2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Geçmiş olsun

geçmiş olsun bu ay kafanı başka şeyle meşgul edip akışına bırakırsan müjde verirsin bize diye düşünüyotrum canım inşaalh gelecek ay olacak bence

melegim can ben etiket yapmayı unutmuşum yorumunuz nedir merak ettim.

merhaba nasıl bir kusmanız oluyor kusura bakmayın ama dün sabaha kadar benim bembeyaz köpük köpük gekdi gebelikten mi die düşündük ama yemekten sonra değildi özellikle su içince geliyor (

ben kalp atısını duyan arkadaslara bişey sormak istiyorum kalp atıs sayısı kaçtı bebişinizin benimki 104 bu evrede 100 üstü olması yeterli ama 3-4 gün sonra tekrar gel 120 yi gecmesi lazım dedi

Hastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
canım nasılsın ?
benım bı arakdasım var oda hamıle d vıtamını 6 cıktı ve onunda gecen haftalarda kanaması olmustu ..
suan ıyı ama , belkıde ondan kaynaklıdır ve çözülür

Anladım canım. Doktorum iki hafta içinde kan vermemi istedi ama ben salı günü vereyim diye düşünüyordum ama bu kadar önemliyse yarına hemen kan vereyim

canım nasılsın ?
benım bı arakdasım var oda hamıle d vıtamını 6 cıktı ve onunda gecen haftalarda kanaması olmustu ..
suan ıyı ama , belkıde ondan kaynaklıdır ve çözülür
Şimdi sonuçlara baktım bende 4 çıkmış şaşırdım kaldım çok güzeldi bende nasıl öyle düşmüş .1 tane sprey günde 1 defa yazmış onunla çözülürmü bilemedim..gelsin doktor sorucam

bayaa düşük ,
arkadasımada dün ıgne, spery, hap vs vermıs doktoru ..
ınsallah artar canım ılaclarla , bolca güneşlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…