2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Yarın kontrolden sonra haber veeer benimde yarın var kontrol şurda zaten 3 kişi kalmışız doguramayan
Bugün benim çok az 1 damla lekelenmem oldu gece acile gittim 2 cm aciklik dedi sancı çıkmadı öbür hastanede 3 4 cm diyolarfi anlamadım bu bakan doktor erkekti acaba parmakları büyük diyemi öyle ölçtü

Bugün benim çok az 1 damla lekelenmem oldu gece acile gittim 2 cm aciklik dedi sancı çıkmadı öbür hastanede 3 4 cm diyolarfi anlamadım bu bakan doktor erkekti acaba parmakları büyük diyemi öyle ölçtü
Evet farkedebiliyormus banada ebe 2 doktor 1 buçuk dedi 37. Haftamda mutlaka parmak kalınlığından biraz oynar bence. Sen yine lekelenmeyi görmüşsün ben onuda göremedim belki sabaha sancılanırsın bellimi olur

Uykunun da etkisi oluyor canım sen hiç kendini şartlama az az diye, sütüne güven 2 bebeğe yetecek kadar bile süt üretebiliyoruz. Süt dolduğunda göğüsler taş gibi semsert oluyor canım ve emzirmesen bile şıp şıp akıyor göğüslerden bebiş boşaltınca bir rahatlıyor. Benim en çok sütüm iyi uyku çektiğim zaman doluyor. Eşin destekçiyse ondan rica et bebişin saati geldiğinde mama versin ya da sağdığın sütü versin sen hiç uyanmadan aralıksız uyu bak gör nasıl dolacak göğüslerin. Ben bu hafta sonu eşimden o şekilde destek aldım dinlendim hafta içinin yorgunluğunu attım sütüme de bana da iyi geldi tavsiye ederim. Bir de sağıma sadece güvenme bebiş daha iyi çekiyor onun çektiği ona daha çok cc olarak gidiyor

zlar çok şanslısınız farkındasınız dimi benim gibi kilo vermeye çalışıp herşeyi yapıp kilo veremeyenler napsın
Valla kilo vermekten çok almak daha zor bence canım yıllardır almak için çok çabaladım hatta bunalıma girdiğim dönemler de oldu çünkü her gören aaa ne kadar zayıfsın kilo al vs diyordu hastalıklı gibi hissediyordum kendimi bir de hat yok kız kıvrımım yok çok acı bir şey ama küçük mideyi büyütmek çok zor çünkü fazlasını yediğinde çıkıyor mide almıyor ama kilo vermek irade işi birazcık yemeyi kestiğinde bile gidiyor

Karnın nasıl gitti kız ben hamile kalmadan önce 6 aylık göbeğim vardı şimdi kocaman doğumdan sonra sarkar diye korkuyorum korsemi kullandın
Yok canım ben bi göbekli olmadım 40 haftalık doğurdum ama göbeğim yine yoktu bide normal doğum oldu belki ondandır sezaryen göbeği kalır diyolar illa

Yazdıktan sonra utandı heralde biri düştü çok şükür ama hala 3 tane duruyor sinirimi bozuyor kız uzun uzun duruyorlar o düşeni makasla kesip kisaltmistim ya sorma kuzum doktor dikerken dedi ki hep estetik yerlerden yırtmıssin kendini hatta iğneyle zor tuttuda dikti normalde her bir dikiş için 1 saat uğraşmam lazım dedi şuan bakınca ecüş bücüş duruyor inşallah dikişlerden bana öyle geliyordur dediğin gibi

Reactions: The
Kuzum senin iplikli değil mi nasıl erimiş? Normal doğum on numarada şu kesi yada yırtılma olayı da olmasa...

Kızlar gündüz saatte bir iki saatte bir kalkan bebeğim geceleri ellemesem utanmaz 6daat uyur. Uyumadan önce çok emiyor sonra uyuyo ben 3saat sonra kaldırmaya başlıyorum yarım saat oldu anca uyandı. Mama verirken uyanmıyordu ama mama da vermiyorum neden böyle bu? Bırakayım uyusunnmu acıksa uyanmaz mı zaten

Benimki de öyle canım ben uyandırıyorum 3 saati geçmemek gerekiyormuş susuz kalmamaları için. Ben memeyi açıyorum çenesini aşağı çekip mememe dayıyorum gıdısını okşuyorum çekiyor öyle uyurken içiyor şu an öyle emiyor misal. Öyle emmezse de altını açıyorum öyle bir yarım uyanıyor dayıyorum hemen memeyi

Aynen nisana kaldık doktor ne dedi peki suni önerdimi
Son kontrolde bugüne kadar gelmezse suni ile müdahele ederim bir gün seçeriz demişti. Aksilik olur açılmazsa sezaryene doğru bugün Ak koyun kara koyun belli olacak. Bizim bebişin keyfi yerinde bende hala tık yok sancı emaresi

geçer canım bence hiçbir sey kalmaz ama normal doğum yapanları tebrik ediyorum siz konustukça oğluma bakıyorum seni ben ordan nasıl çıkarırdım ya diyorum tabi sizin de sonrası daha kolay ama sezeryan dan çok kötü değildi :))

benim doktorjm uyuyorsa dokunma büyümüş acıkınca uyanır dedi belki 4 saat yetecek ona :) ben uyandırmıyorum

Aptamil kusturdu bizimkini Hölle iyi geldi. Markanın afı Hölle
Anladım canım benim de sütüm yeterli değil sanırım hastanede sma mamasından vermişlerdi bende ondan aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum aç kalmasın diye destek olarak mama da veriyorum pek bilgim yok işte bi sorayım dedim

Neler yaptım da yarım saat uğraş sonunda emdi ama 10 dk emdi sonra yine kitlendi ağzını gece 2den beri bi kere çiş yaptı bi kere kaka yaptı çişi ciddi bi kere ıslaklıktan bi kere olduğu belli
benim doktorjm uyuyorsa dokunma büyümüş acıkınca uyanır dedi belki 4 saat yetecek ona :) ben uyandırmıyorum
Ama daha 25 günlük

10dk yeterli bence canım gece için susuzluğunu gidermiş olur benimki de anca o kadar emiyor geceleri o emerken göğsümü sıkıyorum iyice içsin diye yutkunmasını takip ediyorum göğsümün de yarısı bile yumuşamışsa zorlamıyorum gece 1 kere yapsa yeter zaten canım. Bana doktor günde 4-5 defa çişli bez oluyorsa tamamdır demişti e bunun gündüzü de var o yüzden dert etme

Dün gece sabah bezinden çiş taşınca bugünde böyle olunca korktum arkadaşımda kalıyorum yattığımız oda aşırı sıcak acaba sıcaktan mı boyle oldu mıkırdanıp uyuyo aglamıyo aç olsa ağlar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…