2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar bende de bir kabızlık oluyor derken ishale döndü hayırlar olsun inşallah. bulantı kusma öncek gebeliğimde olmuştu tek duam bunda olmaması.. çok zordu çnkü şuanlık güzel

canım antı cmv ıgg mı pozıtıf cıktı ıgm mı?
ıgg olan pozıtıf ıse bagısıklıgın var demek, yanı kızamıkcık ya da enfeksıyonlu bı hastalık gecırmıssın demek..
ıgm pozıtıf ıse suan gecırıyorsun demek,
hangısı pozıtıf ??
zaten bu ıkı test once mı gecırdın suan mı gecırıyorsun onun ıcın yapılıyor bu nasıl doktormus onu bıle ayırt edemıyor,şaşırdım ..

testını atar mısın ?
benımde antı cmv pozıtıf ve sorun yok . bagısıklıgım oldugu anlamına gelıyor

Aynen canım öyleymiş mesela bu gün sabah yine rahatsızdım sanırım bende gelib gidiyor mide bulantıları ama çok şükür çok kötü diğilim.

Kızlarr 2023 Mart annesiyim bende. Görünce duygulandım yazmak istedim Umarım güzel ve sağlıklı hamilelik geçirirsiniz. Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Zaman çok hızlı geçiyor hamileliğin tadını çıkarın

Kızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü

Kızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü
Aksine market sütü kullanıyorum özellikle. Light süt. Pastörize edilmiş süt olduğu için daha çok içime siniyor. Kimisi köyden gelen sütü kaynatıp içiyor ama benim öyle içime sinmiyor. Ben de ara öğün olarak muz ile sütü blenderdan çekip içiyorum. Mide yanmam olduğu için iyi de geliyor

Aksine market sütü kullanıyorum özellikle. Light süt. Pastörize edilmiş süt olduğu için daha çok içime siniyor. Kimisi köyden gelen sütü kaynatıp içiyor ama benim öyle içime sinmiyor
Burda yorumlarda okudum birine doktoru söylemiş market sütü içmeyin hiç bir faydası yokmuş..bende bilemedim

Canım ben pastorize gunluk sut kullaniyorum yogurt yapiminda da onu kullaniyorum hamileler ve bebekler icin en cok onerilen patorize sut benim arastirmalarim boyle ama ne kadar dogru bilemem tabi

Canım ben pastorize gunluk sut kullaniyorum yogurt yapiminda da onu kullaniyorum hamileler ve bebekler icin en cok onerilen patorize sut benim arastirmalarim boyle ama ne kadar dogru bilemem tabi
Kaynatıyormusun canım?yoksa dolabdan alıb içiyorsun.Ben sade süt içemiyorum hamilelikte ondan muz bal katıb içiyorum acaba olurmu öyle

Burda yorumlarda okudum birine doktoru söylemiş market sütü içmeyin hiç bir faydası yokmuş..bende bilemedim
Her doktor farklı bir şey söylüyor. Ben içime sineni yapıyorum valla. Mikrop ve hastaliktan arındırılmış sonuçta bir zararı yok o yüzden bence

Kaynatıyormusun canım?yoksa dolabdan alıb içiyorsun.Ben sade süt içemiyorum hamilelikte ondan muz bal katıb içiyorum acaba olurmu öyle
Ben de öyle yapıyorum ceviz ve badem de ekliyorum daha içilesi oluyor

Kizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel mi okuyan alan falan var mi

Eklentiler

• 20230719_130257.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 27
Pastorize oldugu icin kaynatmiyorum ben ya direkt kullaniyorum yogurt yaparkende ılıtıyorum sadece taş gibi oluyor

Kizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel mi okuyan alan falan var mi
Ben okumadım almadım da içeriğini beğenirsen söyler misin ben de okumak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…