takip etmedim

Yok cnm daha çıkmadı genetik sonuç

Bu ay salmıştım, yazlığa geldim
Eşim arada gelip gdecekti yanıma
Yumurtlamayıda takip etmedim
Evet evet hatırlıyorum gruptan öyle demiştin.bende de pko var.femara ile hamile kaldım 600 beta gördüm sonra 100e indi kimyasal olmuş.Umarım bu ay yine kalırım son femara hakkım.3. Femara kullanışım 2 de klomen kullanmıştım

Cnm bnde inşallah mart annesi olurum.
Bugun test yaptım
Maazimiz benzıyor
Ocak, mart ve haziran ayı üst üste 3 kimyasal..

Busefer inşallah katlanır
Sen ne yaptın cnm?
Evet asko hatırlıyorum seni diğer formlardan hayırlı olsun inşallah sat ne zaman ben 4 Temmuz da 592 6 Temmuz da 1006 değerle netleştirdim ama kese gözükmedi daha karından baktı .. son durum böyle arada karnım ağrıyor korkuyo biraz kimyasallardan sonra ama nolcak bilmiyorum bebeği görsek rahatlıcaz bi türlü nasip olmadı.. sende son durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…