- 10 Ekim 2022
- 227
- 46
- 26
6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verinSağolasın canım mm aldırayım eczaneden hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verinSağolasın canım mm aldırayım eczaneden hemen
kahverengi eski birikmiş kan diyorlar kırmızı kan yeni kan oluyor korkmayın benceKahverengi akıntı geldi benden çok korkuyorum
yok imkansız su gelmesi rahat olun su gelmesi saatlerce cis yapmamış bir anda çişinizi yapmıssınız gibi6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verin
Canım gölge gibi biraz karından gördük görmedik gibi oldu.Dr tam emin olmadı vajinal baksak daha iyi dedi bende bakalım dedim baktık vajinal da hemen göründü. Rahatladım baktırmasam boş gebelik diye kafaya takacaktım çok şükür doluymuşGözünüz aydın 5+0da kesenin içinde Yolk kesesini de gördünüz mü acaba?
Zofer ile prilam karşılaştırdım canım zofer kanser hastaları içinmiş zaten prilam dr gebelik bulantısı için üretilmiş bir ilaçmış gönlüm daha da ferahladı şimdi prilam ilacı etki etmeyenlere zofer veriyorlarmış.Sağolasın canım mm aldırayım eczaneden hemen
Teşekkürlerbetayı hesapla canım 2 güne bir iki katına cıkıyor kesen 3500 betadan sonra görünür karından alt için 1000 üstü yeterli
Canım benim de çok arttı 97 den üç gğnde 467 ye 4 günde de 5000 e çıktı ama çok şükür bugün bebeği gördük kalp atışını duyduk endişelenme lütfenKızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum
Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindimHastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Çok gecmis olsun canimHastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
canım darısı başıma maşallah sizeCanım benim de çok arttı 97 den üç gğnde 467 ye 4 günde de 5000 e çıktı ama çok şükür bugün bebeği gördük kalp atışını duyduk endişelenme lütfen
Canim 467 ' de kac gunluktun ?Canım benim de çok arttı 97 den üç gğnde 467 ye 4 günde de 5000 e çıktı ama çok şükür bugün bebeği gördük kalp atışını duyduk endişelenme lütfen
Çok geçmiş olsun inşallahHastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Cnm sen 1800 den sonra kan verdın mi tekrardan?Ben 48 ile öğrendim adetten 5 gün önce
Cnm bişy olmıcak canını sıkma lütfenHastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Sağol canım.İn şa Allah bir şey olmazCnm bişy olmıcak canını sıkma lütfen
Çoğu kişide artık bu lekelenmeler çok sık oluyor neredeyse herkeste
Güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm seda hanım sana numarasını vermişmiydı?Sağol canım.İn şa Allah bir şey olmaz