2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kizlar bende yarın doktora gidicem inşallah bu sefer görür ve bende kaç haftalık olduğunu söyleyebilirim öğleden sonra randevu tahlil istiycek ama ac tok hamilelikte farkediyor mu bilginiz var mi

Ben de kanamam var diye vajinal baktırmaya cesaret edemedim günlerdir boş mu diye tedirginin iyi ki baktırmışsın beklemek zor

Hastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Sıkmayın canınızı benim kırmızı ve yoğun bir kanamam oldu ama Progestan ile kesildi çok şükür. Dinlenin bol bol

Kızlar korkmayın lütfen stresten uzak durun ben babaannemi kaybettim cenazemiz vardı o kadar çok ağladım üzüldüm ki 3 gün çok az bir iki damlada olsa lekelenmem oldu çok korktum . Hastaneye bile gitcek durumda değildim. Toparladım kendimi çok şükür bir sıkıntı yok üzülünce arada karnıma ağrılar kramplar giriyor . Kendimi iyi hissettiğim de ise hiç birşey yok sanki . Ufacıkta olsalar bizim ne hissettiğimize bizden fazla etkileniyorlar ..

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Bence bunu çok dert etmeyin sonuçta günde onlarca hasta gidiyor herbirine duygusal yaklaşmaktan vazgeçmeliyiz

Kizlar bende yarın doktora gidicem inşallah bu sefer görür ve bende kaç haftalık olduğunu söyleyebilirim öğleden sonra randevu tahlil istiycek ama ac tok hamilelikte farkediyor mu bilginiz var mi
Tiroid ve şeker testleri için açlık gerekiyor. Güzel haberlerle dön

İlk gebeliğimde zofer kullandım 3 kutu kadar da bitirdim gebelik için kullanılmaz yazıyor. Kızım doğar doğmaz kalbinde bir sıkıntı olmuştu 1 yaşında geçti çok şükür ama zofere bağlıyorum şuan

Canım benim tsh 4,25ti gebe kalmadan önce tedavi başladı. 25lik tiroid ilacına başlattı doktor ve 2 haftada 2,49'a düştü. Gebe kalınca tekrar gel dozunu ayarlayalım dedi. Dün tahlil verdim ve şu an 2.14. Gebeliğim boyunca kullanacağım çünkü bırakınca yükseliyor. Doktorun 25'lik başlatabilirdi en azından sanki ama onlar daha iyi işini bilirler. Bu arada senin aman aman yüksek değil

Doktorum dahiliyeye gitmemi söyledi ben de ona şaşırdım kendisi de ilaç verebilir o zaman anladığım kadarıyla. Dediğin gibi verse iyi olurdu aslında ama tahlil vermemi söyledi hem de iki hafta sonrasına. Şimdi doktor ile ilgili soru işaretim oldu kafamda

Benimde ilk kimyasal gebelik geçirdiğim zamanlar 9 lara kadar çıkmıştı canım hormon testlerinde . Kadın doğumcu gebelik kararını ertele ve dahiliyeye git hemen ilaca başlaman gerekiyor dedi hemde 2 sene ardından oluşan gebelikti ama kimyasal oldu belki sebebi oydu ben yüksek olduğunu bilmiyordum. 50 mg başladık 15 güne kadar 2 lere düştü . Arından 2 kimyasal daha geçirdim o zamanlarda yükseliyordu . Şimdi çok şükür 7. Haftadayım gebe kalır kalmaz koşarak gittim dahiliyeye . Hemen baktık 4,80 lere yükselmiş çok oynayan bir değer hamilelikte 75 mg olarak devam ediyorum benim müdahale edilmezse çok fazla yükseliyor ve bunun dozunu en iyi dahiliye doktorları ayarlıyor . Ve her ay ölçüm yapılması gerekiyor gebelik boyunca . Lütfen ihmal etmeyin önemli bir konu bu . Kadın doğumluların ilgi alanı değil .

Benim dahiliye doktorum verdi ilacı

Ekledim kaçırdıklarımı da kızlar eksik olanlar son adet tarihini de yazarsa yarın sıralamayı da son adet tarihine göre yaparım daha doğru olur
Canım beni tablodan silebilirsin kanamam ağır bi şekilde başladı kimyasal gebeliğe döndü vücut atıyor bir dahaki sefere inşallah
İnşallah herkes sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucağına alır, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum herkes için, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…