2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ben de perşembe tam 41 e başlıyorum

canım bana eldiven takma dedi bebek elini avcunu ağzına alıyor ya o bağışıklığını güçlendiriyormuş sakın müdahale etme dediler aklında olsun Prof Sırrı Bektaş biz de tavsiye üzerine başladık bir yerde bir doktor seçip güvenmek lazım mesela kalça röntgenine de gerek yok bu çocuğun dedi kendi kontrol etti ilk acıbademdeydi drumuz memnun kalmadık mesela çok test isteyen ürün kullandıran kurcalayan kurallı dr istemedik biz

Tamam o zaman aynı gün doğmuşlar peki mama veriyo musun bebişe gece 3saate uyanmazsa mama yer diye düşünüyorum
canım hem meme hem mama gidiyorum ben ancak sağma hiç yapmadım elle sağım denesem mi arttırmak için bilemedim bir kaç arkıma sordum sarmayı biz beceremedik dediler sürekli meme de verme şansım yok zaten işe başlayacağım ilk üzüldüm çok ama alıştım

8den 12 ye kadar uyutmamaya çalışıyoruz biz aslında tabi çok uykusu olursa yapacak bisey yok da o saatlerde uyursa babasını görme şansı da kalmıyor yıkamayı bile 10.30 gibi yapıyoruz

Evet aslında biliyorum ellerini keşfetmesi içinde önerilmiyor eldiven, diğer çocuklarımda da kullanmadım pek
Şimdi kv yanımda o sürekli takıyor sarıp sarmalıyor çocuğu ben açıyorum o sarıyor neyse bende eldiven takmayayım sık sık tırnak keseyim artık

Ayyy yanlış etiketlemişim evet canım, bizimde cuma kontrol bakalım ne diyecek doktor.

Cnm mercan özellikle mamadan sonra bol çiş yapıyo. Gce 2 kere kaka temizledım gece kakalarımız meşhur bzım. 25 günü gectik bnce uyandırma. Ayy dün doktora sorsaydım keşke bu gce uyandırma işini
Valla ya 8nisan da gidicez doktora o zaman sırucam bende uyuyo çünkü ne güzel uyurum bende en azından

Gecen The demişti mochi sanırım sağım yapmıyormuşsun vakumla alıyormuş sütü

Sizibde mi 25 günlük? Şimdi kaç saate kadar uyandırma dedi doktor
Canım bizim dr sarılık geçince 30 gün de olunca bebekler aylık kilo alımları da iyiydi 1. Ay kontrollerinde o yüzden gece 3 saatte bire geçmeye öyle izin vermişti dr sor istersen gündüz 2.5 saatte bir açılıyorlar gece 3 saatte bir , banyo yaparlarsa gece 4 saatte bir besliyorum uyuyorlar yani uyuyorlarsa dokunma dedi doktor zaten artık sarılık vs yoksa ağlayarak açlıklarını belli ediyorlar o zamandan sonra gece alarmdan önce bizimkilerin kalktığı oluyor ya da ben 3 saate kuruyorum ben kaldırıyorum besliyorum ama uyurken besliyorum uyandırmadan

Sorun şu emzirdiğim için memeyi ağzına almıyor kitliyor ağzını tamamen açamıyorum bir türlü ama bu gece mama vereceğim biberon bir şekilde sokarım ağzına en azından uyurken besler dinlenirim

Allah Allah ya o kadar yirtilacagina ufak bir kesi atsa daha iyi olmaz mıydı kuzum ya

Selam herkese tecrübelerinize ihtiyacım var cuma günü doğum yaptım bebeğimin dün taburcu olurken alet ile ölçümlernde sarılık durumu 14 çıktı sonra kandan bakıldı 11 çıktı eve gönderdiler bugün tekrar kontrole getirdim yine aletle bakıldı 15-16 çıktı doktor beslenememiş hemen mama takviyesi dedi aptamil al dedi

Doğduğundan beri çok güzel sütüm geliyor bana göre çok iyi emiyor kakasını da günde 4-5 kere yapıyor ama anlayamadım neden hala sarılık bu akşam tekrar kontrol edip yatış yapacaklar akşama kadar şunu yap düşer diyebileceğiniz bir şey var mı

Allah Allah ya o kadar yirtilacagina ufak bir kesi atsa daha iyi olmaz mıydı kuzum ya
Kız bı tane daha düştü bu sabah, sana yazdım uğurlu geldi kuzum bebek kolay çıkıyordu tüm kemikleri atlatti o yüzden kesi atma gereği duymadı bana güçlü ıkınma dedi ben dinlemedim bütün gücümle hemen çıksın diye ikindim kendi kendime yaptım

Reactions: The
Canım bana doktor alet ile ölçüm fazla çıkarıyor demişti, burada kızlar mama ve emme şeklinde sarılığı atlattılar, bizim 11 Di değer, bol bol emzirme ile atlattık
Yatışı olan bebekler de oldu, çok şükür tedaviyi olup düştü değerleri
Çok geçmiş olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…