2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel mi okuyan alan falan var mi
Yok ben almadım zaten çocukla alakalı artık erkenden hiçbir şey almayı düşünmüyorum

Yok ben almadım zaten çocukla alakalı artık erkenden hiçbir şey almayı düşünmüyorum
Yani bende o konuda tutucam kendimi Allah nasip ederse 5. 6. Aya kadar biseyler almayi dusunmuyorum ama kitap alınabilir geldi bana sonuçta okumaktan zarar gelmez hemde zaman geçer biraz en azindan

Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum

Yani bende o konuda tutucam kendimi Allah nasip ederse 5. 6. Aya kadar biseyler almayi dusunmuyorum ama kitap alınabilir geldi bana sonuçta okumaktan zarar gelmez hemde zaman geçer biraz en azindan
İyi etmişsin canım sana ne iyi geliyorsa onu yap

Merhabalar, doktorumdan son gidişimde benden de istemiş bu testi randevum haftaya benim dediğiniz gibi cmv igg pozitif, IgM normal değerde, pozitif değil bağışıklığın olduğu anlamına mı geliyor bu pozitiflik doktorda izinde bende çok takilmistim

benımde pozıtıf cmv ıgg ve sımdı attım sonuclarımı temız cıkmıs sorun yok dıye dondu,
bu bagısıklıgımıızn oldugunu gösteriyor ,
ama diğer yazan arkadasımızın doktoru neden cok kotu senaryo cızmıs anlamadım ..
cmv ıgg bagısıklıgın oldugunu gosterıyor,
cmv ıgm ıse suan o hastalıgı gecırdıgını .

31 yaş, Muğla, kese 5+1, tahmini doğum 19 Mart 2024

Çok tesekkurederim içimi rahatlattiniz saolun,bende netten baktım arkadasinkinide görünce kötü oldum acaba öyle mi diye

testını atar mısın ?
benımde antı cmv pozıtıf ve sorun yok . bagısıklıgım oldugu anlamına gelıyor
Benim IGG ve IGM ikiside pozitif canım o yüzden aviditi istedi.Yani şuanda geçiriyor olabilirim 3-4 ay öncede geçirmiş olup yalancı pozitiflik vermiş olabilirmiş.Doktor çok umutlu konuşmadı içim daralıyor.Test sonucu güzel çıksada o güne kadar bu üzüntüyle birşey olucak diyede korkuyorum.

ıgg demekkı önceden gecırmıssınız, ıgm suan aktıf gecırıyor olabılırsınız ,
bu bır enfeksıyon bunun bır tedavısı vardır ılla kı baska bır doktora daha gorunun mutlaka ..
yalancı pozıtıf de olabılır dogru,
ama sızın kendınızı bırakmamanız lazım kı bebege bır etkısı olmasın uzuntunun,
bu tarz dan dan hukum veren doktorlardan hıc hoslanmıyorum ..

Doktor direk şuan bu virüsü taşıyorsan gebeliği sonlandırmayı teklif edicem dedi.Tedavisi yok mu dediğimde malesef yok dedi.Dündan beri internette bakıyorum ve gerçekten tedavisi yokmuş bebek için.İlk hamileliğim ve zor oldu.Doktorun telefonda söyledikleri hala kulağımda çınlıyor bianda şoka girdim elim ayağı boşaldı kulağımda uğultu olmaya başladı hala aklıma geldikçe kötü oluyorum.Araştırmadanda edemiyorum bu gün devlet hastanesine gidicem birde tek doktorda kalmak istemedim.Sonucum iyi gelsede aynı doktorumla devam edebiliryim bilmiyorum.İşi bu sonuçsa soğuk kanlı olucak ama telefonda sakat kalır demek yerine yüz yüze söylemesini tercih ederdim.Çok ünlü bir doktor kendisi profesyonelliğine çok inanıyorum ama biraz duygusuzmuş.

bazı doktorlar maalesef prof da olsa duusnmeden duygusuz yaklasıyorlar olaylara ,
cok ıyı bır baska doktotrun gorusunu almakda faydalı olacaktır,
ınsallah bı cozumu bulunur , ama bu cok ınce bı nokta suan bunu tasımıyorda olabılırsın belkı ıkı ay once gecırdın ?
bunlar onemlı aslında ,
tekrarlanabılır test .

Kızlar ben geçen hafta keseyi gördüm haftayada kalp atışı için gidecektim ama bugün hafif pembe kan geldi neden geldi acaba içime korku düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…