- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 34
Az önce de çok az tırnak ucu kadar açık pembe lekeli akıntı geldi .. benim daha önceki dış gebelik de böyle artmıştı çok korkuyorum Allah bu daha yaşatmasın nolur dualarınızı eksik etmeyin tek tüpüm var diğer tüpümü de kaybetmek istemiyorumCanım bende korkuyordum ama artması iyi birşeymiş
Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin inşallahAz önce de çok az tırnak ucu kadar açık pembe lekeli akıntı geldi .. benim daha önceki dış gebelik de böyle artmıştı çok korkuyorum Allah bu daha yaşatmasın nolur dualarınızı eksik etmeyin tek tüpüm var diğer tüpümü de kaybetmek istemiyorum
Dualarım sizinleSağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin inşallah
Dış gebelik olduğunu kaçıncı haftada öğreniyorsunuz
çok şükür bugün de test verdim. 700lere çıkmış artık stres yapmadan bekleyebilirim:)Artış bana normal geldi canım 48 saate iki katı olması gerekiyor olmuşta zaten sters yapma lütfen
Hemen mi çıktı böyle canım?Merhaba benim son adet tarihim 2 Haziran test yaptım ama silik çıktı 3 temmuzda ve 4 temmuzda yaptım sizce var mıdır gebelik pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim yorumlarınızı bekliyorum
Evet 2-3 dk içinde çıktıHemen mi çıktı böyle canım?
Bende pazartesi kan vermeye gideceğim adet olmazsamMerhaba kızlar testlerimde pozitifleri görüp geldim gruba ama bat günüm pazar.İnşallah batı atlatıp kan testimle katılırım aranıza herkese hayırlı olsun ben hala şokundayım. :))
Hayırlı olsun canım o zaman bata kaç günün var :)Evet 2-3 dk içinde çıktı
En son 2 haziranda oldum en geç 4-5 temmuzda olması gerekiyordu ama olmadıHayırlı olsun canım o zaman bata kaç günün var :)
Sen git pazartesi biran önce ver kanı bence adetide geçmiş .Folik asit takviye falan kullanıyormuydun?En son 2 haziranda oldum en geç 4-5 temmuzda olması gerekiyordu ama olmadı
rabbim tamamına erdirsinçok şükür bugün de test verdim. 700lere çıkmış artık stres yapmadan bekleyebilirim:)
Hayır hiç bişey kullanmıyorum bu 2. Gebelik olmuş olacak varsa bide sürpriz olmuş olacakSen git pazartesi biran önce ver kanı bence adetide geçmiş .Folik asit takviye falan kullanıyormuydun?
Bende de hiç yok göğüs ağrısıKızlar benim göğüs ağrım yok öyle çok yoğun değil sadece kenarları sert dokununca acıdığını hissediyorum onun haricinde yok denicek kadar az bu biraz korkutuyor beni normalmidir acaba sizde durumlar nasıl
Benim de sat 2 Haziran bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördükMerhaba benim son adet tarihim 2 Haziran test yaptım ama silik çıktı 3 temmuzda ve 4 temmuzda yaptım sizce var mıdır gebelik pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah herşey yolundadır ya bu endişelenmeyi nasıl bırakcazBende de hiç yok göğüs ağrısı