2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış:KK43:( lütfen yardım edin en büyük korkum
Çoğul gebelik olabilir, kötü düşünme hemen. Pembe lekelenme ise her zaman kötü bir şey olmuyor dinlen bol bol su iç bende de leke oldu yerleşme sırasında olabiliyor. Istersen yarın doktora görün değerin daha da çıkacağı için alttan muayene ile kesen görülebilir. Hem doktorla da konuşursun. 🙏🏻

Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun güzel anneler Rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli analı babalı kucağımıza almamızı nasip etsin.🤲🤲 Canım G gunes2018 listede varım bilgilerimi güncellemek istiyorum eksikler var. Şehir Ankara 🏡 Yaş 🎂 31 İlk kese 5+0 🦘 Kalp atışı ❤️ 6+4 elhamdülillah İlk bebeğim olacak inşallah tahmini doğum tarihi 13.03.2024 görünüyor benim sat 26 Mayıs ama polikistik over hastası olduğum için 3 Haziran olarak doktorum değiştirdi geç döllenme olmuş teşekkürler 🦋🦋

Kızlar Bugün kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışı duydum çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 Tüp bebek 1 aşılama geçirdim hamile kalamadım bana hamile kalamasın dediler. Haziran ayında spontane hamile kaldım çok şükür ilk zamanlar inanamadık ama şuan idrak ettik. Benimde kesenin yanında çok küçük bir kanama alanım varmış. Dr progestan fitil sabah akşam verdi bol su ve dinlen dedi geçen hafta pembe bazen kahverengi kanamam oluyordu ama dinlenince geçti hepsi yerleşme kanaması olarak geçiyormuş normalmış bu haftalar bol dinlenme ile geçirin. Ayrıca 3 4 gündür aşırı midem bulamıyordu prilam dr başladım dokturum içebilirsin dedi. dün kullandım gözlerim açıldı gerçekten kendime geldim çok bulantınız kusmanız varsa doktorunuza sorup kullanın derim. 🦋🦋🦋

Kızlar bende kalp atışını duymak için bugün gittim çok şükür de duyduk. Normalde 6+6 iken doktorum 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Zaten yumurtlamam geç olmuştu onun da etkisi olabilir.

Benim sıkıntım şu anda tsh ile alakali 2.89 çıktı değerim. Gebelikte 2.5 altı istiyorlarmış. Düşüğe ya da zeka geriliğine neden olabilirmiş ya da bebeğin tiroidini etkileyebilirmiş. Doktorum iki üç hafta sonra tekrar kan ver dedi yüksek çıkarsa dahiliyeye görünmemi istedi. Benzer durumda olan var mi ya da daha önceki hamileliklerinde tsh yüksekliği yaşayan oldu mu?

Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış:KK43:( lütfen yardım edin en büyük korkum
Farklı hastanelerde kan verdiyseniz ondan da değer farkı çıkabiliyor bende de düşük yükselme olmuştu ama sıkıntı yokmuş. Boşuna üzülme bence çoğul gebelik olabilir. Keseni görmeden rahat edemezsen bi kontrole git için rahatlatsın ben öyle yapmıştım.

Kızlar merhaba 6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verin

bazı doktorlar maalesef prof da olsa duusnmeden duygusuz yaklasıyorlar olaylara ,
cok ıyı bır baska doktotrun gorusunu almakda faydalı olacaktır,
ınsallah bı cozumu bulunur , ama bu cok ınce bı nokta suan bunu tasımıyorda olabılırsın belkı ıkı ay once gecırdın ?
bunlar onemlı aslında ,
tekrarlanabılır test .
Biraz önce devlet hastanesindeki doktora gittim durumu anlattım ve bi kaç soru sordum cevaplamadı perinatoloji mi ne varmış oraya yeşil alan açtım randevu alın oraya sorarsın dedi.Durumu anlatıkktan sonra bi kaç birşey söylemesini beklerdim yüzüme bile bakmadı istediğim kan testlerini yaptı allahtan.sonuç ya bu cuma yada haftaya cuma çıkarmış biraz önce çıkar inşallah

Biraz önce devlet hastanesindeki doktora gittim durumu anlattım ve bi kaç soru sordum cevaplamadı perinatoloji mi ne varmış oraya yeşil alan açtım randevu alın oraya sorarsın dedi.Durumu anlatıkktan sonra bi kaç birşey söylemesini beklerdim yüzüme bile bakmadı istediğim kan testlerini yaptı allahtan.sonuç ya bu cuma yada haftaya cuma çıkarmış biraz önce çıkar inşallah
devlet doktorları oyle oluyor maalesef ,
bazı arkadasları okudum cmv pozıtıf cıkanları adıvıte testi ıstemısler ve enfeksıyon bolumune yonlendırmıs doktorları

Kızlar merhaba 6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verin

ANNE ADIYaşŞehir
Son
Adet Tarihi​
Kaçıncı ÇocukKeseKalp AtışıTahmini Doğum TarihiCinsiyetBebek GelişimiBebek Adı
C chtluck 26.May
2.​
CYdA CYdA 3126.May
Zeynep188127.May
minnosu2927.May
2.​
5+06+3
ayb042027.May6+16+12Mart2024
sibella31İstanbul
28.May​
2.​
7+27+2
ae_ae
28.May​
5+25+2
-Arwen-30Ankara
28.May​
1.​
5+45+45Mart2024
Gezer161030.May
xoxohnd32Ankara30.May
1.​
5+16+34Mart2024
pera223330.May
1.​
5+16+2
Polypoo31.May6+0
europh31.May
Cigdemdurukurtulus31.May
minikkbirkus3331.May
2.​
5+36Mart2024
berenikaa31.May5+65+6
Sevm5727İstanbul1.Haz
1.​
4+35+67Mart2024
B bencemahzuruyok 30Yalova
1.Haz​
1.​
6+06+0
elifnur27272.Haz
akgnss
2.Haz​
@yagmursulari28Gaziantep
2.Haz​
5+5
@pyrzaltnk122.Haz
Niqu Niqu 35Tekirdağ3.Haz
1.​
5+06+0
Syhoya Syhoya 3.Haz
2.​
5+26+2
womi womi 28
3.Haz​
4+65+69Mart2024
melekgungor
5.Haz​
5+2
@Kartalicezeynep5.Haz
@morsupurge38İstanbul
6.Haz​
2.​
5+212Mart2024
Tikabasa39İstanbul8.Haz
2.​
5+4
@gkcgrl
9.Haz​
1.​
5+0
anzellan34Kocaeli9.Haz
1.​
5+315Mart2024
rehnuma1437Tekirdağ
10.Haz​
3.​
@donersesenindir3210.Haz
1.​
5+415Mart2024
cicekperisi1211.Haz
G gunes2018 31Adana12.Haz
2.​
18Mart2024
burcuozz12312.Haz
sansbeb
13.Haz​
2.​
KeriminHilali31
14.Haz​
2.​
strudel36İstanbul
15.Haz​
2.​
21Mart2024
aburcucuburistanbul5+3
Smgrsn
2.​
5+6
Galiya4+6
htcbrkrkn29
beracik80
1.​
pinarclsn
masalimsi1
Gazel2110
eabtu eabtu
Zeyna90
meris123
kkucuk
Nuketttt
kbrab
1fafeyla
babylovev
Pamuk9494
belomossin
mlsasla
sbl1234
Benhckmse
pembe38
pempbepsikolog
Ha_haa
Listeyi kim düzenliyor acaba beni de ekleyebilir mi

Kızlar selamlar umarım herkes iyidir. mide bulantısı dan öğürmekten gözümü açamıyorum halsizlik yorgunluk eklendi üstüne. İlk gebeliğim asla böyle değildi mide bulantım vardı ama gezerdim yerdim içerdim 😔 7+5 olduk bugün doktorda şuana kadar sadece 1 kere ultrasona girdik. Tahliller vs yapıldı yaklaşık 40 tane tahlil yaptırdı içeriği bitkisel bir kaç vitamin verdi. mide bulantısı için ilaç yazmayacağım ilaç son çare dedi. Kızımda zofer kullanıyordum internetten baktım gebelikte kullanılması sakıncalı diyor ama kullanmıştım 😔 mide bulantısı için doktorunuzdan ilaç takviyesi alan oldu mu hangi ilacı yazdı acaba

Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun güzel anneler Rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli analı babalı kucağımıza almamızı nasip etsin.🤲🤲 Canım G gunes2018 listede varım bilgilerimi güncellemek istiyorum eksikler var. Şehir Ankara 🏡 Yaş 🎂 31 İlk kese 5+0 🦘 Kalp atışı ❤️ 6+4 elhamdülillah İlk bebeğim olacak inşallah tahmini doğum tarihi 13.03.2024 görünüyor benim sat 26 Mayıs ama polikistik over hastası olduğum için 3 Haziran olarak doktorum değiştirdi geç döllenme olmuş teşekkürler 🦋🦋
Femara ile mi hamile kaldınız acaba

Kızlar Bugün kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışı duydum çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 Tüp bebek 1 aşılama geçirdim hamile kalamadım bana hamile kalamasın dediler. Haziran ayında spontane hamile kaldım çok şükür ilk zamanlar inanamadık ama şuan idrak ettik. Benimde kesenin yanında çok küçük bir kanama alanım varmış. Dr progestan fitil sabah akşam verdi bol su ve dinlen dedi geçen hafta pembe bazen kahverengi kanamam oluyordu ama dinlenince geçti hepsi yerleşme kanaması olarak geçiyormuş normalmış bu haftalar bol dinlenme ile geçirin. Ayrıca 3 4 gündür aşırı midem bulamıyordu prilam dr başladım dokturum içebilirsin dedi. dün kullandım gözlerim açıldı gerçekten kendime geldim çok bulantınız kusmanız varsa doktorunuza sorup kullanın derim. 🦋🦋🦋
doktor bana hap olarak yut dedi aynı ilaç hem fitil hem hap olarak mı kullanılabiliyor

Kızlar bende kalp atışını duymak için bugün gittim çok şükür de duyduk. Normalde 6+6 iken doktorum 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Zaten yumurtlamam geç olmuştu onun da etkisi olabilir.

Benim sıkıntım şu anda tsh ile alakali 2.89 çıktı değerim. Gebelikte 2.5 altı istiyorlarmış. Düşüğe ya da zeka geriliğine neden olabilirmiş ya da bebeğin tiroidini etkileyebilirmiş. Doktorum iki üç hafta sonra tekrar kan ver dedi yüksek çıkarsa dahiliyeye görünmemi istedi. Benzer durumda olan var mi ya da daha önceki hamileliklerinde tsh yüksekliği yaşayan oldu mu?
hıc korkma , benım hamılelıgın basında 2 olan degerım 4,89 cıktı..
ılac verdı dahılıye doktorum suan 1,19...
ama her ay tsh ve serbest t4 baktırıyorum ..
ılacla hemen dusuyor merak etme cok yusek degıl suan

maşallaaahhh saglıkla gelsın canım,
benımde 2 asılama ve tup bebek sonrasu dogal oldu şukurler olsunn,
progestan ıle o kanama alanı gecer ınsallah bolca dınlen..

Kızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü
pastorize sur tercıh edın dıyorlar,
ben yogurdumu acık sut alıp ıyıce kaynatıp yapıyorum ..
ama süt içeceksem marketten gunluk sut ya da pastorize alıyorum canım

Çok sevindim adına en çokta zor süreclerden geçenler hamiş kalınca umut hep var diyorum☺️bende 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım şimdi kendim hamile kaldım çok şükür🙌🏻🥰Kucağımıza almak nasip etsin Allah🙌🏻🙌🏻🙌🏻

X