- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
Geçmiş olsunCanım beni tablodan silebilirsin kanamam ağır bi şekilde başladı kimyasal gebeliğe döndü vücut atıyor bir dahaki sefere inşallah
İnşallah herkes sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucağına alır, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum herkes için, sevgiler
canım bilgilerini atarsan eklerim tabi :)Listeyi kim düzenliyor acaba beni de ekleyebilir mi
geçmiş olsun bu ay kafanı başka şeyle meşgul edip akışına bırakırsan müjde verirsin bize diye düşünüyotrum canım inşaalh gelecek ay olacak benceCanım beni tablodan silebilirsin kanamam ağır bi şekilde başladı kimyasal gebeliğe döndü vücut atıyor bir dahaki sefere inşallah
İnşallah herkes sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucağına alır, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum herkes için, sevgiler
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınHastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Merhabalar ben de ancak doktora gidebildim. G gunes2018 bilgilerimi güncelleyebilir mısın?
Şehir normalde İstanbul yaz tatili için memleketteyim. 7+2 kese, bebek, kalp atışı çok şükür hepsini gördük duyduk
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Karından USG. Devlet Hastanesi'ne gittiğim için tek bu fotosu var.
Eki Görüntüle 3274036
Tabi haklısınız, zaman içinde neler değişecek kim bilir :)Bence bunu çok dert etmeyin sonuçta günde onlarca hasta gidiyor herbirine duygusal yaklaşmaktan vazgeçmeliyiz
merhaba nasıl bir kusmanız oluyor kusura bakmayın ama dün sabaha kadar benim bembeyaz köpük köpük gekdi gebelikten mi die düşündük ama yemekten sonra değildi özellikle su içince geliyorKızlar Bugün kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışı duydum çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 Tüp bebek 1 aşılama geçirdim hamile kalamadım bana hamile kalamasın dediler. Haziran ayında spontane hamile kaldım çok şükür ilk zamanlar inanamadık ama şuan idrak ettik. Benimde kesenin yanında çok küçük bir kanama alanım varmış. Dr progestan fitil sabah akşam verdi bol su ve dinlen dedi geçen hafta pembe bazen kahverengi kanamam oluyordu ama dinlenince geçti hepsi yerleşme kanaması olarak geçiyormuş normalmış bu haftalar bol dinlenme ile geçirin. Ayrıca 3 4 gündür aşırı midem bulamıyordu prilam dr başladım dokturum içebilirsin dedi. dün kullandım gözlerim açıldı gerçekten kendime geldim çok bulantınız kusmanız varsa doktorunuza sorup kullanın derim.
canım gebelikten değil de karnın acsa safra kusmussundur o oyle oluyormerhaba nasıl bir kusmanız oluyor kusura bakmayın ama dün sabaha kadar benim bembeyaz köpük köpük gekdi gebelikten mi die düşündük ama yemekten sonra değildi özellikle su içince geliyor(
24 yaş Kocaeli de yaşıyorum ilk çocuk,canım bilgilerini atarsan eklerim tabi :)
Son adet tarihim 8 Haziran, 14 Mart tahmini doğum24 yaş Kocaeli de yaşıyorum ilk çocuk,
o haftasına gore degısıyor, kacıncı haftada 104 tü?ben kalp atısını duyan arkadaslara bişey sormak istiyorum kalp atıs sayısı kaçtı bebişinizin benimki 104 bu evrede 100 üstü olması yeterli ama 3-4 gün sonra tekrar gel 120 yi gecmesi lazım dedi
6+2 Canım daha cok küçü yeni olusmus dedio haftasına gore degısıyor, kacıncı haftada 104 tü?
normal bence buyudukce kalp hızı da artıyor6+2 Canım daha cok küçü yeni olusmus dedi
hadi insallah :)normal bence buyudukce kalp hızı da artıyor
canım nasılsın ?Hastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Anladım canım. Doktorum iki hafta içinde kan vermemi istedi ama ben salı günü vereyim diye düşünüyordum ama bu kadar önemliyse yarına hemen kan vereyimBenimde ilk kimyasal gebelik geçirdiğim zamanlar 9 lara kadar çıkmıştı canım hormon testlerinde . Kadın doğumcu gebelik kararını ertele ve dahiliyeye git hemen ilaca başlaman gerekiyor dedi hemde 2 sene ardından oluşan gebelikti ama kimyasal oldu belki sebebi oydu ben yüksek olduğunu bilmiyordum. 50 mg başladık 15 güne kadar 2 lere düştü . Arından 2 kimyasal daha geçirdim o zamanlarda yükseliyordu . Şimdi çok şükür 7. Haftadayım gebe kalır kalmaz koşarak gittim dahiliyeye . Hemen baktık 4,80 lere yükselmiş çok oynayan bir değer hamilelikte 75 mg olarak devam ediyorum benim müdahale edilmezse çok fazla yükseliyor ve bunun dozunu en iyi dahiliye doktorları ayarlıyor . Ve her ay ölçüm yapılması gerekiyor gebelik boyunca . Lütfen ihmal etmeyin önemli bir konu bu . Kadın doğumluların ilgi alanı değil
Şimdi sonuçlara baktım bende 4 çıkmış şaşırdım kaldım çok güzeldi bende nasıl öyle düşmüş .1 tane sprey günde 1 defa yazmış onunla çözülürmü bilemedim..gelsin doktor sorucamcanım nasılsın ?
benım bı arakdasım var oda hamıle d vıtamını 6 cıktı ve onunda gecen haftalarda kanaması olmustu ..
suan ıyı ama , belkıde ondan kaynaklıdır ve çözülür
Bende kısmet olursa 1.5 hafta sonra bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem keseyi geçen pazar gördüm 15 gün sonra gel dediNasip olursa bende buradayım diyeceğim.. inanıyorum o ay bu ayMart annesi balık burcu bebesi sahibi olacağım bende
bayaa düşük ,Şimdi sonuçlara baktım bende 4 çıkmış şaşırdım kaldım çok güzeldi bende nasıl öyle düşmüş .1 tane sprey günde 1 defa yazmış onunla çözülürmü bilemedim..gelsin doktor sorucam