- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım antı cmv ıgg mı pozıtıf cıktı ıgm mı?Canım bende testleri doktor alırken rutin zaten birşey çıkmıcak ama gerekli ver haftaya bakarı diyerek gönderdi bugünde arayınca şaşırdım kan vermeye tekrar gelebilirmisin cvm virüsü tespit edildi daha öncemi geçirdin şimdimi geçiriyosun bilmemiz gerek dedi şimdi geçiriyosam ne olucak tedavisi yokmu dedim.Malef tedavisi yok bebeğini almanız gerekicek bu durumda sakat olabilir dedi.Ağlayarak gittim hastaneye tekrar görüştü benimle durumu anlattı corona gibi bir virüsmüş küçük cocuklardan bulaşma riski yüksek dedi pazartesi sonucum çıkarsa ona göre hareket etmemiz gerekiyormuş
testını atar mısın ?Çok çoook sağolun Allah herkesin yardımcısı olsun sağsalim kucağımıza alalım inşallah hergün isteyenlerede dualarımla güne başlıyorum.Çok zor bi durum gruptan kimsenin pozitif çıkmaz inşallah.Ufacık şeyle insan o kadar bağ kuruyor ki haberi alır almaz hayat sevincim oldu onsuzluk çok yıpratır beni Verende Allah alanda ama inşallah yavrumu bana bağışlarDün ultrasondan sonra keseyi gördük iki olumlu şey duyduk diye eşimle bir sevindik bütün gün ağzımız kulağımızdaydı bugünde ben köşede ağlıyom o köşede üzgün öyle bekliyoz zamanda geçmiyo.
Aynen canım öyleymiş mesela bu gün sabah yine rahatsızdım sanırım bende gelib gidiyor mide bulantıları ama çok şükür çok kötü diğilim.canım mıde bulantısı herkeste olmuyor ,
ben de 7 haftada bıraz oldu ama gectı cok cok sukurrr,
kusma ,ögürme yaşamadım..
ama ıkı arkadasım yemek bıle yıyemıyorlar mıde bulantısından
yanı tamamen kısıye ozel bı durum bu .
Aksine market sütü kullanıyorum özellikle. Light süt. Pastörize edilmiş süt olduğu için daha çok içime siniyor. Kimisi köyden gelen sütü kaynatıp içiyor ama benim öyle içime sinmiyor. Ben de ara öğün olarak muz ile sütü blenderdan çekip içiyorum. Mide yanmam olduğu için iyi de geliyorKızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü
Burda yorumlarda okudum birine doktoru söylemiş market sütü içmeyin hiç bir faydası yokmuş..bende bilemedimAksine market sütü kullanıyorum özellikle. Light süt. Pastörize edilmiş süt olduğu için daha çok içime siniyor. Kimisi köyden gelen sütü kaynatıp içiyor ama benim öyle içime sinmiyor
Canım ben pastorize gunluk sut kullaniyorum yogurt yapiminda da onu kullaniyorum hamileler ve bebekler icin en cok onerilen patorize sut benim arastirmalarim boyle ama ne kadar dogru bilemem tabiKızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü
Kaynatıyormusun canım?yoksa dolabdan alıb içiyorsun.Ben sade süt içemiyorum hamilelikte ondan muz bal katıb içiyorum acaba olurmu öyleCanım ben pastorize gunluk sut kullaniyorum yogurt yapiminda da onu kullaniyorum hamileler ve bebekler icin en cok onerilen patorize sut benim arastirmalarim boyle ama ne kadar dogru bilemem tabi
Her doktor farklı bir şey söylüyor. Ben içime sineni yapıyorum valla. Mikrop ve hastaliktan arındırılmış sonuçta bir zararı yok o yüzden benceBurda yorumlarda okudum birine doktoru söylemiş market sütü içmeyin hiç bir faydası yokmuş..bende bilemedim
Evet o da doğru açık sütte pendirde mikrob varHer doktor farklı bir şey söylüyor. Ben içime sineni yapıyorum valla. Mikrop ve hastaliktan arındırılmış sonuçta bir zararı yok o yüzden bence
Ben de öyle yapıyorum ceviz ve badem de ekliyorum daha içilesi oluyorKaynatıyormusun canım?yoksa dolabdan alıb içiyorsun.Ben sade süt içemiyorum hamilelikte ondan muz bal katıb içiyorum acaba olurmu öyle
Evet o yüzden her şeyi pastörize edilmiş süt yazan alıyorum artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a emanet artıkEvet o da doğru açık sütte pendirde mikrob var
Şükür şimdilik öyle içe biliyorum bademi kabuklu aldık öyle çiy tüketiyorumBen de öyle yapıyorum ceviz ve badem de ekliyorum daha içilesi oluyor
Pastorize oldugu icin kaynatmiyorum ben ya direkt kullaniyorum yogurt yaparkende ılıtıyorum sadece taş gibi oluyorKaynatıyormusun canım?yoksa dolabdan alıb içiyorsun.Ben sade süt içemiyorum hamilelikte ondan muz bal katıb içiyorum acaba olurmu öyle
İyi o zaman süt işini hall etdimPastorize oldugu icin kaynatmiyorum ben ya direkt kullaniyorum yogurt yaparkende ilitiyorum sadece taş gibi oluyor
Ben okumadım almadım da içeriğini beğenirsen söyler misin ben de okumak isterimKizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel mi okuyan alan falan var mi
İnşallah ben de yaşarım o mutluluğu heyecanla bekliyorumKarından geç görünür. Benim 7+2 de bebek ve kalp atışı duyuldu ve vajinal olarak bakıldı