- 2 Aralık 2017
- 2.742
- 3.947
- 32
Son adet canım ama ultrasonda değişiyor zatenBiz gebeliği son adet tarihinden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihinden itibaren mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet canım ama ultrasonda değişiyor zatenBiz gebeliği son adet tarihinden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihinden itibaren mi
Burç da değişiyor da benim iki yönteme göre fark olarakSon adet canım ama ultrasonda değişiyor zaten
Evet bende verdim torch grubu testler bunlar toksoplazma ya da farklı virüslere bağlı hastalıkları daha önce geçirip geçirmediğimize ya da şuan geçirip geçirmediğimize bakılıyor ama sonuçlarında nasıl bir yol izlenecektir inan bir fikrim yokKızlar bugün doktorum aradı ve cmv igm yüksek çıkmış avidite testi için tekrardan örnek alınıcakmış sonucun çıkması 2 haftayı bulabilir dedi labrotuvar pazartesiye çıkıcağını söyledi çok endişeliyim öğrenğimden beri ağlıyorum.Sizde gebeliğinizi öğrendikten sonra ilk muayenenizde idrar ve kan testi verdiniz mi?
Muhtemel hamilesin canım ben de aynı durumu yaşadım.saglicakla alırsın kucağına ins.kimyasal ardına hemen hamile kaldım.vücut kendini hamileliğe hazırlıyor.şu an 2. Ye hamileyim salı günü kalp atımı için gidecem bakalım hayırlısı
Hadi bakalım maşallah diyelim o zamanMuhtemel hamilesin canım ben de aynı durumu yaşadım.saglicakla alırsın kucağına ins.kimyasal ardına hemen hamile kaldım.vücut kendini hamileliğe hazırlıyor.şu an 2. Ye hamileyim salı günü kalp atımı için gidecem ins
Adetin kaç gün geçmişti ilk betayı verdiğindeKizlar cuma gunu beta 1095ti bugün yine verdim 1843 cikti normal mi
Zaman ilerledikçe görücem bende bakalımEvet bende verdim torch grubu testler bunlar toksoplazma ya da farklı virüslere bağlı hastalıkları daha önce geçirip geçirmediğimize ya da şuan geçirip geçirmediğimize bakılıyor ama sonuçlarında nasıl bir yol izlenecektir inan bir fikrim yok
canım benimde dediğin ANTİ CMV IgG değerim yüksek çıkmış bu benim ikinci gebeliğim ben hızlı testte pozitif çıkınca gidip aile hekimliğimde gebelik testi ile birlikte tüm testlerimi yaptırdım. daha sonra ilk gebeliğimdeki isteme baktım bu teste bakmamışlar. ben çok önemli birşey mi diye bilemedim tekrar sonuçlarımı göstermek için gitmedim. beni de aramadılar değerin yüksek diye ama bende panik oldum sen söyleyinceGebelikten sonra yapılan rütinmiş canım bu 3 tane değere bakılıyomuş toksoplazma CMV Igg CMV Igm olarak bunlara göre kandaki virüs bakılıyormuş bende pozitif çıkmış ya atlatmışım yada şuan atlatıyormuşum.Atlatma evrensindeysem sıkıntıymış.Doktor baya önemli olduğundan bahsetti ve gittiğim doktor ünlü bi doktor hekimliğine baya güvenerek gitmiştim söylemesiyle yıkıldım.Sende bir yaptır kuzum rütin yapılan birşeymiş zaten sana neden yapmadıki.
Canım panik yapma ama bakılması şart bence bakmayan doktorda baya ihmalkardır ve direk bırakın o doktorunuzu daha bilgili ilgili bir doktor bulun.Bu testleri araştırdığında ne kadar önemli olduğunu görüceksin.CMV Igg Ve CMV Igm pozitif çıkınca avidita testi yapılıyor oda şuan geçirdiğin anlamına geliyorsa doğucak bebekte sayısız sakatlık çıkıyormuş.Doktor direk almaktan bahsetti.Göz görmemesi kulak işitmemesi zeka geriliği iç organ yetmezliği gibi sayısız hastalık oluyormuş.Şuanta infekte isek bebek için tedavisi malesef yokmuş.Birde bu gibi testlerde sağlık ocağına pek güvenme büyük hastanelere git canım sağlık ocağındaki ebe bu değerleri anlıcakta seni arıcakta zor yani.Benim sonucumu doktor 2.kez incelenmesini talep etmiş 2kez incelemiş çıkar çıkmazda beni aradı kan vermeye hemen gelmen gerekiyor diye.Aciliyetini düşünebiliyor musun İşten nasıl koşarak yarım saatte hastaneye vardık bilemedim.canım benimde dediğin ANTİ CMV IgG değerim yüksek çıkmış bu benim ikinci gebeliğim ben hızlı testte pozitif çıkınca gidip aile hekimliğimde gebelik testi ile birlikte tüm testlerimi yaptırdım. daha sonra ilk gebeliğimdeki isteme baktım bu teste bakmamışlar. ben çok önemli birşey mi diye bilemedim tekrar sonuçlarımı göstermek için gitmedim. beni de aramadılar değerin yüksek diye ama bende panik oldum sen söyleyince
Rahat derken nasıl bir rahatlık mesela?Aslında karşılaştırma yapamamak kararsız yapıyo beni, Gizem hanım nasıl bir doktor? Funda hanım çok rahat olduğu için acaba bir şey atlar mıyız korkusu var içimde.
Aslında gerekli olup bakmadığı hiçbir şey yok sanırım ben çok evhamlıyım. Çok neşeli ve şakacı bir doktor insanı rahatlatmıyor desem haksızlık ederim. Sadece ya bir şey kaçırırsak hissi var içimde o da benle alakalı muhtemelen. Siz Funda hanımı bir kere deneyin derim ben de başka bir doktor deneyip kendisine dönecekmiş gibi hissediyorumRahat derken nasıl bir rahatlık mesela?
Gizem hanım garantici anladığım kadarıyla, keseyi görmemize rağmen, boş da olabilir bhcg görelim dedi, pozitif çıkınca tebrik etti.
Gebelikten önce infertilite testleri için de kendisine gitmiştim, memnundum, ama gebelikte daha rahat bir hekimin takip etmesini istiyorum, ben zaten tedirginim çünkü.
canım ANTİ CMV IgG pozitif çıkmış ıgm negatif çıkmışCanım panik yapma ama bakılması şart bence bakmayan doktorda baya ihmalkardır ve direk bırakın o doktorunuzu daha bilgili ilgili bir doktor bulun.Bu testleri araştırdığında ne kadar önemli olduğunu görüceksin.CMV Igg Ve CMV Igm pozitif çıkınca avidita testi yapılıyor oda şuan geçirdiğin anlamına geliyorsa doğucak bebekte sayısız sakatlık çıkıyormuş.Doktor direk almaktan bahsetti.Göz görmemesi kulak işitmemesi zeka geriliği iç organ yetmezliği gibi sayısız hastalık oluyormuş.Şuanta infekte isek bebek için tedavisi malesef yokmuş.Birde bu gibi testlerde sağlık ocağına pek güvenme büyük hastanelere git canım sağlık ocağındaki ebe bu değerleri anlıcakta seni arıcakta zor yani.Benim sonucumu doktor 2.kez incelenmesini talep etmiş 2kez incelemiş çıkar çıkmazda beni aradı kan vermeye hemen gelmen gerekiyor diye.Aciliyetini düşünebiliyor musun İşten nasıl koşarak yarım saatte hastaneye vardık bilemedim.
Arsen senin ikiz miSelam herkese tüp bebek annesi olucam 14 haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti, 23 haziranda beta 423 çıktı. Yarın tekrar kan vericem bulduğum bi tüp bebek sitesinde tahmini doğum 4 mart görünüyor ama henüz kese vs görmedik gelişim nasıl ilerler hiç bilmiyorum kısmetse ilk gebeliğim olacak inşallah haziran transfer olanlar grubundan buraya geçebilirirm
Benim ya şubat sonu ya mart başı olcak doğum her türlü balık oluyoBurç da değişiyor da benim iki yönteme göre fark olarak
Yok canım tekArsen senin ikiz mi
Igm negatif çıktıysa sorun yok canım.canım ANTİ CMV IgG pozitif çıkmış ıgm negatif çıkmış
Öyle olmadığını biliyorum ama aynı hastanede başka hekime gitmek de ayıpmış gibi geliyor ama çok da merak ettim ,Aslında gerekli olup bakmadığı hiçbir şey yok sanırım ben çok evhamlıyım. Çok neşeli ve şakacı bir doktor insanı rahatlatmıyor desem haksızlık ederim. Sadece ya bir şey kaçırırsak hissi var içimde o da benle alakalı muhtemelen. Siz Funda hanımı bir kere deneyin derim ben de başka bir doktor deneyip kendisine dönecekmiş gibi hissediyorum
Karından geç görünür. Benim 7+2 de bebek ve kalp atışı duyuldu ve vajinal olarak bakıldıPeki özelde mi devlette mi gittiniz? Cihaz falan ne kadar farkediyodur bilemedim. İnsan hem umut ediyor hem umutsuzluğa kapılıyor. Bide doktor hemen boş gebelik olabilir diyince ..
Ben de ilk kese görmeye gittiğimde kistte vardı ama sorun olmadı. Şuan 4.5 aylık oğlumBoş gebelik dıyen halt etmiş
Töbe yareppim
Bebiş görünecek inşallh daha zamanı var
Yalnız bna 6 cm kist var sağ yumurtalıkta dedi
Keseyi gördüğüme sevınemedim, hangi ara o kist oldu orda
Kızlar duydunuz mu boyle bısey, tanıdıklarınızdan falan bu kist ne olacak bilemeyz takip edip görcez dedi
canım mıde bulantısı herkeste olmuyor ,Kalb atışını duyan kızlar mide bulantıları her gün oluyormu?bu sabah olmadı korkmaya başladım bende halada yok şaşırdım