2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ay canım çok çok teşekkür ederim uzun uzun anlatımın için bugün yapayım ben de

Kızlarr dikişler hrnen düşer mi ya? Benim 5 gün olcak bugün dün de bugün de birer tane düştü anlayamadım. Dikişler açılır falan diye korkuyorum

Kız ben ne yaptım doğumda inanın bilmiyorum bizim bebeğin çıkması 2-3 dk sürdü ya da sürmedi bilmiyorum benim açılmam doğumhaneye götürddüklerinde 7-8cmdi hala o yüzden 2 saat daha suni aldım. Sancı geldikçe istemsizcr ıkınıyordum, çatala zor yetiştirdiler sadece nefesim uzun yetseydi 1dkda çıkarırmışım bebeği ama sancısı berbat bir şey. Ay aklıma geldikçe kötü oluyorum travma oldu o 2 gün

3 cm açıklık varmıs perşembe sabah gel sunıyle başlatalım dedı
Merhaba açıklık olduğunu hissettiğiniz belirtiniz var miydi? Haftamız yakın bende de sancı vs hiçbir şey yok ama çatı tıpkı sizin gibi fena zorluyor bel ağrısı da var. Açıklık olduğunu anladığınız bir belirti oldu mu? Doktorum açıklık kontrolü yapmadi benim

bu arada o elle muayene suni sancıdan daha kötü bence 2saatte bir gelip parmaklamaları, wllerini bide öyle itiyolar ki sanki düşmanısınız. Yoksa kimisininde muayenesi hiç acıtmıyor, ellerinde olan bir şey demek ki. Cansualtay67

Ay şükür canım bestironu bilem biri daha içim rahatladı bakalım haftaya başlayacağız şifa olur inşallah o zaman damla olarak deneyeyim tükürüp atmazlarsa damla devam ederim sağol kuzum
Rica ederim kuzum 
Bence anneler daha bilgili çoğu doktordan
Kızlar dogumhaneye aldılar beni bebeğin suyu azalmış suni sanciya başladılar inşallah normal doğum olur dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin

Korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz ama tabi çok dikkat etmek lazım keşke benimki de öyle olsa
Trajikomikler vallahi o kadar söylüyorum bu böyle devam etmez kendine çeki düzen ver kız çocuğu bi tutuşu var sanki kucağına bomba attıyorum o kadar panikliyor neyseki bana çok yardımcı oluyorda ses çıkarmıyorum

Benim kanala inme yok açıklık yok yarına gün aldım ben de 02.04.2024 dedim güzel bir tarih
Bizim freya_ yla 04.04.2024 çok denk geldi tarihe bayıldım bu arada gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyin dedimi size su bile içme dedi bana ne alaka anlamadım
Ben de korkuyorum kendi doğal mı gelse suni mi olsa yoksa sezeryan mi allak bullak perşembe günü sabah suniyi alacak gibiyim Allah yardımcımız olsun
Beklemek bi süre sonra sıkıntı açılman varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…