canım acımayı bırak dokununca açıklığı farkettim. Anlamıyorum neden böyle oluyor, o kadar acı çektim gidip tekrardan o çatala oturmak bana o kadar ağır gelmişti ki, şimdi de o kadar acının stresin boşa gittiğini görmek brni mahvetti hiç iyi değilimBen nerdeyse iyileştim kuzum. Acımıyor artık antibiyotikten sonra. Ya çok üzüldüm yeniden mi acımaya başladı
Aynen bakılsa rahat edersin sağol canım bende ağlıyordum neden böyleBizimde devam ederse hataya kontrolde ultrasonla bakalım dedi. Sevindim sizin adınıza insan ne yapacağını da bilemiyor.
Canım bizim bırak beyaz akıntıyı 15 gün boyunca kanaması bile oldu adet gibi. Doktor anne karnındayken anneden gelen hormonlardan dolayı böyle oluyor dedi çok korkmuştum ilk gördüğümde. Kanama yok şu an ama arada akıntısı oluyor kız çocuklarında normal bir durummuş ama sen yine de doktoruna sor ben bebişin doktoruna sorunca rahatladım. Adamla WhatsApp konuşmamız full kaka kusmuk akıntı göbek deliği vs fotoğraflarla doluKızlar bebeğim bugün minicik bir eşy sarı kustu. Dün de öyle minicik bir şey kustu sonra olmadı buhün sabaha kadar. Bide alyını değiştirirken beyaz akıntısı olduğunu fark ettim, ne olabilir ki öyle
Hahah bende aynısını bu sabah dedim öyle sinirli ki büyüdüğünde sana bulaşan yandı dedimKız benimki de aynı bi siniri benden almış resmen yoluyor kendini geçen saçını tuttu aha dedim gidiyo diken saçlarbana beze yapmıştı ben bıraktım onu ama göğüslerim dolunca o beze yine oluyor
Bir de canım akıntısını kesinlikle çekme o şekilde bırak bana doktoru öyle söylemişti kurcalama ve çekme dedi kendi çıksın dışarı. Çünkü içeride akıntının devamı olabiliyormuş çekerken zarı da gelebilirmiş kurcalamamak gerekiyormuşKızlar bebeğim bugün minicik bir eşy sarı kustu. Dün de öyle minicik bir şey kustu sonra olmadı buhün sabaha kadar. Bide alyını değiştirirken beyaz akıntısı olduğunu fark ettim, ne olabilir ki öyle
Biz hiçbir yere ışınlanamayız Aslı unut sen o hayaliHahah bende aynısını bu sabah dedim öyle sinirli ki büyüdüğünde sana bulaşan yandı dedimya benim uyudugumda çok güzel sütüm toplanıyor ama gün içinde artık uyuyamıyorum evi toparla yemek ye çamaşır as katla çocuğa bak nevrim dönüyor şimdi 1 lt 10 damla koydum bugün böyle bı denemiş olayım bakalım ne olcak 20 damla bana beze yapmıştı çok dolarsa da sıkıntı oluyor memeyi tutamiyor ön süt çok oluyor boğazına kaçıyor falan ay çok zor kız annelik 3. Aya ışınlansak olmuyor mu şöyle bır emme ve uyku düzeni oluşmuş olsa
Umut fakirin ekmeği naparsinBiz hiçbir yere ışınlanamayız Aslı unut sen o hayali
Ya kıyamam çok haklısıncanım acımayı bırak dokununca açıklığı farkettim. Anlamıyorum neden böyle oluyor, o kadar acı çektim gidip tekrardan o çatala oturmak bana o kadar ağır gelmişti ki, şimdi de o kadar acının stresin boşa gittiğini görmek brni mahvetti hiç iyi değilim
Geçer inşallah her çocuk farklı bazı malzemeler yaramıyor çabucak geçsin oğluşun sıkıntısıYok kullanmadım şimdi doktor 2 tane krem yazmış onu kullanıyorum İn şa Allah geçer..bizde bezden oldu eminim
Benim oğluma da Molfix acayip alerji yapmıştı. Bildiğin göbeğinin her yeri kırmızı kırmızı alerji oldu, içi yeşil su topladı hatta. Sleepy hiçbir şey yapmıyordu, 2 yıl kullandım. Yani sorun bence bezde değil de her bebeğin cildi farklı, o yüzdenYok kullanmadım şimdi doktor 2 tane krem yazmış onu kullanıyorum İn şa Allah geçer..bizde bezden oldu eminim
Amin canım ufaktan kızartısı geçiyor sanki devam edicem kullanmaya İn şa Allah tam geçerGeçer inşallah her çocuk farklı bazı malzemeler yaramıyor çabucak geçsin oğluşun sıkıntısı
Yok tabi çünkü arkadaşım sleepy kullanıyor oğluşuna sorunsuz ama bize iyi gelmedi mesela şimdi sleepy mavi olan kutusu var bak o sızdırmıyor baya baya kaka yapsa bile ama malesef alerji yaptıBenim oğluma da Molfix acayip alerji yapmıştı. Bildiğin göbeğinin her yeri kırmızı kırmızı alerji oldu, içi yeşil su topladı hatta. Sleepy hiçbir şey yapmıyordu, 2 yıl kullandım. Yani sorun bence bezde değil de her bebeğin cildi farklı, o yüzden
Kuzum peki emerken bogazina kaçıyor mu bide kusmasi nasıl çökelekli mi kusuyor emdigi süt gibi mi kusuyorİnanıyorum canım yok yok söylemem zaten ilk zamanlar hiç yoktu gelsin diye çok uğraştım çok şükür geldi bebeğin sürekli emmesi de yardımcı oldu ama dediğin gibi nazar olmasın Allah korusun maşallah diyeyim ben de
ilk dikişimin açıldığını da o şekilde farkettim, vücudumda çok fazla enfeksiyon var sanırım ne kullansam da engelleyemiyorum 2 paket antibiyotik kullandım doğumdan beri ama fayda sağlamıyorYa kıyamam çok haklısınyanılıyor olabilir misin acaba el ile hissedilir mi ki ya ? Yani belki sana öyle geliyordur hemen sıkma canını
Cnm korse 3.günden itibaren takılıyor amaCanım sezeryan oldugu için Dr hafif sar dedı korse sımdı dikişlerim iyileşmeden korkuyorum açıkçası
4. Gün hafiflemeye başlamıştı. Tek yönlü batmalar bende de vardı 2. Hafta geçmişti ama üstüne çok eğilince yine oluyordu şuan sıfır sıkıntı tabi. Bünye meselesi birazda normal ama canım ameliyat sonuçtaKızlar sezaryen ağrılarınız ne kadar sürede hafifledi. Bizim bir hfta geçti ana özellikle tek yanlı çok agri be yanma oluyor. Birde şu geçirmez banttan sonra doktorum batikonla pansuman fln demedi yapmak gerekiyor mu siz nasıl yptiniz?
Aksef kullandım cnmKızlar sezeryan sonrası hangi antibiyotiği kullandınız
Korse tak canım bana doktorum sezeryanın ilk günü itibariyle kilot korse tak dedi ben cesaret edemedim 3. Hafta takmaya başladım sma sonra yine saldım göbeğim zaten yoktu haşa yok sorun yaşamadım gerçi ama sen istiyorsan tak korse toparlarKızlar dogum olalı 6 gun oldu göbegım de 6 aylık maşallah halbuki 70le gırmıs tim doguma su an 62yım nıye böyle oldu lohusalık mı nedir aşırı takıyorumBı de yumusak tam Bı anne gobegım mubarek nasıl olcak bana bişi deyin
Benimkide aksefKızlar sezeryan sonrası hangi antibiyotiği kullandınız