- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
1500 den sonra kese alttan görünüyormuşSelam kızlar ben yine geldim 6 gün önceki beta değerim 159 muş, bugun yenıden tahlıl verdim 2392 çıkmış, yarın randevum var acaba kese görünür mü ki
Aha ben alttan baktırmam ki1500 den sonra kese alttan görünüyormuş
Kaç haftalıksın?Benimde yok ama herkezde bulantı olacak diye birşey yok diyor doktorlar inşallah olmaz
Cnm bn bugun 6+1 dimAynıyız hemen hemen
Girdiğin fazla söylenıyormus doldurdugun değil ondan ortalık karısıyor galıbaCnm bn bugun 6+1 dim
Sen 7 küsür haftalık olmalısın
Bana ultrasonda 6 haftalık diyor doktorCnm bn bugun 6+1 dim
Sen 7 küsür haftalık olmalısın
Teşekkür ederim canımTamam o zaman bi sey yok bagisikliginiz var hatta sevinebilirsiniz
Hım ultrason olarak evet hep gerıden söylüyor genelde doktorlarBana ultrasonda 6 haftalık diyor doktor
Cnm vajınal baktrmak istemıyorsan bıkaç gun daha bekleSelam kızlar ben yine geldim 6 gün önceki beta değerim 159 muş, bugun yenıden tahlıl verdim 2392 çıkmış, yarın randevum var acaba kese görünür mü ki
Uyğulamaya göre bu gün 6+6 ama ultrasona göre 6+4..Sanada öyle dicek sanırım martın ortası bana dedi doğumHım ultrason olarak evet hep gerıden söylüyor genelde doktorlar
Bakalım ben kalp atışına 7+4 te gdıcem
Bana ne dıcek acaba, ozmn bellı olcak
Bugun hafıf bir lekelenmem oldu aslında onun için gidicem için rahatlasın diyeCnm vajınal baktrmak istemıyorsan bıkaç gun daha bekle
Karından 3500 üstu gozukuyor cunkü
Boşuna gitme barii
Eşim bankacı ondan dolayı Özel sigortam var ücret ödemiyorum yaCnm vajınal baktrmak istemıyorsan bıkaç gun daha bekle
Karından 3500 üstu gozukuyor cunkü
Boşuna gitme barii
Ben yatıyorum yaaa hatta bir bacağımı da karnıma doğru çekip öyle uyuyabiliyorumKızlar bişi sorcam karın üstüne yatıyormusunuz ben hep yüzüstü yatarak uyuyabılen bir insanım yan yatmak zorluyorda beni, size bir sorayım dedım