2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Valla gayet de koyuyorlar üstüne. Orantısız falan dinlemiyorlar. Ben güvendiğim internetteki ecza sitelerinden alıyorum. Kozvit var, dermoailem var. Dermoailemde mesela 250 TL şu an.
Vay şerefsizler ya kız acil lazım olmasa sipariş verirdim bende birdahakine o sitelerden alayım hemen SS alıyorum saol kuzum

Reactions: The
Bende ne dediyse tersini yaptım hahah bana aşağı it kendini diyor ben yukarı itiyorum falan saol kuzum inşallah

Bende ne dediyse tersini yaptım hahah bana aşağı it kendini diyor ben yukarı itiyorum falan saol kuzum inşallah
Ay bu arada dikişlerin araları boğum boğum oldu mu senin de ? Gerçi senin yırtılma olduğu için kediden farklı olur mu bilmiyorum ama o bogumlar ne zaman geçer ya

Evet ya bence max 3 4 ay kullanılmalı. Ay benim kız dünden beri kıvranıyor. Şimdiye kadar bir şeyi yoktu demek ki yavaş yavaş mi gazlaniyor ne olduysa. Hiç uyumadı sabahtan beri ikiniyor karni taş gibi oluyor.
Olabilir canım benim ki doğduğundan beri gazlı azıcık yine nefes aldırmış sana bebiş

Yok ya ben suni sancı almıştım onun ağrısından başka hiçbir ağrıyı hissetmedim

Evet ya bence max 3 4 ay kullanılmalı. Ay benim kız dünden beri kıvranıyor. Şimdiye kadar bir şeyi yoktu demek ki yavaş yavaş mi gazlaniyor ne olduysa. Hiç uyumadı sabahtan beri ikiniyor karni taş gibi oluyor.
Bizim ikinci hafta başladı sancılar ve hala geçmedi uyutmuyor çocuğu sancı, öyle kıvranıyor gözleri kapalı halde sonra acıdan uyanıyor

Tikabasa canım sen bu ocean D vitaminini kaç damla veriyorsun ?
Eczane bize 1 fıs dil altına ya da 3 damla verin dedi ama eşimin dediğine göre eczacı da çok bilgili söylememiş emin olamadık?
Doktora gittik bugün artık acd 3 lü kombinasyon d vitaminini 2. Ayda bırakın Pedia D devletin karşıladığına geçin dedi ama bende içeriğinin temiz olmadığını söyledim doktor da parayla almak istersen ocean al dedi ama nasıl kullanayım diye sana bi sorayım dedim sende bundan aldın ya daha yeni? Sen damla olarak mı veriyorsun fıs olarak mı?
Bir de bu eklediğim foroğraftakinden aldık doğru demi?

Eklentiler

• IMG_5741.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5742.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 26
peki canım günlük yaşantında nasılsın, yani hareket olarak oturup kalkma olarak kısıtlı ve dikkatlimi davranıyorsun yoksa eski hayatına döndün mü
Kuzum 3 gün sonra tamamen hareket olarak eski halime döndüm dikkatte etmiyorum hatta ben dikislerime krem bile surmuyorum çünkü tuvalete zor giriyorum kızdan hemen çıkmam lazım

Kuzum bende 3 damla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…