2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar aşırı çok yürüme gezmenin bir sakıncası var mı sizce? Cahil misin demeyin lütfen çok tecrübesizim ve de çok paniğim akıntım çok var her seferinde korkarak gidiyorum tuvalete. Bir göreydik kalp atışını duyaydım belki rahatlardım biraz

Ben olsam kesinlikle değişirim zaten benim başımada bunun gibi doktorlar çıktı hemen iptal ediyorum..ben gebeliğimi pozitif doktorla geçirmek istiyorum zaten kendi stresimiz kendimize yeter
Doğru söylüyorsun canım çarşamba günü kalp atışı için çağırmıştı o randevuma gidince diğer doktor seçeneklerine bir bakıyım

Kızlar bişi sorcam karın üstüne yatıyormusunuz ben hep yüzüstü yatarak uyuyabılen bir insanım yan yatmak zorluyorda beni, size bir sorayım dedım
Aynı soruyu bende doktoruma sordum oda içi su dolu kavanoza balık koysan istediğin yöne çevirsen balığa birşey olur mu dediBende olmaz heralde dedim tamam bundan sonra bu balık ve kavanozdan yola çıkarak sorularını cevapla dedi

Kızlar günaydın Dün doktor kontrolüm vardı. Sat a göre 7+0 kese ölçümü ile de uyumluydu. Ama dün kese ölçümüm 6+4, bebeğin ölçümü ise 6+2 çıktı. Kalp atışını da duyduk. Biraz geriye gitmiş mi oluyor nasıl oluyor bunu yaşayan var mı?

Bunları nasıl biliyoruz benim son Regl 18 Haziran. Kese görünce doktor mu söyleyecek kuzum?
Cnm bugun 4+6 haftalık hamişsin
Haftaya kese görüsun inşallah

Doktor keseyi ölçtugunde o kaç haftalık ona bakıyor

Mesela bn 5+4 te gttım
Bna kese 5mm, 5 haftalıksın dedi

kalp atış gücü önemli hiçbirsey olmaz sonra ileriye bile gider

6+4Bu arada kızlar hiç midem bulanmam yok sizde durumlar nasıl?
Dünde bana doktorum 6+4 dedi. Sabahları oluyor benim bulantım boş boş öğürüyorum. Birde geceleri midem yanıyo remini ve bir şurup verdi çok çok kötü olursam kullanıcam

Hım ultrason olarak evet hep gerıden söylüyor genelde doktorlar
Bakalım ben kalp atışına 7+4 te gdıcem
Bana ne dıcek acaba, ozmn bellı olcak
Banada 6+4 dedi doktor ama normalde tam 7 haftalıktı dün. 6+4 de gördük biz kalp atışını ama vajinal tabiki

Dünde bana doktorum 6+4 dedi. Sabahları oluyor benim bulantım boş boş öğürüyorum. Birde geceleri midem yanıyo remini ve bir şurup verdi çok çok kötü olursam kullanıcam
Benimki artıları söylemiyor mesela 6+4 olsam bile 6 hafta diyor.İlk günler vardı bende doktor yazmadı dedi sabr edicen yapıcak bir şey yok dedi ama şimdi iyiyim sadece sabah kahvaltını hala yapmadım erik yedim bekliyorum midem rahatsız hiç bir şey istemiyorum

Bebeği keseyi ölçtü bana da öyle söyledi. İlaç içmemek bence de en iyisi ben dursun diye aldım ama kullanmayı düşünmüyorum çok kötü olmadıkça

Çok zor ama ya gerçekten her konuda sabır gerekiyormuş. Beni bidaha 1 ay sonra çağırdı nasıl geçecek bilmiyorum
1 aymı?beni haftaya yine çağırdı takip etmek istiyor sanırım düşüklerden dolayı..zaten zor bekliyorum acaba büyüdümü diye

Kızlar merhaba. Ben de 4+5 te gttim kese ve sac görüldü. Kese 8mm dediler. Ama açık kahverengi sarımsı lekelerim oluyor 2 gündür. Dün gittim 5+1 de kanama alanı görünmüyor dendi. Kese 13 mm olmuş. Ama bebeği göremedik. Ultrasonlar karından yapıldı. Lekelenme beni korkutuyor.

Eğilip kalkma, ev işi yapma ile ilgili ne diyor doktorlarınız? Benim eşimin sabrı tükendi galiba bulaşık vs yapmıyordum tüp bebek transferinden beri... şimdi yapmak zorundaysam da korkuyorum düşecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…