Benim 31 Mayıs dün değer 1006ydı ama karından baktı göremedi keseyi normalmidirBenim de sat 2 Haziran bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördükbüyük ihtimalle sizin geç döllenme birde ikinci çizgi ne kadar sürede belli oldu
Karında bakmak için 3000 lerde olması gerekiyor diye biliyorum alttan bakmadı mı?Benim 31 Mayıs dün değer 1006ydı ama karından baktı göremedi keseyi normalmidir
Folik asite başla kuzum kan testini ver biran önce o zaman :)Hayır hiç bişey kullanmıyorum bu 2. Gebelik olmuş olacak varsa bide sürpriz olmuş olacak
Kullanmazsam ne olur ki doktora gittiğimde gebeysem yazar zaten ben kafama göre folik ait kullanamamFolik asite başla kuzum kan testini ver biran önce o zaman :)
Benim değerim aynı gün 2680 çıktı benimkinide göremedi bende biraz tedirginimKarında bakmak için 3000 lerde olması gerekiyor diye biliyorum alttan bakmadı mı?
2-3 dk içinde çıktı ama çok silik çıktı sizin adet düzenli oluyordur bende düzenli değil genelde 30 ile 35 gün arasında oluyor her ay farklı oluyorBenim de sat 2 Haziran bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördükbüyük ihtimalle sizin geç döllenme birde ikinci çizgi ne kadar sürede belli oldu
Yok bakmadı devlet zaten gittiğim yer ilçe de olduğum İçin özeller ilde oda 1,5 saat sizce hafta içi gitmelimiyimKarında bakmak için 3000 lerde olması gerekiyor diye biliyorum alttan bakmadı mı?
Ay ben çok pinpirijliyim ya panik atak da var zaten ha bire korku yaşıyorum eşim de kızıyor haklı aslında olacaksa da olmayacaksa da bizim endişelenmemiz bişey değiştirmeyecek daha çok zarar veriyoruz kendimizeİnşallah herşey yolundadır ya bu endişelenmeyi nasıl bırakcaz
Bu resmen ben ve eşimAy ben çok pinpirijliyim ya panik atak da var zaten ha bire korku yaşıyorum eşim de kızıyor haklı aslında olacaksa da olmayacaksa da bizim endişelenmemiz bişey değiştirmeyecek daha çok zarar veriyoruz kendimize
Massallah canim ben daha vermicem hesaplarima gore sali 5bin 6bine ulascak kese gorunur saliya randevu aldimAy maşallah aynıyızbugün tekrar verdim 1006 olmuş
Cnm bnde inşallah mart annesi olurum.Merhaba kızlar 8 gün gecikme ile burdayım testlerim pozitif . Ama doktora gitmedim daha acı tecrübelerime dayanarak . Daha önceden 3 kimyasalım vardı çünkü geçen ay da geçirdim adet beklerken hemen hamile kalmışım . Bugün 4+6 yız yarın 5 olcaz sizce kese ne zaman gözükür kalp atışı İçin ne zaman gitmeliyim ..
Cnm bn 8 haziranda kımyasal olduKızlar kimyasaldan sonraki ay hemen gebe kalan varmı aramızda.
Ayy çok sevindim seni biliyorum canım.3 kimyasalım vardı senin.Genetk sonucu çıktı mı seniCnm bn 8 haziranda kımyasal oldu
Şimdi hamişim testim pozitif
Yok cnm daha çıkmadı genetik sonuçAyy çok sevindim seni biliyorum canım.3 kimyasalım vardı senin.Genetk sonucu çıktı mı seni
Evet evet hatırlıyorum gruptan öyle demiştin.bende de pko var.femara ile hamile kaldım 600 beta gördüm sonra 100e indi kimyasal olmuş.Umarım bu ay yine kalırım son femara hakkım.3. Femara kullanışım 2 de klomen kullanmıştımYok cnm daha çıkmadı genetik sonuç
Bu ay salmıştım, yazlığa geldim
Eşim arada gelip gdecekti yanıma
Yumurtlamayıda takip etmedim
Evet asko hatırlıyorum seni diğer formlardan hayırlı olsun inşallah sat ne zamanCnm bnde inşallah mart annesi olurum.
Bugun test yaptım
Maazimiz benzıyor
Ocak, mart ve haziran ayı üst üste 3 kimyasal..
Busefer inşallah katlanır
Sen ne yaptın cnm?
Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah buraya da yaz bende merak ediyorumMassallah canim ben daha vermicem hesaplarima gore sali 5bin 6bine ulascak kese gorunur saliya randevu aldim
Merhaba bende Salı gitmeyi düşünüyorum kese için sizin yumurtlama tarihiniz neydi aynı olabilirizMassallah canim ben daha vermicem hesaplarima gore sali 5bin 6bine ulascak kese gorunur saliya randevu aldim