- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
Benide muayene etti 3 cm açıklık olmuş perşembe 8 bucukda burda ol başlatalım dediBenimki perşembe gel sabah 8 de suni sancı verelim dedi normal gelmezsebende de sancı yok içeri rahat heralde
3 cm açıklık varmıs perşembe sabah gel sunıyle başlatalım dedıHay Allahım hayırlı haberlerle gel inşallah
Vay şerefsizler ya kız acil lazım olmasa sipariş verirdim bende birdahakine o sitelerden alayım hemen SS alıyorum saol kuzumValla gayet de koyuyorlar üstüne. Orantısız falan dinlemiyorlar. Ben güvendiğim internetteki ecza sitelerinden alıyorum. Kozvit var, dermoailem var. Dermoailemde mesela 250 TL şu an.
Bende ne dediyse tersini yaptım hahah bana aşağı it kendini diyor ben yukarı itiyorum falanAnladım canım. evet o an doktor bana da söyledi şu an ikin, şimdi ıkınma üfle falanyani o anki can havliyle iyi dinleyip uygulamisim ben de onları. Şimdi düşününce çok değişik geliyor anılar
Neyse inşallah dikisler tamamen iyileştiginde düzelir kuzum
Ay bu arada dikişlerin araları boğum boğum oldu mu senin de ? Gerçi senin yırtılma olduğu için kediden farklı olur mu bilmiyorum ama o bogumlar ne zaman geçer yaBende ne dediyse tersini yaptım hahah bana aşağı it kendini diyor ben yukarı itiyorum falansaol kuzum inşallah
Ayy inşallah su gibi hızlı bir doğumun olur3 cm açıklık varmıs perşembe sabah gel sunıyle başlatalım dedı
Oldu bende de kuzum bilmiyorum ki gecicek mi öyle mi kalacak ne hale soktular seylerimiziAy bu arada dikişlerin araları boğum boğum oldu mu senin de ? Gerçi senin yırtılma olduğu için kediden farklı olur mu bilmiyorum ama o bogumlar ne zaman geçer ya
Ay inşallah doğal yolla olur , bir çırpıda bitiverirBenide muayene etti 3 cm açıklık olmuş perşembe 8 bucukda burda ol başlatalım dedi
Olabilir canım benim ki doğduğundan beri gazlı azıcık yine nefes aldırmış sana bebişEvet ya bence max 3 4 ay kullanılmalı. Ay benim kız dünden beri kıvranıyor. Şimdiye kadar bir şeyi yoktu demek ki yavaş yavaş mi gazlaniyor ne olduysa. Hiç uyumadı sabahtan beri ikiniyor karni taş gibi oluyor.
Yok ya ben suni sancı almıştım onun ağrısından başka hiçbir ağrıyı hissetmedimBende toparlıyorum hiç böyle bi ağrı görmedim pantolon pijama giyerken bacağım kalkmiyo acıdan doğum esnasında nasıl oldu bacak ağrısıyla nasıl doğum yaptın zorladı mi seni dogururken açıyoruz sonuçta o dahada ağrıtır
Eriyen dikiş dedi doktor, kendiliğinden eriyormuş bitiştikten sonra. Aynen öyle ya valla dikişler çok zorluyor normal doğumdaKuzum senin iplikli değil mi nasıl erimiş? Normal doğum on numarada şu kesi yada yırtılma olayı da olmasa...
Bizim ikinci hafta başladı sancılar ve hala geçmediEvet ya bence max 3 4 ay kullanılmalı. Ay benim kız dünden beri kıvranıyor. Şimdiye kadar bir şeyi yoktu demek ki yavaş yavaş mi gazlaniyor ne olduysa. Hiç uyumadı sabahtan beri ikiniyor karni taş gibi oluyor.
canım senin kaç günde eridi dikişlerinEriyen dikiş dedi doktor, kendiliğinden eriyormuş bitiştikten sonra. Aynen öyle ya valla dikişler çok zorluyor normal doğumda
Ay ne güzelmis benimkiler koyu lacivert sert ipEriyen dikiş dedi doktor, kendiliğinden eriyormuş bitiştikten sonra. Aynen öyle ya valla dikişler çok zorluyor normal doğumda
Ay çok şükür kuzum ya, benim 16. Gün anca iki dikişim düştü sanırım 3 tane daha varMuayeneden çıktım çok şükür ikinci kere dikişlerim açıldı sanmıştım meğer açılmamış hamdolsunNormal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne zaman kaçıncı günde düştü
peki canım günlük yaşantında nasılsın, yani hareket olarak oturup kalkma olarak kısıtlı ve dikkatlimi davranıyorsun yoksa eski hayatına döndün müAy çok şükür kuzum ya, benim 16. Gün anca iki dikişim düştü sanırım 3 tane daha var
Kuzum 3 gün sonra tamamen hareket olarak eski halime döndüm dikkatte etmiyorum hatta ben dikislerime krem bile surmuyorum çünkü tuvalete zor giriyorum kızdan hemen çıkmam lazımpeki canım günlük yaşantında nasılsın, yani hareket olarak oturup kalkma olarak kısıtlı ve dikkatlimi davranıyorsun yoksa eski hayatına döndün mü
Kuzum bende 3 damla veriyorumTikabasa canım sen bu ocean D vitaminini kaç damla veriyorsun ?
Eczane bize 1 fıs dil altına ya da 3 damla verin dedi ama eşimin dediğine göre eczacı da çok bilgili söylememiş emin olamadık?
Doktora gittik bugün artık acd 3 lü kombinasyon d vitaminini 2. Ayda bırakın Pedia D devletin karşıladığına geçin dedi ama bende içeriğinin temiz olmadığını söyledim doktor da parayla almak istersen ocean al dedi ama nasıl kullanayım diye sana bi sorayım dedim sende bundan aldın ya daha yeni? Sen damla olarak mı veriyorsun fıs olarak mı?
Bir de bu eklediğim foroğraftakinden aldık doğru demi?