2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Evet normal :)

Canım çok sevindim hamile olmana Teheccüd namazı kendim için kılarken sana da dua ediyordum.brn gebe kaldım kimyasal oldu.inşaallah bu ay yine kalırım

Kızlar kimyasaldan sonraki ay hemen gebe kalan varmı aramızda.

Canım çok sevindim hamile olmana Teheccüd namazı kendim için kılarken sana da dua ediyordum.brn gebe kaldım kimyasal oldu.inşaallah bu ay yine kalırım
Ayy sağol kuzum Allah sanada nasip etsingerci hala korkuyorum yine düşük kimyasal olur diye sevinemedik bile

Ayy sağol kuzum Allah sanada nasip etsingerci hala korkuyorum yine düşük kimyasal olur diye sevinemedik bile
Güsel düşünelim canım inşallah kucağına alırsın bu sefer.bol avakado ye dinlen eski doktoruna mi gidiyorsun kontrole

Güsel düşünelim canım inşallah kucağına alırsın bu sefer.bol avakado ye dinlen eski doktoruna mi gidiyorsun kontrole
Yarın yine kan vericem artış olursa giderim doktorahangi doktorla devam edicem kesin karar vermedim canım

Kızlar test alırken asla artımed almayın özellikle dikkat edin 2 yıldır evliyim son 4 aydır bebek düşüncesi geldi bize 4 ay artımedle yaptım test hep iki çizgi çıktı ama kan testinde sonuç hep negatifti kanda bu ayda asla test yapmadım yurt dısına çıkacaktım,bu ay planımda yoktu hatta 2 ay sonra istiyodum erken test yaptım 1 sn gecmeden ikisi kıpkırmızı oldu kan testine gittim bin üstü çıktı ve yine artımede şans vermek istedim aldım kan testim bin küsürken aynı gün yaptığım test tamamen negatif cıktı tek çizgi o yüzden eczanelerden test alırken dikkat edin asla ama asla artımed almayın

ilk kez erken test yaptığım comforttu diger gün doktora gittim aynı gün artımed kaset test yine her zaman iki çizgi çıkan o gğn tek çizgi çıktı ama ben o gün 4+5 hamileydim. kesinlikle kaldırılmalı eczanelerden artımed

şimdi grupta yazılan betalara bakıyorum o yüzden şüpheye düştüm benim ki regli gününe göre aşırı yüksek herkes 97 lerden bahsediyo,ikiz mi acaba ama ailede de yok ihtimal yok yani reglime bir gün vardı değerim 1046ydı bugun reglim 2 gün gecikti beta değerim 3000 küsür sizce bi sıkıntı varmı değerler herkeste farklı mı sadece 1 gün regli gecikmesiyle 3000 normal bi rakam mı tribe girdim

Canım endişe etme ben de düşük diye endişeleniyordum herkesinki yüksekti . Değerin önemi yokmuş önemli olan artısmıs

Kızlar kimyasaldan sonraki ay hemen gebe kalan varmı aramızda.
Ben varım canım geçen ay kimyasal geçirdim bu ay normalde korunacaktık kendimi toparlıyım diye hemen hamile kalmam diye düşündüm korunmadım adet bekliyordum bayram günü olmadım . Meğer hamileymişim

Merhabalar ben adetime bir gün kala öğrenmiştim hafif bir ikinci çizgiyle. Bugün tekrarladım anında çift çizgiyi gördüm. Bugün 5+4um sata göre. Doktora gitsem kese görünür mü? Bir yanım iki hafta daha bekle kalp atışını da duyarsın o zaman git diyor kararsız kaldım. Keseyi gören var mı bu zamanlarda?

Ben dün gittim sata göre 5+1 ama kese 5+4 görünüyo dedi doktor sizin de büyük ihtimal görünecektir

Merhaba hanımlaaarr SAT 1 Haziran 3 gün regl gecikmesiyle salı günü hamile oldugumu öğrendim 2 olumsuz transfer sonrasi 3. Transfere hazırlanıyorduk kendiliginden oldu Allahıma çok şükür Salı günü kese gördük haftaya perşembe bebek için gideceğiz Rabbim nasip ederse buradaki herkes sağlıkla güzellikle evlatlarını kucaklarına alsın insallaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…