Yok ben almadım zaten çocukla alakalı artık erkenden hiçbir şey almayı düşünmüyorumKizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel miokuyan alan falan var mi
TabikiBen okumadım almadım da içeriğini beğenirsen söyler misin ben de okumak isterim
Yani bende o konuda tutucam kendimi Allah nasip ederse 5. 6. Aya kadar biseyler almayi dusunmuyorumYok ben almadım zaten çocukla alakalı artık erkenden hiçbir şey almayı düşünmüyorum
çok sukur canım ,Aynen canım öyleymiş mesela bu gün sabah yine rahatsızdım sanırım bende gelib gidiyor mide bulantıları ama çok şükür çok kötü diğilim.
İyi etmişsin canım sana ne iyi geliyorsa onu yapYani bende o konuda tutucam kendimi Allah nasip ederse 5. 6. Aya kadar biseyler almayi dusunmuyorumama kitap alınabilir geldi bana sonuçta okumaktan zarar gelmez hemde zaman geçer biraz en azindan
Aynen şükür ara sıra kasıkta batma oluyor onuda hiss ediyorum çok haraket edince oluyor hemen dinleniyorumçok sukur canım ,
bende gecen haftaya gore daha ıyıyım
Merhabalar, doktorumdan son gidişimde benden de istemiş bu testi randevum haftaya benim dediğiniz gibi cmv igg pozitif, IgM normal değerde, pozitif değil bağışıklığın olduğu anlamına mı geliyor bu pozitiflik doktorda izinde bende çok takilmistimcanım antı cmv ıgg mı pozıtıf cıktı ıgm mı?
ıgg olan pozıtıf ıse bagısıklıgın var demek, yanı kızamıkcık ya da enfeksıyonlu bı hastalık gecırmıssın demek..
ıgm pozıtıf ıse suan gecırıyorsun demek,
hangısı pozıtıf ??
zaten bu ıkı test once mı gecırdın suan mı gecırıyorsun onun ıcın yapılıyor bu nasıl doktormus onu bıle ayırt edemıyor,şaşırdım ..
benımde pozıtıf cmv ıgg ve sımdı attım sonuclarımı temız cıkmıs sorun yok dıye dondu,Merhabalar, doktorumdan son gidişimde benden de istemiş bu testi randevum haftaya benim dediğiniz gibi cmv igg pozitif, IgM normal değerde, pozitif değil bağışıklığın olduğu anlamına mı geliyor bu pozitiflik doktorda izinde bende çok takilmistim
31 yaş, Muğla, kese 5+1, tahmini doğum 19 Mart 2024
ANNE ADI Yaş Şehir Son
Adet TarihiKaçıncı Çocuk Kese Kalp Atışı Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Bebek Gelişimi Bebek Adı chtluck 26.May 2.CYdA 31 26.May Zeynep1881 27.May minnosu 29 27.May 2.5+0 6+3 ayb0420 27.May 6+1 6+1 2Mart2024 sibella 31 İstanbul 28.May 2.7+2 7+2 ae_ae 28.May5+2 5+2 -Arwen- 30 Ankara 28.May 1.5+4 5+4 5Mart2024 Gezer1610 30.May xoxohnd 32 Ankara 30.May 1.5+1 6+3 4Mart2024 pera22 33 30.May 1.5+1 6+2 Polypoo 31.May 6+0 europh 31.May Cigdemdurukurtulus 31.May M minikkbirkus 33 31.May 2.5+3 6Mart2024 berenikaa 31.May 5+6 5+6 Sevm57 27 İstanbul 1.Haz 1.4+3 5+6 7Mart2024 bencemahzuruyok 30 Yalova 1.Haz 1.6+0 6+0 elifnur2727 2.Haz akgnss 2.Haz@yagmursulari 28 Gaziantep 2.Haz5+5 @pyrzaltnk12 2.Haz Niqu 35 Tekirdağ 3.Haz 1.5+0 6+0 Syhoya 3.Haz 2.5+2 6+2 @defnedersin 28 3.Haz4+6 5+6 9Mart2024 melekgungor 5.Haz5+2 @Kartalicezeynep 5.Haz @morsupurge 38 İstanbul 6.Haz 2.5+2 12Mart2024 Tikabasa 39 İstanbul 8.Haz 2.5+4 @gkcgrl 9.Haz 1.5+0 anzellan 34 Kocaeli 9.Haz 1.5+3 15Mart2024 rehnuma14 37 Tekirdağ 10.Haz 3.@donersesenindir 32 10.Haz 1.5+4 15Mart2024 cicekperisi12 11.Haz @YILDIS 31 Adana 12.Haz 2.18Mart2024 burcuozz123 12.Haz sansbeb 13.Haz 2.KeriminHilali 31 14.Haz 2.strudel 36 İstanbul 15.Haz 2.21Mart2024 aburcucubur istanbul 5+3 Smgrsn 2.5+6 Galiya 4+6 htcbrkrkn 29 beracik80 1.pinarclsn masalimsi1 Gazel2110 eabtu Zeyna90 meris123 kkucuk Nuketttt kbrab 1fafeyla babylovev Pamuk9494 belomossin M mlsasla sbl1234 Benhckmse pembe38 pempbepsikolog Ha_haa
Çok tesekkurederim içimi rahatlattiniz saolun,bende netten baktım arkadasinkinide görünce kötü oldum acaba öyle mi diyebenımde pozıtıf cmv ıgg ve sımdı attım sonuclarımı temız cıkmıs sorun yok dıye dondu,
bu bagısıklıgımıızn oldugunu gösteriyor ,
ama diğer yazan arkadasımızın doktoru neden cok kotu senaryo cızmıs anlamadım ..
cmv ıgg bagısıklıgın oldugunu gosterıyor,
cmv ıgm ıse suan o hastalıgı gecırdıgını .
Yaşım 35 yanlış yazmışım31 yaş, Muğla, kese 5+1, tahmini doğum 19 Mart 2024
rica ederim canım ne demek, bende tesadüf gördüm yazılanları iyi ki girmişim..Çok tesekkurederim içimi rahatlattiniz saolun,bende netten baktım arkadasinkinide görünce kötü oldum acaba öyle mi diye
Benim IGG ve IGM ikiside pozitif canım o yüzden aviditi istedi.Yani şuanda geçiriyor olabilirim 3-4 ay öncede geçirmiş olup yalancı pozitiflik vermiş olabilirmiş.Doktor çok umutlu konuşmadı içim daralıyor.Test sonucu güzel çıksada o güne kadar bu üzüntüyle birşey olucak diyede korkuyorum.testını atar mısın ?
benımde antı cmv pozıtıf ve sorun yok . bagısıklıgım oldugu anlamına gelıyor
Amin inşallah çok sağolunrica ederim canım ne demek, bende tesadüf gördüm yazılanları iyi ki girmişim..
sağlıkla gelsın mınnoşlar
ıgg demekkı önceden gecırmıssınız, ıgm suan aktıf gecırıyor olabılırsınız ,Benim IGG ve IGM ikiside pozitif canım o yüzden aviditi istedi.Yani şuanda geçiriyor olabilirim 3-4 ay öncede geçirmiş olup yalancı pozitiflik vermiş olabilirmiş.Doktor çok umutlu konuşmadı içim daralıyor.Test sonucu güzel çıksada o güne kadar bu üzüntüyle birşey olucak diyede korkuyorum.
Doktor direk şuan bu virüsü taşıyorsan gebeliği sonlandırmayı teklif edicem dedi.Tedavisi yok mu dediğimde malesef yok dedi.Dündan beri internette bakıyorum ve gerçekten tedavisi yokmuş bebek için.İlk hamileliğim ve zor oldu.Doktorun telefonda söyledikleri hala kulağımda çınlıyor bianda şoka girdim elim ayağı boşaldı kulağımda uğultu olmaya başladı hala aklıma geldikçe kötü oluyorum.Araştırmadanda edemiyorum bu gün devlet hastanesine gidicem birde tek doktorda kalmak istemedim.Sonucum iyi gelsede aynı doktorumla devam edebiliryim bilmiyorum.İşi bu sonuçsa soğuk kanlı olucak ama telefonda sakat kalır demek yerine yüz yüze söylemesini tercih ederdim.Çok ünlü bir doktor kendisi profesyonelliğine çok inanıyorum ama biraz duygusuzmuş.ıgg demekkı önceden gecırmıssınız, ıgm suan aktıf gecırıyor olabılırsınız ,
bu bır enfeksıyon bunun bır tedavısı vardır ılla kı baska bır doktora daha gorunun mutlaka ..
yalancı pozıtıf de olabılır dogru,
ama sızın kendınızı bırakmamanız lazım kı bebege bır etkısı olmasın uzuntunun,
bu tarz dan dan hukum veren doktorlardan hıc hoslanmıyorum ..
bazı doktorlar maalesef prof da olsa duusnmeden duygusuz yaklasıyorlar olaylara ,Doktor direk şuan bu virüsü taşıyorsan gebeliği sonlandırmayı teklif edicem dedi.Tedavisi yok mu dediğimde malesef yok dedi.Dündan beri internette bakıyorum ve gerçekten tedavisi yokmuş bebek için.İlk hamileliğim ve zor oldu.Doktorun telefonda söyledikleri hala kulağımda çınlıyor bianda şoka girdim elim ayağı boşaldı kulağımda uğultu olmaya başladı hala aklıma geldikçe kötü oluyorum.Araştırmadanda edemiyorum bu gün devlet hastanesine gidicem birde tek doktorda kalmak istemedim.Sonucum iyi gelsede aynı doktorumla devam edebiliryim bilmiyorum.İşi bu sonuçsa soğuk kanlı olucak ama telefonda sakat kalır demek yerine yüz yüze söylemesini tercih ederdim.Çok ünlü bir doktor kendisi profesyonelliğine çok inanıyorum ama biraz duygusuzmuş.
Cnm içini ferah tutKızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum