- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
yerlesme kanaması olabılır, doktorunuza yazın progestan başlatabılır eger kullanmıyorsanızKızlar ben geçen hafta keseyi gördüm haftayada kalp atışı için gidecektim ama bugün hafif pembe kan geldi neden geldi acaba içime korku düştü
Çoğul gebelik olabilir, kötü düşünme hemen. Pembe lekelenme ise her zaman kötü bir şey olmuyor dinlen bol bol su iç bende de leke oldu yerleşme sırasında olabiliyor. Istersen yarın doktora görün değerin daha da çıkacağı için alttan muayene ile kesen görülebilir. Hem doktorla da konuşursun.Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum
KarındanYaa karından mı vajinal mi?
Farklı hastanelerde kan verdiyseniz ondan da değer farkı çıkabiliyor bende de düşük yükselme olmuştu ama sıkıntı yokmuş. Boşuna üzülme bence çoğul gebelik olabilir. Keseni görmeden rahat edemezsen bi kontrole git için rahatlatsın ben öyle yapmıştım.Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum
Biraz önce devlet hastanesindeki doktora gittim durumu anlattım ve bi kaç soru sordum cevaplamadı perinatoloji mi ne varmış oraya yeşil alan açtım randevu alın oraya sorarsın dedi.Durumu anlatıkktan sonra bi kaç birşey söylemesini beklerdim yüzüme bile bakmadı istediğim kan testlerini yaptı allahtan.sonuç ya bu cuma yada haftaya cuma çıkarmış biraz önce çıkar inşallahbazı doktorlar maalesef prof da olsa duusnmeden duygusuz yaklasıyorlar olaylara ,
cok ıyı bır baska doktotrun gorusunu almakda faydalı olacaktır,
ınsallah bı cozumu bulunur , ama bu cok ınce bı nokta suan bunu tasımıyorda olabılırsın belkı ıkı ay once gecırdın ?
bunlar onemlı aslında ,
tekrarlanabılır test .
devlet doktorları oyle oluyor maalesef ,Biraz önce devlet hastanesindeki doktora gittim durumu anlattım ve bi kaç soru sordum cevaplamadı perinatoloji mi ne varmış oraya yeşil alan açtım randevu alın oraya sorarsın dedi.Durumu anlatıkktan sonra bi kaç birşey söylemesini beklerdim yüzüme bile bakmadı istediğim kan testlerini yaptı allahtan.sonuç ya bu cuma yada haftaya cuma çıkarmış biraz önce çıkar inşallah
Listeyi kim düzenliyor acaba beni de ekleyebilir mi
ANNE ADI Yaş Şehir Son
Adet TarihiKaçıncı Çocuk Kese Kalp Atışı Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Bebek Gelişimi Bebek Adı C chtluck 26.May 2.CYdA 31 26.May Zeynep1881 27.May minnosu 29 27.May 2.5+0 6+3 ayb0420 27.May 6+1 6+1 2Mart2024 sibella 31 İstanbul 28.May 2.7+2 7+2 ae_ae 28.May5+2 5+2 -Arwen- 30 Ankara 28.May 1.5+4 5+4 5Mart2024 Gezer1610 30.May xoxohnd 32 Ankara 30.May 1.5+1 6+3 4Mart2024 pera22 33 30.May 1.5+1 6+2 Polypoo 31.May 6+0 europh 31.May Cigdemdurukurtulus 31.May minikkbirkus 33 31.May 2.5+3 6Mart2024 berenikaa 31.May 5+6 5+6 Sevm57 27 İstanbul 1.Haz 1.4+3 5+6 7Mart2024 B bencemahzuruyok 30 Yalova 1.Haz 1.6+0 6+0 elifnur2727 2.Haz akgnss 2.Haz@yagmursulari 28 Gaziantep 2.Haz5+5 @pyrzaltnk12 2.Haz Niqu 35 Tekirdağ 3.Haz 1.5+0 6+0 Syhoya 3.Haz 2.5+2 6+2 womi 28 3.Haz4+6 5+6 9Mart2024 melekgungor 5.Haz5+2 @Kartalicezeynep 5.Haz @morsupurge 38 İstanbul 6.Haz 2.5+2 12Mart2024 Tikabasa 39 İstanbul 8.Haz 2.5+4 @gkcgrl 9.Haz 1.5+0 anzellan 34 Kocaeli 9.Haz 1.5+3 15Mart2024 rehnuma14 37 Tekirdağ 10.Haz 3.@donersesenindir 32 10.Haz 1.5+4 15Mart2024 cicekperisi12 11.Haz G gunes2018 31 Adana 12.Haz 2.18Mart2024 burcuozz123 12.Haz sansbeb 13.Haz 2.KeriminHilali 31 14.Haz 2.strudel 36 İstanbul 15.Haz 2.21Mart2024 aburcucubur istanbul 5+3 Smgrsn 2.5+6 Galiya 4+6 htcbrkrkn 29 beracik80 1.pinarclsn masalimsi1 Gazel2110 eabtu Zeyna90 meris123 kkucuk Nuketttt kbrab 1fafeyla babylovev Pamuk9494 belomossin mlsasla sbl1234 Benhckmse pembe38 pempbepsikolog Ha_haa
Femara ile mi hamile kaldınız acabaAllah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun güzel anneler Rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli analı babalı kucağımıza almamızı nasip etsin.Canım G gunes2018 listede varım bilgilerimi güncellemek istiyorum eksikler var. Şehir Ankara Yaş 31 İlk kese 5+0 Kalp atışı 6+4 elhamdülillah İlk bebeğim olacak inşallah tahmini doğum tarihi 13.03.2024 görünüyor benim sat 26 Mayıs ama polikistik over hastası olduğum için 3 Haziran olarak doktorum değiştirdi geç döllenme olmuş teşekkürler
doktor bana hap olarak yut dedi aynı ilaç hem fitil hem hap olarak mı kullanılabiliyorKızlar Bugün kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışı duydum çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 Tüp bebek 1 aşılama geçirdim hamile kalamadım bana hamile kalamasın dediler. Haziran ayında spontane hamile kaldım çok şükür ilk zamanlar inanamadık ama şuan idrak ettik. Benimde kesenin yanında çok küçük bir kanama alanım varmış. Dr progestan fitil sabah akşam verdi bol su ve dinlen dedi geçen hafta pembe bazen kahverengi kanamam oluyordu ama dinlenince geçti hepsi yerleşme kanaması olarak geçiyormuş normalmış bu haftalar bol dinlenme ile geçirin. Ayrıca 3 4 gündür aşırı midem bulamıyordu prilam dr başladım dokturum içebilirsin dedi. dün kullandım gözlerim açıldı gerçekten kendime geldim çok bulantınız kusmanız varsa doktorunuza sorup kullanın derim.
hıc korkma , benım hamılelıgın basında 2 olan degerım 4,89 cıktı..Kızlar bende kalp atışını duymak için bugün gittim çok şükür de duyduk. Normalde 6+6 iken doktorum 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Zaten yumurtlamam geç olmuştu onun da etkisi olabilir.
Benim sıkıntım şu anda tsh ile alakali 2.89 çıktı değerim. Gebelikte 2.5 altı istiyorlarmış. Düşüğe ya da zeka geriliğine neden olabilirmiş ya da bebeğin tiroidini etkileyebilirmiş. Doktorum iki üç hafta sonra tekrar kan ver dedi yüksek çıkarsa dahiliyeye görünmemi istedi. Benzer durumda olan var mi ya da daha önceki hamileliklerinde tsh yüksekliği yaşayan oldu mu?
progestan hem vajınal hem hap olarak kullanılıyor ben vajınal alıyorum yan etkısı daha az ..doktor bana hap olarak yut dedi aynı ilaç hem fitil hem hap olarak mı kullanılabiliyor
maşallaaahhh saglıkla gelsın canım,Kızlar Bugün kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışı duydum çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 Tüp bebek 1 aşılama geçirdim hamile kalamadım bana hamile kalamasın dediler. Haziran ayında spontane hamile kaldım çok şükür ilk zamanlar inanamadık ama şuan idrak ettik. Benimde kesenin yanında çok küçük bir kanama alanım varmış. Dr progestan fitil sabah akşam verdi bol su ve dinlen dedi geçen hafta pembe bazen kahverengi kanamam oluyordu ama dinlenince geçti hepsi yerleşme kanaması olarak geçiyormuş normalmış bu haftalar bol dinlenme ile geçirin. Ayrıca 3 4 gündür aşırı midem bulamıyordu prilam dr başladım dokturum içebilirsin dedi. dün kullandım gözlerim açıldı gerçekten kendime geldim çok bulantınız kusmanız varsa doktorunuza sorup kullanın derim.
pastorize sur tercıh edın dıyorlar,Kızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü
Çok sevindim adına en çokta zor süreclerden geçenler hamiş kalınca umut hep var diyorumKızlar Bugün kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışı duydum çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 Tüp bebek 1 aşılama geçirdim hamile kalamadım bana hamile kalamasın dediler. Haziran ayında spontane hamile kaldım çok şükür ilk zamanlar inanamadık ama şuan idrak ettik. Benimde kesenin yanında çok küçük bir kanama alanım varmış. Dr progestan fitil sabah akşam verdi bol su ve dinlen dedi geçen hafta pembe bazen kahverengi kanamam oluyordu ama dinlenince geçti hepsi yerleşme kanaması olarak geçiyormuş normalmış bu haftalar bol dinlenme ile geçirin. Ayrıca 3 4 gündür aşırı midem bulamıyordu prilam dr başladım dokturum içebilirsin dedi. dün kullandım gözlerim açıldı gerçekten kendime geldim çok bulantınız kusmanız varsa doktorunuza sorup kullanın derim.