Kızlar bugün farklı bir çocuk dr gittik içime sindi çok detay anlatan bir doktor wp numarasını da verdi sağolsun.
Kızlarımın kalça ultrasonu çekildi 52 günlükler bugün çok şükür temiz çıktı bir daha çekilmeye gerek görülmedi rahatladım bi
Kiloları boyları çok şükür iyi daha yeni doğmuş sayılıyorlar tabi ona göre iyiler
sizin minnoşlar gibiler daha yeni anca 3.5 kg yakaladık boylarımız 51 cm
normal de daha düzeltilmiş kronolojik 12 günlükler ama normalde 52 günlük oldular.
Doktor D vitaminini değiştirdi acd ye artık gerek yok elinizdeki acd bitince 2 aylık olduklarında ocean d vitaminine geçin dedi.
Melis zaten biliyorsunuz kan transferi olmuştu tekrar küveze girip değerlerine baktırdık kan değerleri ikisine de bakalım dedi doktor ikisinin de kan değeri 12 olması gerekirken normal değer bizim kızların Melis 7 linanın 9 çıktı yani çok düşük hala kansızlık var. Dr normalde 4 aylı koşan her bebeğe istisnasız direk demir ilacı başlanır dedi ama bunlsr prematüre olup ve daha şimdiden kan değerleri çok düşük olduğu için 2. Ay başladığı gibi yani 1 hafta sonra demir ilacına başlayalım dedi normalde devletin verdiği var ama onu önermiyorum içeriği temiz değil dedi paralı olandan aldık bizde doktorun önerdiği bestiron diye bir demir ilacı onu aldık kilo başına 1 damlaymış 2. Ay olduğu gibi 4 damla başlicaz sonra kilo arttıkça damlayı arttıracağız.
Linanın işçiliklerini sordum evet isilik olmuş mustela sürüyorum dedim cildi de çok kuru doktor da nemlendir de ne sürersen sür zeytin yağı sürme tabi cildine asit iyice kurutur dedi lina için.
Çok şükür genel olarak durumları iyi maşallah
Demir ilacını mamadan ya da anne sütünden besledikten 2 saat sonra ver mutlaka dedi ya da beslenmeden 30 dk önce ver dedi yoksa mide de hemen emilmediği için tokluk hissi yapar bebekler o an yemesi gerektiği kadar yemez dedi ona dikkat edeceğim