2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba hanımlaaarr 😍 SAT 1 Haziran 3 gün regl gecikmesiyle salı günü hamile oldugumu öğrendim 🥺 2 olumsuz transfer sonrasi 3. Transfere hazırlanıyorduk kendiliginden oldu Allahıma çok şükür 🤲😍 Salı günü kese gördük haftaya perşembe bebek için gideceğiz Rabbim nasip ederse😍 buradaki herkes sağlıkla güzellikle evlatlarını kucaklarına alsın insallaaahhhh 🤲🤲
Ayy ne güzel haber maşallah . Bizim de mayıs ayı transfer olumsuz oldu yeni transfere hazırlanırken kendiliğinden geldi inşallah sağlıklı ilerler 😍🥰

Ben varım canım geçen ay kimyasal geçirdim bu ay normalde korunacaktık kendimi toparlıyım diye hemen hamile kalmam diye düşündüm korunmadım adet bekliyordum bayram günü olmadım . Meğer hamileymişim 🥰
Merhaba bende dun kan verdım degerım 767 5haftalık gebe cıktım aksama kahverngı leke gordum sabah dr gıttım beta 876 cıktı ama dıs gebelıkten bahsettı kanamam devam edıyo kese gozukmedı 2 gun sonra tekrar kan verıcem beta yukselmez ıse ılacla gebelıgı sonlandrıyorlarms cok olumsuz knstu sızın kımyasal surecnz nasıldı 1 gece hastanede yatıs veriyorlrms 5haftada 1000lere cıkması lazım dedı beta degerı

Merhaba bende dun kan verdım degerım 767 5haftalık gebe cıktım aksama kahverngı leke gordum sabah dr gıttım beta 876 cıktı ama dıs gebelıkten bahsettı kanamam devam edıyo kese gozukmedı 2 gun sonra tekrar kan verıcem beta yukselmez ıse ılacla gebelıgı sonlandrıyorlarms cok olumsuz knstu sızın kımyasal surecnz nasıldı 1 gece hastanede yatıs veriyorlrms 5haftada 1000lere cıkması lazım dedı beta degerı
Ben 3 kimyasalımda da beta değerini 104 ün üzerinde görmedim 1 hafta demeden düşüyordu değer kanamam başlıyordu . Sadece kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyordum . 24 nisan da son adeti olmuştum 31 mayısta beta 20 ye düşünce kanamam başladı 1 hafta sürdü . Ardından hamile kaldım . 28 günde bir adet oluyorum gecikmenin 8. Günü kan verdim 592 çıktı bugün tekrar verdim 5+1 son adete göre 1006 olmuş inşallah devamı da sağlıkla ilerler . Umudunuzu kaybetmeyin 🥰

Benim 600e çıktı sonra kahverengi kanama oldu 1 hafta boyunca sonra değer 100e düştü.2 gün sonra da adet başladı canım.Hethangi bişey yapmadık

Ben 3 kimyasalımda da beta değerini 104 ün üzerinde görmedim 1 hafta demeden düşüyordu değer kanamam başlıyordu . Sadece kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyordum . 24 nisan da son adeti olmuştum 31 mayısta beta 20 ye düşünce kanamam başladı 1 hafta sürdü . Ardından hamile kaldım . 28 günde bir adet oluyorum gecikmenin 8. Günü kan verdim 592 çıktı bugün tekrar verdim 5+1 son adete göre 1006 olmuş inşallah devamı da sağlıkla ilerler . Umudunuzu kaybetmeyin 🥰
Saglıkla alın ıns❤️

Benim 600e çıktı sonra kahverengi kanama oldu 1 hafta boyunca sonra değer 100e düştü.2 gün sonra da adet başladı canım.Hethangi bişey yapmadık
Ins benınde kendılıgınden duser bugünkü sıtede yorumlara bakıyorumda cok sancılı bır surec cok korktum

Hayırlı olsun yaaa geçen ay kimyasal geçirmiştik beraber bu ay 1000 leri gördük yine beraber çok şükür rabbime 🥹🥹🥹
Sağol canım.Aynen benziyor bizde çok şükür bu günümüze.Kalb atışını duydunmu sen canım?benim çok belim ağriyor

Sağol canım.Aynen benziyor bizde çok şükür bu günümüze.Kalb atışını duydunmu sen canım?benim çok belim ağriyor
Yok duymadım askim daha bugün 1006 oldı değer daha bi 2 haftası var 😍 senin ne durum da kese kalp

X