2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Sıcaktan derin uyuyor olabilir canım güzel içmiş ki bol çiş yapmış zaten sen saatini geçirmemişsin bence endişe edecek bir durum yok

aynıyız canım acıkınca uyanıyor benim bebeğim uyuyarak büyüyorlar sonuçta ama tabi hastaysa vs uyandırırım ona onun dışında ben uyandırmıyorum doktorumda uyandırma dedi

Hahah Allah seniii kız bana doğumda aşağı bak dedi bı baktım koca bir kafa orda duruyor şok oldum hala kızın kafasına bakıp bu burdan nasıl çıktı diyorum bende

aynıyız canım acıkınca uyanıyor benim bebeğim uyuyarak büyüyorlar sonuçta ama tabi hastaysa vs uyandırırım ona onun dışında ben uyandırmıyorum doktorumda uyandırma dedi
Sizibde mi 25 günlük? Şimdi kaç saate kadar uyandırma dedi doktor

Sadece 2 saat uykuyla ayakta duran ben gözlerim dolu dolu okudum

Sadece 2 saat uykuyla ayakta duran ben gözlerim dolu dolu okudum
Aşkım bende aynı uyumadım ki uyandırmaya çalışıp durdum küçük diye 2-3 saatte bir beslenmesi kazım diye uğraşıyorum böyle. Gündüz pek uyumuyo genelde mıkır mıkır o yüzden gece sağlam uyuyo diye düşünüyorum. Ama 2de uyudu ya 5te mama vermeyi düşünüyorum biberonu zorla sokarım bi şekilde en azından aç olmadığını bilirim de uyurum

Benim doktor hiç uzatma taraftarı değil bugün rahimde incelme varmı açılma devam mı siye bakarız duruma göre perşembe suniyle başlatıcam dedi direk geçen hafta perşembe günüde tam 40 oluyorum 39+4üm

tam 25 günlük 7 mart doğum tarihi :) bir kere 5 saat uyudu yine uyandırmadım onu sordum bırak uyusun annesi dedi benim doktorum çok iyi eski bir çocuk doktoru 73 yaşında ona güvenim tam ama genelde genelde 3-3.30 saat arası kendi uyanıyor

Cnm bnde uyumadan mama verıyorum 3-4 saat arası uyuyor mışıl mışıl. Sabah namazı sahur vakti emmeye kalkıyor, bugune kdr gce hiç emmk için uyandrmadım. Tok tutuyor mama onu. Bzımki gunduz bol uyuyor, akşam saat 10dan sonra coşuyor. Gce 2 olmadanda uyumuyorşu saat olayını kaydırmam lazım.

Tamam o zaman aynı gün doğmuşlar peki mama veriyo musun bebişe gece 3saate uyanmazsa mama yer diye düşünüyorum

Mamayı bıraktım ben baya oldu ama uyumadan çok fazla emiyor herhalde onu baya yok tutuyo ki kalkmıyo çiş yapmayınca geçen günkü gibi ondan tedirgin oldum

@tikitak mercan nasıl iyi mi ? Canım birde sarılığın 8 olmasına ne dedi doktor
Kıızz yanlış kişiyi etiketlemişsın cnm aynı, gce bıraz mıkırdandı. 2 saat arayla uyandı. Ateşi dünle aynı. 20 gün önce sarılık 13tü.bı dahada gıtmedik, dün 8e düşmüş guzel dedi, yani olumsuz konuşmadı, tekrar bu saatten sonra yukselecegını dusunmuyorum, artık sarılık evrelerını geçiyoruz yawaştan.
O 20 gün içinde sarılık 13ten yukarı çıktımı ne oldu ne btti Allah bılır gitmedım doktora cunku.

Kızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü? Benim oğlanın hep kahveydi ama kızımın açık mavi-gri acaba kalır mı boyle ya ne zaman belli olur
Bizimki de şuan gri, daha rengini almadı
Benim ortanca oğlum renkli gözlü
Abisine çeker inşallah
Bende şapka ve eldiven takmıyorum canım
Şapkayı 4 gün taktık, takmıyoruz, eldiveni de mecburen kendini çiziyor yoksa, uyanık zamanlarımda açıyorum ellerini
Bende hep uyuyan çocuk uyandırılmak mantığındayım, sarılık vs yoksa, benim ki en fazla 4 saat uyuyor, kendi uyanıyor zaten emmeye, genelde 2 3 saatte bir uyanıyor, çocuk doktorunu çok beğendim doktorunuz kim

Mamayı bıraktım ben baya oldu ama uyumadan çok fazla emiyor herhalde onu baya yok tutuyo ki kalkmıyo çiş yapmayınca geçen günkü gibi ondan tedirgin oldum
Cnm mercan özellikle mamadan sonra bol çiş yapıyo. Gce 2 kere kaka temizledım gece kakalarımız meşhur bzım. 25 günü gectik bnce uyandırma. Ayy dün doktora sorsaydım keşke bu gce uyandırma işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…