- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
Bende öyleyimBen yatıyorum yaaa hatta bir bacağımı da karnıma doğru çekip öyle uyuyabiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyimBen yatıyorum yaaa hatta bir bacağımı da karnıma doğru çekip öyle uyuyabiliyorum
Bir sıkıntı olmaz herhalde sonra zaten istesek de böyle yatamayacağımız içinBende öyleyim
Bunları nasıl biliyoruz benim son Regl 18 Haziran. Kese görünce doktor mu söyleyecek kuzum?Cnm bn bugun 6+1 dim
Sen 7 küsür haftalık olmalısın
Doğru söylüyorsun canım çarşamba günü kalp atışı için çağırmıştı o randevuma gidince diğer doktor seçeneklerine bir bakıyımBen olsam kesinlikle değişirim zaten benim başımada bunun gibi doktorlar çıktı hemen iptal ediyorum..ben gebeliğimi pozitif doktorla geçirmek istiyorum zaten kendi stresimiz kendimize yeter
Çok sağol Allah razı olsun nasıl içimiz ferahladıÇoook sevindim gözünüz aydın
Aynı soruyu bende doktoruma sordum oda içi su dolu kavanoza balık koysan istediğin yöne çevirsen balığa birşey olur mu dediBende olmaz heralde dedim tamam bundan sonra bu balık ve kavanozdan yola çıkarak sorularını cevapla dediKızlar bişi sorcam karın üstüne yatıyormusunuz ben hep yüzüstü yatarak uyuyabılen bir insanım yan yatmak zorluyorda beni, size bir sorayım dedım
Regl tarihine göre internetten hesaplayabilirsin ama en doğrusunu doktor keseyi görünce ölçüp söylüyorBunları nasıl biliyoruz benim son Regl 18 Haziran. Kese görünce doktor mu söyleyecek kuzum?
Cnm bugun 4+6 haftalık hamişsinBunları nasıl biliyoruz benim son Regl 18 Haziran. Kese görünce doktor mu söyleyecek kuzum?
kalp atış gücü önemli hiçbirsey olmaz sonra ileriye bile giderKızlar günaydın Dün doktor kontrolüm vardı. Sat a göre 7+0 kese ölçümü ile de uyumluydu. Ama dün kese ölçümüm 6+4, bebeğin ölçümü ise 6+2 çıktı. Kalp atışını da duyduk. Biraz geriye gitmiş mi oluyor nasıl oluyor bunu yaşayan var mı?
Dünde bana doktorum 6+4 dedi. Sabahları oluyor benim bulantım boş boş öğürüyorum. Birde geceleri midem yanıyo remini ve bir şurup verdi çok çok kötü olursam kullanıcam6+4Bu arada kızlar hiç midem bulanmam yok sizde durumlar nasıl?
Banada 6+4 dedi doktor ama normalde tam 7 haftalıktı dün. 6+4 de gördük biz kalp atışını ama vajinal tabikiHım ultrason olarak evet hep gerıden söylüyor genelde doktorlar
Bakalım ben kalp atışına 7+4 te gdıcem
Bana ne dıcek acaba, ozmn bellı olcak
Benimki artıları söylemiyor mesela 6+4 olsam bile 6 hafta diyor.İlk günler vardı bende doktor yazmadı dedi sabr edicen yapıcak bir şey yok dedi ama şimdi iyiyim sadece sabah kahvaltını hala yapmadım erik yedim bekliyorum midem rahatsız hiç bir şey istemiyorumDünde bana doktorum 6+4 dedi. Sabahları oluyor benim bulantım boş boş öğürüyorum. Birde geceleri midem yanıyo remini ve bir şurup verdi çok çok kötü olursam kullanıcam
Bebeği keseyi ölçtü bana da öyle söyledi. İlaç içmemek bence de en iyisi ben dursun diye aldım ama kullanmayı düşünmüyorum çok kötü olmadıkçaBenimki artıları söylemiyor mesela 6+4 olsam bile 6 hafta diyor.İlk günler vardı bende doktor yazmadı dedi sabr edicen yapıcak bir şey yok dedi ama şimdi iyiyim sadece sabah kahvaltını hala yapmadım erik yedim bekliyorum midem rahatsız hiç bir şey istemiyorum
Tabi en iyisi sabr etmek lazımBebeği keseyi ölçtü bana da öyle söyledi. İlaç içmemek bence de en iyisi ben dursun diye aldım ama kullanmayı düşünmüyorum çok kötü olmadıkça
Çok zor ama ya gerçekten her konuda sabır gerekiyormuş. Beni bidaha 1 ay sonra çağırdı nasıl geçecek bilmiyorumTabi en iyisi sabr etmek lazım
1 aymı?beni haftaya yine çağırdı takip etmek istiyor sanırım düşüklerden dolayı..zaten zor bekliyorum acaba büyüdümü diyeÇok zor ama ya gerçekten her konuda sabır gerekiyormuş. Beni bidaha 1 ay sonra çağırdı nasıl geçecek bilmiyorum