2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Beta hgc'niz kaçtı 4+5'te?

Eğilip kalkma, ev işi yapma ile ilgili ne diyor doktorlarınız? Benim eşimin sabrı tükendi galiba bulaşık vs yapmıyordum tüp bebek transferinden beri... şimdi yapmak zorundaysam da korkuyorum düşecek diye.
Bana kesinlikle yapma diyor..bende tüp bebek yapmıştım ama kimyasal oldu o zamanda eşim çok yardım etdi bana..şimdide ediyor sadece şimdi sabah işe gitdiği için tek kalıyorum ondan annem memleketden geliyor bana bakmak için..sende öyle ede bilirsin eğer doktor izin vermiyorsa

Herkese günaydın karından muayene etti doktorum keseyi gördük 9 mm daha dedi kesinleşmesi için 10 mm ve üstünü görmemiz lazım dedi, vajinal baksak büyük ihtimalle 10 üstüdür ama karından görebiliyorsak vajınal muayeneye gerek yok cuma tekrar gel dedi ozmn kesinleştirirz dedi çok şükür

1 aymı?beni haftaya yine çağırdı takip etmek istiyor sanırım düşüklerden dolayı..zaten zor bekliyorum acaba büyüdümü diye
Kalp atışını duyunca herhalde ondan çağırmadı yakın zamanda. Bide zaten Progestan kullanıyorum Allah korusun bişey olsa doktorun yapacak bir şeyi olmaz diye düşünüyorum

Kalp atışını duyunca herhalde ondan çağırmadı yakın zamanda. Bide zaten Progestan kullanıyorum Allah korusun bişey olsa doktorun yapacak bir şeyi olmaz diye düşünüyorum
Yok bende duydum çok şükür..progestan oksapar bunlara hala devam

teşekkürler, ben bu şikayeti yazarken o özür minvalinde çiçek almış bana ben de üzülmüştüm iş yapmam lazım yardım isteyemiycem artık diye gurur yaparım ben de

Kızlar çok yürümek sıkıntı mı sizce? Günde 15-20bin adım mesela
45 dakıka yurüyüz yapabılırsın ama maratona hazırlanmıyoruz dedi, temponu ona göre kendin ayarla dedi bana doktorum, siz zaten sporcuysanız profesyonel anlamda zaten bu sporları yapıyorsanız size normal ama mesela benim için fazla

Normal şartlarda bile zaten 10 bin adım diyorlar normal insanlara

teşekkürler, ben bu şikayeti yazarken o özür minvalinde çiçek almış bana ben de üzülmüştüm iş yapmam lazım yardım isteyemiycem artık diye gurur yaparım ben de
Canım tüp bebekte belli bir vakitten sonra yapabiliniyor diye biliyorum arkadaşım biraz dikkat ettikten sonra normal hayatına dönmüştü.Doktoru sağlıklı bir bebekse zaten tutunur sağlıklı değilse zaten yatarak nereye kadar tutundurucaksın demişti.Sen bence doktoruna bir msj at sor.Herkesin riski farklı tabi.

Yok canım sporcu değilim sadece geziyoruz
Nefesin bir sohbeti yürütemeyecek kadar kesilmezse hafif sporlar ok, yani sporu yaparken biri ile sohbetine devam edebileceğin yoğunlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…