Nasıl yani canım anne sütüyle karışmaması lazım hangi mama kullanıyordunuz hangisine geçtinizBizim oldu çok mama verince ama mamayı değiştirdik Hölle aldık şimdi iyi. Bi de anne sütüyle karışmaması lazımmış.
40Perşembe kaç hafta oluyorsun
demekki napalım istemiyorlar çıkmak heraldeBakalım hiç beklemediğimiz bianda sancı gelebilir belli olmaz vakti saati var demekki
Kolostrum geliyor şu an senden. Sütün sarı yani kız ondandırya akıntıyı değil de sarı kusmuğu kafama taktım biraz. Sarı kusması normal mi peki? İlk defa başıma gekiyor dayeğenlerim de hep beyaz gördüm rengini
Bizim hastanede sarı kusmuştu canım doktor normal amniyon sıvısını böyle atacak demiştiya akıntıyı değil de sarı kusmuğu kafama taktım biraz. Sarı kusması normal mi peki? İlk defa başıma gekiyor dayeğenlerim de hep beyaz gördüm rengini
Anne sütü ile beslenen bebek obez olmaz korkma kuzum. Mama ile çok kilo alsa sıkıntı olurdu evet. Benim oğlum da 1ayda 2 kg almıştı, normal yani çok güzel. Sonra yürümeye başlayınca vs veriyorlar her türlüCanım ben de aynı durumdayım mamayı artık kestim dün 1 kere verdim sadece çünkü memeden ayrılmıyor göğsüm acıdı doymadı mı acaba dedim verdim ama vermeme rağmen yine meme istedi. Yapışık ikiz gibi geziyoruz memede devamlı uykusunu bile meme kokusuyla yapıyor. Mememi kapatınca gözünü açıyor. Çok zorlanıyorum emzik tutmuyor öğürüyor yeni emziği de kabul etmedi. 2 haftada 1 kilo aldı çok mu almış sence çok memede kalıyor o yüzden hızlı kilo alıyor ağırlaştı iyice obez olur mu ne yapmam lazım memede çok kalması iyi bir şey mi
Bizimde devam ederse hataya kontrolde ultrasonla bakalım dedi. Sevindim sizin adınıza insan ne yapacağını da bilemiyor.Ultrasonla bakıldı midesine sorun yokmuş şükür reflü dedi doktor ilaç yazdı şimdi azalmış kusması..Hipp organic bizde bir tek mama anne sütü yok derecede
Beyaz şeffaf renk arası bir akıntı kızımda da olmuştu fotoğraf çekip doktora sorduğumda normal olduğunu söylemişti yine de yanlış yönlendirmek istemem sizde bir doktoruna danışın isterseniz.Kızlar bebeğim bugün minicik bir eşy sarı kustu. Dün de öyle minicik bir şey kustu sonra olmadı buhün sabaha kadar. Bide alyını değiştirirken beyaz akıntısı olduğunu fark ettim, ne olabilir ki öyle
Sizin çok yoğun mu oluyor kusma yoksa fazlalık mı çıkıyor ? Bende kontrolde midesine bakılmasını isteyeceğim. Kusunca ben çok üzülüyorum bugün bu saate kadar 3 kez kustu mesela bugün 19.günlük oldukBizimde devam ederse hataya kontrolde ultrasonla bakalım dedi. Sevindim sizin adınıza insan ne yapacağını da bilemiyor.
Geçmiş olsun canım aynen bnim.de sağ tarafımda agri ve yanma var. Sen iltihap olduğunu nasıl anlamistin peki bnde korkuyorum da. Doktora söylediğimde o da başlangıç bitiş dikislerinin ağrısının daha çok hissedildiğini söylediBanti 1 hafta olunca doktorum çıkardı sonrada o şekilde kaldı canım, ben özellikle sordum krem bakım vs ne yapmam lazım diye doktorum da artık bir şey yapmaya gerek yok dedi istediğin gibi banyo vs yapabilirsin dedi hiçbir şey sürmedim. Benim 10. gün hafiflemeye başladı. 7. gün kontrole giderken bile 2 büklüm gittim hastaneye hatta insanlar nasıl 3 günde ağrı hafifliyor dediklerine inanamamıştım. Ben çok ağrı çektim. Bu arada benim de tek taraflı yanma ve ağrı vardı sol tarafımda sonra dikişin bittiği yerde iltihap oluştu o da patlatınca rahatladı ama hemen doktoruma sordum doktor önemli değil tüm dikiş komple iltihaplanınca endişeleniriz dedi. Zaten orası da iyileşti şu an
Evet bnce yoğun oluyor nerdeyse her beslenmeden sonra kusuyor bazen az bazen çok. Bizimki de 9 günlük. Aynen ya bnde çok üzülüyorum sanki bir derdi varda anlamiyormusum gibi hissediyorumSizin çok yoğun mu oluyor kusma yoksa fazlalık mı çıkıyor ? Bende kontrolde midesine bakılmasını isteyeceğim. Kusunca ben çok üzülüyorum bugün bu saate kadar 3 kez kustu mesela bugün 19.günlük olduk
Ay çok sağ ol canım ya rahatladım şimdi kilo alsa dert almasa dert her aşamasında ayrı bir şey takıyor insan kafasınaAnne sütü ile beslenen bebek obez olmaz korkma kuzum. Mama ile çok kilo alsa sıkıntı olurdu evet. Benim oğlum da 1ayda 2 kg almıştı, normal yani çok güzel. Sonra yürümeye başlayınca vs veriyorlar her türlü
Kafana takma canım anne sütü ile obez sayılmaz demekki sütün yarıyor baya canım, maşallah prenseseAy çok sağ ol canım ya rahatladım şimdi kilo alsa dert almasa dert her aşamasında ayrı bir şey takıyor insan kafasına
Baktım kenarında kızarıklık ve üzerinde de sivilce gibi nokta vardı ben de dokundum baktım içinden iltihap aktı ben de iyice sıktım hepsi boşaldı sonra geçti gitti canım. Ben doktora fotoğraf attım ama hemen korkudan hatta içime sinmedi 2 gün sonra da yanına gidip tekrar baktırdım bir şey çıkmadı çok şükürGeçmiş olsun canım aynen bnim.de sağ tarafımda agri ve yanma var. Sen iltihap olduğunu nasıl anlamistin peki bnde korkuyorum da. Doktora söylediğimde o da başlangıç bitiş dikislerinin ağrısının daha çok hissedildiğini söyledi
Ay inşallah, rahatlafım kızKolostrum geliyor şu an senden. Sütün sarı yani kız ondandır
ay bizimdr yarın kontrol var sorayım. Sağ ol canım. İnternette birsürü felaket senaryosu varBizim hastanede sarı kusmuştu canım doktor normal amniyon sıvısını böyle atacak demişti
akıntı nornalmiş de ben kusmssından korktumBeyaz şeffaf renk arası bir akıntı kızımda da olmuştu fotoğraf çekip doktora sorduğumda normal olduğunu söylemişti yine de yanlış yönlendirmek istemem sizde bir doktoruna danışın isterseniz.
Ne bileyim kız internette baktım haftada 150-200 gr alır yazıyordu benimki haftada 500 alınca korktum canım obez olur mu acaba diye ağlıyor devamlı meme diye zorlanıyorum da babasında da durmuyor kan ter içinde kalıyorum emzirmektenKafana takma canım anne sütü ile obez sayılmaz demekki sütün yarıyor baya canım, maşallah prensese
Yok yok hiç merak etme. Ben de oğlum obez olacak sanmıştımNe bileyim kız internette baktım haftada 150-200 gr alır yazıyordu benimki haftada 500 alınca korktum canım obez olur mu acaba diye ağlıyor devamlı meme diye zorlanıyorum da babasında da durmuyor kan ter içinde kalıyorum emzirmekten
Canım bebeğine maşallah çok güzel kilo almışCanım ben de aynı durumdayım mamayı artık kestim dün 1 kere verdim sadece çünkü memeden ayrılmıyor göğsüm acıdı doymadı mı acaba dedim verdim ama vermeme rağmen yine meme istedi. Yapışık ikiz gibi geziyoruz memede devamlı uykusunu bile meme kokusuyla yapıyor. Mememi kapatınca gözünü açıyor. Çok zorlanıyorum emzik tutmuyor öğürüyor yeni emziği de kabul etmedi. 2 haftada 1 kilo aldı çok mu almış sence çok memede kalıyor o yüzden hızlı kilo alıyor ağırlaştı iyice obez olur mu ne yapmam lazım memede çok kalması iyi bir şey mi
Kuzum kolostrum şuan sütün sarı kusması normalya akıntıyı değil de sarı kusmuğu kafama taktım biraz. Sarı kusması normal mi peki? İlk defa başıma gekiyor dayeğenlerim de hep beyaz gördüm rengini
Kuzum sen daha yeni dogum yaptin sütünde beyaz değil kiya akıntıyı değil de sarı kusmuğu kafama taktım biraz. Sarı kusması normal mi peki? İlk defa başıma gekiyor dayeğenlerim de hep beyaz gördüm rengini
Aslı sesin çıkmıyor kiaazzzKuzum sen daha yeni dogum yaptin sütünde beyaz değil kikolostrum sarı olur o yüzden çok normal sarı kusmasi
ay rahatlattınız beniCanım bebeğine maşallah çok güzel kilo almışbenim bebeğimde uyanık kaldığı zaman meme de kalmak istiyor, anne sütü alan bebek obez olmaz kuzum merak etme zaten hareketlenşnce gidiyor tombişlikleri
Kuzum kolostrum şuan sütün sarı kusması normal
ay iyi bariiiiKuzum sen daha yeni dogum yaptin sütünde beyaz değil kikolostrum sarı olur o yüzden çok normal sarı kusmasi