Oksizinc kullandınız mı benim hiç pişik olmadı oğlum sadece onu sürüyorum ve bir kere sürünce çok uzun zaman ihtiyaç olmuyo çabucak geçiriyorSen nemli deyince şimdi aklıma geldi ben her kaka sonrası yıkayınca kurutuyorum ama hızlı kurutuyorumki çişini yapmasın demekki nemli kalmış..bir kaç gün bakıcam olmasa bende bu kremleri denicem
Diye diye hasta edecekler bebeleri Allah korusunAy arka koltuğa arabanın iki büklüm oturdum ayağa kalkıp inip biniyorum arabaya neyse zayıflamam şart ya da öne oturulan ayna alınca ama zor önde neyse arkada bi şekil iki büklüm binicez
Üst komşu da diyor aaa hamile miydin ne zaman doğurdun hem de ikiz niye haberimiz yok diyor ne dicem wp grubundan sitenin şu dairesinde oturuyorum doğurdum mu dicem ahahaha çok güldüm
Kv gittik bu sefer cidden hiç ir şey yapmadım bulaşıkları kaldıramadım bile bebeler durmadı dinlenemedim bile
Kp taktı bir bebe isilik oldu suratı kırmızı diyor bu çocuk rahatsız iyi değil hasta ay her gittiğiniz de aynı şey bu çocuklar hasta şti değil bıktım artık bu çocuk sıcak ateş gibi normal ısısı çocuğun kendisi hasta bence taktı çocuklara her hafta aynı cümleler …
Normal merak etmeyin . Doğum belirtisi kasıklarınızda sık sık kasılmalar olur yada suyunuz gelir . Hatta hafif bi leke de gelir nişan derler korkmayın.Aynen son haftadayım bide el ve ayaklarda uyuşma var normal mi
suni sancı normal gelen sancı da daha da zor yalnız bilginiz olsun .10 cm olunca ıkınmaya başlıyorsun dimi doğum anı çok mu zor? Ya benim bebek hareket ederken bu rahim ağzı açıklık olan yer kesiliyor gibi acıyo doğumu düşünemiyorum 39+3 oldum ne sancı var ne nişan bende suni alırım gibime geliyor heralde..
Canım ben de 76 ile doğuma girdim 21. Günümde 64 kiloyum ama göbek hala gitmedi böyle yumuş yumuşKızlar dogum olalı 6 gun oldu göbegım de 6 aylık maşallah halbuki 70le gırmıs tim doguma su an 62yım nıye böyle oldu lohusalık mı nedir aşırı takıyorumBı de yumusak tam Bı anne gobegım mubarek nasıl olcak bana bişi deyin
Ay benımde öyle yumusacık ya psikolojim bozuldu ilk dogumumda öyle degıldı yayıldı karnım sonra gıttı ama bunda bıldıgin top hamıle karnıCanım ben de 76 ile doğuma girdim 21. Günümde 64 kiloyum ama göbek hala gitmedi böyle yumuş yumuşBiraz araştırdım da rahim bi anda devasa büyüdüğü için küçülmesi zaman alıyormuş o da 6 haftayı falan buluyor yani daha önümüzde zaman var o zamana kadar mecbur çok bakmayacağız göbüşlere. Bi de benim doğum öncesi hiç çatlağım yoktu doğumdan sonra bi anda çıktı senin de öyle mi
ayy sorma bugün artık son nokta şey oldu eşim kimliği çıkartmaya gitti tcsinin başı ikimizinkine de brnzemiyor ki ben benzediğini bile bilmiyordum aileninkine skdlaşal koşa koşa kendi kimliğini aldı geldi benziyor mu diye baktırmaya çıldırdım akdmalqlskdkdlwll Kendimin aynısını dogurmusum allahtan aynı babası falan diyemiyorCanım bak aynısı yaşadım buraya yazdım, delirmek üzereydim resmen, aynılarını yapıyordu, tepkimi eşime belli ettim yeter artık diye resmen depresyona girmeme neden oldu bu durum lütfen tepkini belli et
Nacizane tavsiyem. Bunların süresini abartmayın olur mu. 3 saat çok. Ben oğlumda hepsini denedim. En son tren sesinde rahatlamıstı ama onda bi değişik sesti. Tekrarlayan çuf çuf sesi gibi. Sonra oğlum 6 aylık gibi tekrarlayan garip hareketler yapmaya başladı. Kolunu aynı ritimde sallıyordu. Bi tuhaflaştı. Yani belki başka bişey sebep oldu ama drlar hep atipik otizmden şüphelendi. Bişeyi uzun süre dayatmamak gerektiğini anladık. Tüm ses ekran vs hepsini kestik düzeldi şükür. Bizim acemiliğimiz. Dibinde açardık yüksek sesle. 1 sene falan dinlettik. Ben hep ya ondan olduysa diye kendimi sucladımKızlar happy kids uygulamasında güzel şeyler var bir de uyutucu sesler var benimkiler youtube dakileri ciddiye almıyor da 2 gündür bunu buldum deniyorum şunları açıp işe yarıyor hemen uykuya geçiyorlar gece denemek isteyen olursa ben bu sesleri birleştirip 3 saate kuruyorum 3 saat çalıyor öyle şu zaman kapansın diye seçiyorsunuz işistediğibiz ses çalıyor o kadar saat ben şunları mixliyorum fotodaki sesleri karıştırıp dinletiyorum
Her gün düzenli yağ sürmüş müydün? Ona ragmen mi çatladı peki ?Ay benımde öyle yumusacık ya psikolojim bozuldu ilk dogumumda öyle degıldı yayıldı karnım sonra gıttı ama bunda bıldıgin top hamıle karnıilk hamılelıgımdr alt karnımda çatlak olmustu kırmızıydı sonra beyaza dondu. Bunda gobek deligı etrafı ve yukarısı Bı baktım çatlak aynı senın dedıgın gıbı dogumdan sonra kırmızı da degıl sankı uzun yıllardır var gıbı çaresi olsa uzulmıcem de tatmın edici Bi çare de yok
Bugün benim de bebeğim çok uyudu akşam kv vardı eşimin teyzesine gittik kp kv şey deyip duruyor aynı babaannesi gibi uykucu shshshhdhd deli oldum 22 günlük bebek uyur tabiayy sorma bugün artık son nokta şey oldu eşim kimliği çıkartmaya gitti tcsinin başı ikimizinkine de brnzemiyor ki ben benzediğini bile bilmiyordum aileninkine skdlaşal koşa koşa kendi kimliğini aldı geldi benziyor mu diye baktırmaya çıldırdım akdmalqlskdkdlwll Kendimin aynısını dogurmusum allahtan aynı babası falan diyemiyorbu sefer de uyuyuşuna diyor aynı ben gibi diye ben beneğin altını değiltirirken morali bozuluyor cok garip bi durum icerisindeyiz
Eşim gidip gösterdi balım çok şükür tehlikeli değil bol emzirme pazar kontrol demişler bakalımBence birden böyle yükselmez hiç sanmıyorum kuzum. Renginde belli etmedi demek ki yani 4 saatte değer 13lere çıkmaz ki. İçin rahat edecekse bir götür ama acilde ne kadar ilgilenirler bilemiyorum
Damla olarak 3 fıs olarak 1 canımArkadaşlar D vitamini olarak Ocean 400 kullananlar kaç damla kullanıyorsunuz acaba?
Bende ilk zamanlar fön sesi açıyordum tamamen bıraktım artık 1 haftadır açmıyorum alışkanlık yapacak diye. Uyuturken de kamerasından müzik açıyordum onu da bıraktım bişey dinleyip uyumasın dedim kendi kendime iyi de yapmışım anlaşılanNacizane tavsiyem. Bunların süresini abartmayın olur mu. 3 saat çok. Ben oğlumda hepsini denedim. En son tren sesinde rahatlamıstı ama onda bi değişik sesti. Tekrarlayan çuf çuf sesi gibi. Sonra oğlum 6 aylık gibi tekrarlayan garip hareketler yapmaya başladı. Kolunu aynı ritimde sallıyordu. Bi tuhaflaştı. Yani belki başka bişey sebep oldu ama drlar hep atipik otizmden şüphelendi. Bişeyi uzun süre dayatmamak gerektiğini anladık. Tüm ses ekran vs hepsini kestik düzeldi şükür. Bizim acemiliğimiz. Dibinde açardık yüksek sesle. 1 sene falan dinlettik. Ben hep ya ondan olduysa diye kendimi sucladımyani açmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Süreleri kısa tutun, bağımlı yapmayın o sese. Yeni doğan bebek içerdeki sesle dısardakini benzetsin de sakinleşsin diye açılır, ben çok açtım malesef
Yüksek baya. Doktora tabiki de gitmelisin.Eki Görüntüle 3408894
Kızlar bebeğin değerleri böyle çıktı hastaneye götüreyim mi.hemen yarını mı bekleyeyim poliklinik doktorumuz gitti
İlk kontrol vardı bugün doktor çıktı yarın gelirsiniz tehlikeli görmüyorum dedi ama rahat edemedik acile eşim gidip sordu onlarda pazara kadar gözlemleyin pazar tekrar bakalım demişlerYüksek baya. Doktora tabiki de gitmelisin.
ama bir yandan sana dokunmuyorsa her gün sarımsağı minik minik doğra ve bir kaç tane yut. İster yogurda kat ister bala. Ama günlük ye. Sütün aracılığıyla bebeğe şifa olur.Hatta dut kurusu kaynat 10 dk kısık ateşte. Sabah akşam iç. Enfeksiyona crpye birebir.
Kesinlikle iyi yapmıssın. Bebeğin dış dünyayla bağlantısını kesmemek gerek. Bi tanıdıgım odaya gecerdi kimseyi duymasın da iyice uyusun diye son ses acardı. Cok garip gelirdi. 2. Doğsun Allahın izniyle oğlum ses yapma bebek uyuyor bile demeyeceğim cok fazla. Sese alışsın.Damla olarak 3 fıs olarak 1 canım
Bende ilk zamanlar fön sesi açıyordum tamamen bıraktım artık 1 haftadır açmıyorum alışkanlık yapacak diye. Uyuturken de kamerasından müzik açıyordum onu da bıraktım bişey dinleyip uyumasın dedim kendi kendime iyi de yapmışım anlaşılan
Anladım ama sen yine de normalde o şekilde yiyebilirsen ye. Tavsiye ederim.İlk kontrol vardı bugün doktor çıktı yarın gelirsiniz tehlikeli görmüyorum dedi ama rahat edemedik acile eşim gidip sordu onlarda pazara kadar gözlemleyin pazar tekrar bakalım demişler