Evet kızlarda öyle dediler bende öyle devam edicem.Yoğurt manga yogurtu almak istiyorumpastorize sur tercıh edın dıyorlar,
ben yogurdumu acık sut alıp ıyıce kaynatıp yapıyorum ..
ama süt içeceksem marketten gunluk sut ya da pastorize alıyorum canım
manda yogurdu satılıyor, bızım bır kasapta vardı..Evet kızlarda öyle dediler bende öyle devam edicem.Yoğurt manga yogurtu almak istiyorum
Evet bizdede var bu gün alıcam..yok ben ilk gebelikte yedim sorun yaşamadım çok şükür..manda yogurdu satılıyor, bızım bır kasapta vardı..
ama ben probıyotık maya ıle mayalıyorum bagırsaklaırm sorunlu her yogurdu yıyemıyorum
Bugün kahverengi akıntı başladı. Bhcg aynı yerde 1 gün arayla yani bugün yaptırdım 61 küsür bişey çıktı sıfırlanmamış ama kanamam başlıyor sanki normal mi kafamda sorular ? Pazartesi hem bu durum için hemde genel kontrol için doktorumdan randevu aldım. O zamana kadar sanırım bir sürü şey geçecek kafamdan.canım iki günde bir iki karına cıkıyor normalde 9 gün önce 11 ise suan 176-200 arası olması lazım en az sanırım ama kendini sıkıntıya sokma yinede bence dönene kadar idrar testiyle ciginin koyulasma durumunu izle dönüşte kan testi ver tekrar inşallah geç döllenme olmuştur oyle değilse bile önümüzdeki ay olur kendini hiç strese sokma ne zaman artık istemiyorum diyosun o zaman oluyor
bende denıyım bakalım, sorun olmazsa bende alırım..Evet bizdede var bu gün alıcam..yok ben ilk gebelikte yedim sorun yaşamadım çok şükür..
Kahverengi akıntı geldi benden çok korkuyorumbende denıyım bakalım, sorun olmazsa bende alırım..
kaçıncı haftadasın suan ?Kahverengi akıntı geldi benden çok korkuyorum
Çok iyi düşmüş gerçekten. Bende haftaya tekrar vereyim bakalım. Ara ara kontrol etmekte de fayda var o zamanhıc korkma , benım hamılelıgın basında 2 olan degerım 4,89 cıktı..
ılac verdı dahılıye doktorum suan 1,19...
ama her ay tsh ve serbest t4 baktırıyorum ..
ılacla hemen dusuyor merak etme cok yusek degıl suan
6+2 doktorumu arıcam şimdi fitil akşam kullanıyorum zaten..ilk düşük bende böyle başladıkaçıncı haftadasın suan ?
benım ıkı arkadasım da hamıle 7.haftalarında kehve pembe lekelenmelerı oldu..
doktorlar progestan vermıstı canım, suan bı sorunları yok
10günde hap ıle 2ye dusmustu canım korkma hıc,Çok iyi düşmüş gerçekten. Bende haftaya tekrar vereyim bakalım. Ara ara kontrol etmekte de fayda var o zaman
düşüğü hemen aklına getırme,6+2 doktorumu arıcam şimdi fitil akşam kullanıyorum zaten..ilk düşük bende böyle başladı
Ben 48 ile öğrendim adetten 5 gün önceAdetin kaç gün geçmişti ilk betayı verdiğinde
Hayır ovulasyon testi ve clife diye bir macun yedim.Femara ile mi hamile kaldınız acaba
6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verinPazartesi doktor 5 haftalıksın dedi..her şey yolundaysa şimdi büyümüş)
betayı hesapla canım 2 güne bir iki katına cıkıyor kesen 3500 betadan sonra görünür karından alt için 1000 üstü yeterliSAT 13.06.2023 buna göre (5+1)
5. Gün donmuş embriyo transfer tarihim 6.7.2023 buna göre (4+4)
Hamilelik sürelerim.
Beta hgc
14 Temmuz: 46 (transferden sonra 8. Gün)
17 Temmuz 235 (11. Gün)
19 Temmuz 606 (13. Gün)
Keseyi görmek için hangi tarihi baz alarak randevu almalıyım? Yardım edebilir misiniz lütfen
Prilam dr canım bende sen gibi oldum. İlk gebeliğim bulantım çoktu gözlerimi açamaz hale geldim sürekli uyuklama kussam rahatlardım ama ben kusamıyorum da doktorum gece yatmadan 2tane iç yat bulantın geçer dedi ben 1 tane içtim yattım bugün çok iyiyim günde 4 taneye kadar içen var bir araştır dr sor istersen.Kızlar selamlar umarım herkes iyidir. mide bulantısı dan öğürmekten gözümü açamıyorum halsizlik yorgunluk eklendi üstüne. İlk gebeliğim asla böyle değildi mide bulantım vardı ama gezerdim yerdim içerdim7+5 olduk bugün doktorda şuana kadar sadece 1 kere ultrasona girdik. Tahliller vs yapıldı yaklaşık 40 tane tahlil yaptırdı içeriği bitkisel bir kaç vitamin verdi. mide bulantısı için ilaç yazmayacağım ilaç son çare dedi. Kızımda zofer kullanıyordum internetten baktım gebelikte kullanılması sakıncalı diyor ama kullanmıştım mide bulantısı için doktorunuzdan ilaç takviyesi alan oldu mu hangi ilacı yazdı acaba
Sağolasın canım mm aldırayım eczaneden hemenPrilam dr canım bende sen gibi oldum. İlk gebeliğim bulantım çoktu gözlerimi açamaz hale geldim sürekli uyuklama kussam rahatlardım ama ben kusamıyorum da doktorum gece yatmadan 2tane iç yat bulantın geçer dedi ben 1 tane içtim yattım bugün çok iyiyim günde 4 taneye kadar içen var bir araştır dr sor istersen.
Gözünüz aydınAllah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun güzel anneler Rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli analı babalı kucağımıza almamızı nasip etsin.Canım @YILDIS listede varım bilgilerimi güncellemek istiyorum eksikler var. Şehir Ankara Yaş 31 İlk kese 5+0 Kalp atışı 6+4 elhamdülillah İlk bebeğim olacak inşallah tahmini doğum tarihi 13.03.2024 görünüyor benim sat 26 Mayıs ama polikistik over hastası olduğum için 3 Haziran olarak doktorum değiştirdi geç döllenme olmuş teşekkürler