2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım bende korkuyordum ama artması iyi birşeymiş
Az önce de çok az tırnak ucu kadar açık pembe lekeli akıntı geldi .. benim daha önceki dış gebelik de böyle artmıştı çok korkuyorum Allah bu daha yaşatmasın nolur dualarınızı eksik etmeyin tek tüpüm var diğer tüpümü de kaybetmek istemiyorum

Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin inşallah
Dış gebelik olduğunu kaçıncı haftada öğreniyorsunuz

Ben dış gebeliğimde 2000 ki değerlere gelince öğrenmiştim kese gözükmemişti .. iğne ile düşürüldü sonrakini tam hatırlamıyorum ama onda sol tüpüm alındı . Lekelenmem olmuştu onda da . Allahım ne zor bu beklemek .. Allahım hayırlısını nasip etsin

Merhaba benim son adet tarihim 2 Haziran test yaptım ama silik çıktı 3 temmuzda ve 4 temmuzda yaptım sizce var mıdır gebelik pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0834.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 71
  • C0808234-F293-4A52-8DFD-58C6D7DA3377.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar benim göğüs ağrım yok öyle çok yoğun değil sadece kenarları sert dokununca acıdığını hissediyorum onun haricinde yok denicek kadar az bu biraz korkutuyor beni normalmidir acaba sizde durumlar nasıl

Merhaba benim son adet tarihim 2 Haziran test yaptım ama silik çıktı 3 temmuzda ve 4 temmuzda yaptım sizce var mıdır gebelik pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim yorumlarınızı bekliyorum
Benim de sat 2 Haziran bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördükbüyük ihtimalle sizin geç döllenme birde ikinci çizgi ne kadar sürede belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…