2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sorma canım ya eşimde birşey yoksa bile üzüntünden olucak diyip durdu ama tutamadım bi türlü kendimi.Şimdi onca üzüntümü hissettimi bilmiyorum ama ağrım var biraz.bir daha üzmücem kendimi bu kadar.
Kurcaladıkça hep bısey çıkıyor
Dipsiz kuyu gbi

Ay ne güzel bak çok şükür doktor seni bu hale getirdi zaten ikinci test gelmeden yok alıcaz çocuğu manyak.Ben zaten inanıyordum güzel olucağına cünkü bende araştırdım ve kendi kendime dedim sadece korkutmuş boş yerine.
Doktor biraz daha yumuşak söyleseydi iyiydi aslında şimdi annem doktorunu değiştir sana böyle haber vermesi ile sen etkilendin kötü haber veren hep vercek gibi gelir sana her söylediğini kötü algılarsın stres yaparsın diyor birazda kızdı beni üzdü diye.Doktorumun bilgisine çok güveniyorum alanında çok iyi ama işte fazla profesyonel olduğundan mıdır bir şeyi yumuşatmadan lap diye söylüyor.Böyle olduğunu bilerek gittim ama şimdi bir düşünüyorum ne yapsam diye.

Doktor biraz daha yumuşak söyleseydi iyiydi aslında şimdi annem doktorunu değiştir sana böyle haber vermesi ile sen etkilendin kötü haber veren hep vercek gibi gelir sana her söylediğini kötü algılarsın stres yaparsın diyor birazda kızdı beni üzdü diye.Doktorumun bilgisine çok güveniyorum alanında çok iyi ama işte fazla profesyonel olduğundan mıdır bir şeyi yumuşatmadan lap diye söylüyor.Böyle olduğunu bilerek gittim ama şimdi bir düşünüyorum ne yapsam diye.
Ben olsam kesinlikle değişirim zaten benim başımada bunun gibi doktorlar çıktı hemen iptal ediyorum..ben gebeliğimi pozitif doktorla geçirmek istiyorum zaten kendi stresimiz kendimize yeter

Kızlar merhaba. Benim son adet tarihinin başlangıcı15 hazirandı. 6 temmuzda kan testi vermiştim beta 0 Çıktı. 12temmuzda ve 13 temmuzda hafif lekelenme yaşadım. Adet oluyorum sanmıştım ama yerleşme kanamasıymış muhtemelen. Adetim gecikince 19 temmuzda ve 20 temmuzda test yaptım çift çizgi çıktı ikisi de. Adetim de gelmedi. Beta HCG vermedim ama. Hafta içi direk doktora gidincem. Allah nasip ederse sanırım ben de Mart 2024 annesi olacağım.

Kızlar merhaba aklım çok karıştı herkes farklı şeyler yaşıyor biliyorum ama merak ediyorum sormak istedim size de.
Adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif 2i3 temmuzda beta 141 idi 5 temmuzda 308 çıktı doktor artış iyi 10 gün sonra gelebilirsin dedi gittim kese gördü ama vajinalultarason ile ama bebek gözükmüyor dedi Haftaya yine gel dedi bugün gittim tekrar baktı kese biraz büyümüş hala bebek yok dedi yolk kesesi vs var dedi ve umutlandırmakta istemem dedi, normal şartlarda 8 haftalık olmam gerekirken bu hafta 6 olduğunu söyledi geriden geliyor net tarih veremedi. Beta da bakmak istemedi çünkü kese görüyorum şuan önemi yok dedi böyle. Sizce 15 gün sonra mı gitmeliyim ultrason resmini de ekliyorum. Sizce normal midir baya telaş yaptım çok karışık kafam.

Eklentiler

• 20230721_163922.jpg
    20230721_163922.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 63
Ben 😔 progestana rağmen hala var
Kızlar merhaba aklım çok karıştı herkes farklı şeyler yaşıyor biliyorum ama merak ediyorum sormak istedim size de.
Adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif 2i3 temmuzda beta 141 idi 5 temmuzda 308 çıktı doktor artış iyi 10 gün sonra gelebilirsin dedi gittim kese gördü ama vajinalultarason ile ama bebek gözükmüyor dedi Haftaya yine gel dedi bugün gittim tekrar baktı kese biraz büyümüş hala bebek yok dedi yolk kesesi vs var dedi ve umutlandırmakta istemem dedi, normal şartlarda 8 haftalık olmam gerekirken bu hafta 6 olduğunu söyledi geriden geliyor net tarih veremedi. Beta da bakmak istemedi çünkü kese görüyorum şuan önemi yok dedi böyle. Sizce 15 gün sonra mı gitmeliyim ultrason resmini de ekliyorum. Sizce normal midir baya telaş yaptım çok karışık kafam.
ben sizin yerinizde olsam başka bir hastanede baktırırım bir de makinesi daha iyi
bir yerde deneyin bu nasıl bilmiyorum ama

Canım geç döllenme yaşadığını düşünüyorum bende senin gibi oldum kese göründü bebek yoktu sonra yolk göründü karından gölge gibi 1 hafta sonra gittik bebiş de göründü korkma biraz daha büyüsün bebeğin ferah tut içini bende sen gibiydim boşuna takmışım kafama 🦋🦋

X